Billeje Kraków

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kraków.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Kraków

 1. Hjem
 2. Biludlejning Polen
 3. Biludlejning Kraków
EasyTerra Biludlejning Kraków er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser i Kraków: 8
Juanita Van Montfort Thrifty Kraków Lufthavn
“Fremragende service”

“Let at booke, busser til tiden, selv om natten, og ikke dyrt.”

05-01-2015 18:22
Rudi Bex Enterprise Kraków Lufthavn
“Korrekt service, som det skal være!”

“Vi oplevede ingen problemer med at booke, afhente og returnere bilen.”

09-12-2014 16:58

Information om Kraków

Biludlejning Kraków
Biludlejning Kraków

Introduktion

Krakow er den eneste store polske by, der ikke blev bombet under Anden Verdenskrig. Det smukke historiske centrum - med Rynek Glowny som sit hjerte - er også et besøg værd. Kun den middelalderlige bymur er stort set forsvundet efter at det meste af det blev taget ned i begyndelsen af det 19. århundrede. Indtil slutningen af det 16. århundrede var Krakow hovedstaden i Polen og en vigtig videns centre (byens universitet var verdensberømt).
Nær Krakow ligger den tidligere nazistiske koncentrationslejr i Auschwitz, som nu er et museum der minder ofrene der omkom gaskamrene.

Befolkning

Byen har 800,000 indbyggere, så er det den tredje største by i Polen. Med forstæderne har byen en befolkning på 1.5 millioner.

Beliggenhed

Krakow er beliggende i den sydlige del af Polen, på bunden af Karpaterne, der danner grænsen til Slovakiet. Byen ligger på Wisla-floden, den vigtigste flod i Polen, som bugter sig gennem landet, før den løber ud i havet nær Gdansk. På Wawel-bakke i nærheden af byen ligger Krakows citadellet. 

Økonomi

Byen er en landets vigtigste økonomiske centre. Der er en omfattende industri med jern og stålværker, aluminium produktion, kemiske produkter, maskiner og fødevarer.
Hertil kommer, at turismen spiller en vigtig rolle. Hvert år modtager Krakow over 7 millioner indenlandske og udenlandske besøgende og tallet er stigende. Traditionelt er byen også et vigtigt undervisningscenter. 

Lufthavne

Byens internationale lufthavn - Balice Lufthavn - er beliggende 12 kilometer vest for byen. Der er mange forbindelser til europæiske hovedstæder, herunder til Amsterdam og også til Chicago og New York. I løbet af sommeren er der mange charterfly til destinationer i Nordafrika. 
Fra lufthavnen kan Krakow nås på 20 minutter. Desuden er der to buslinjer til byens centrum (192 og 208).

Offentlig transport

Byens centrale station - Dworzec Glowny - ligger lige udenfor det gamle centrum. Der er et regelmæssigt højhastighedstog til Warszawa (2 timer 45 minutter) og der er mange internationale forbindelser, for eksempel til Berlin, Frankfurt, Wien og Prag. I byen selv er der sporvogne og busser. Du kan købe endagsbillet på aviskiosker. Sørg for at stemple din billet så snart du stiger op. Billetten har en gyldighed for en time efter det er blevet stemplet. Uge billetter eller månedsbilletter ikke behøver at blive stemplet.

Trafik og parkering

Krakow er let at nå: Fra vest (Wroclaw) gennem A4 og fra nord (Warszawa) gennem A1.
Den gamle bymidte er stort set bilfri. Du kan parkere din bil i en af de bevogtede parkeringspladser. Tæt på centrum er der to af disse parkeringspladser: På plac Szczepanski og plac swietego Ducha.
Opførelsen og vedligeholdelse af veje i Polen ikke har matchet den eksplosive vækst i antallet af biler. På trods af den enorme indsats, der gøres for at forbedre landets vejnet vil det sandsynligvis tage flere år, før de vil nå det niveau mennesker i Vesten er vant til.

Hoteller

Ligesom antallet af biler, antallet af turister er også vokset dramatisk. Der er et rimeligt udvalg, når det kommer til middelklasse hoteller, men det er usandsynligt, at du finder luksus hoteller i nærheden af den gamle by. Der er mange billige overnatningsmuligheder, men undgår hotellerne i Nowa Huta område, som i fortiden har tjent som bolig for midlertidigt ansatte i industrien. Derudover er der mange bed & breakfast boliger og lejligheder til rådighed. Husk at leje disse kun gennem en officiel repræsentant!

Eksterne kilder

For mere information om Krakow anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Armada Fleet Management
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • MM Cars Group
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Kraków

EasyTerra Biludlejning Kraków sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Polen, men i en anden by end Kraków, klik venligst igennem til Biludlejning Polen side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Polen du ønsker at leje en bil.