Billeje Wien

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Wien.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Wien

 1. Hjem
 2. Biludlejning Østrig
 3. Biludlejning Wien
EasyTerra Biludlejning Wien er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.8 / 10
Antal anmeldelser i Wien: 12
Richard Kleef
“Nem og fremragende hjælp.”

“At booke en udlejningsbil var let. De var yderst hjælpsomme i lufthavnen i Wien, hvor jeg hentede bilen.”

25-08-2015 10:34
Jc Deeleman
“Gennemsigtig og økonomisk!”

“" Jeg har lejet biler gennem EasyTerra flere gange. Hjemmesiden giver et nyttigt og funktionelt overblik, der giver dig mulighed for at vælge den ønskede bil. Alt dette til meget favorable vilkår og priser, ofte mere gunstig end direkte booking hos udbyderen. Betaling via internettet er nemt, og du modtager straks voucheren med alle nødvendige oplysninger. Enkel, gennemskuelig og økonomisk. Kan varmt anbefales! "”

06-01-2015 20:36
Johan
“Omkostningerne inkluderer alt.”

“Du ved, hvad du booker, og prisen (inklusive alle ekstra omkostninger) er tydeligt på forhånd. Det er meget behageligt. Ingen ubehagelige overraskelser. Tip: Bring ikke kun dit kreditkort, men også sørg for at have din pinkode klar.”

06-01-2015 17:00

Information om Wien

Biludlejning Wien
Biludlejning Wien

Indledning

Wien er hovedstaden i Østrig og er en by fuld af historie og interessante steder: Smukke paladser, interessante museer og skønne parker. Byen har et noget antik billede, men de sidste par år har byens natteliv ændret sig så meget, at dette billede er ikke korrekt længere.

Befolkning

Wien er den største by i Østrig med en befolkning på 1,7 millioner (2,3 millioner herunder den omkringliggende forstæder). Alligevel er dette antal af indbyggere meget lavere end under det Østrig-Ungarske imperium (i slutningen af det 18. århundrede, begyndelsen af det 19. århundrede), når Wien var den sjette største by i verden.

Beliggenhed

Østrigs hovedstad er beliggende i den nordlige del af landet, langs Donau-floden. Den ældste del af byen blev bygget på den sydlige bred, i dag dækker Wien begge bredder af Donau. Byen ligger ikke langt fra grænsen mellem Tjekkiet (nord), Slovakiet (øst) og Ungarn (sydøst).

Wien har en jord klima med lidt varme somre og kolde vintre.

Økonomi

Wiens økonomi er meget varieret, først og fremmest tilbyder byen en masse arbejdspladser i den offentlige sektor på grund af sin funktion som sæde for regeringen. Også mange internationale organisationer er placeret med deres hovedkontorer, herunder forskellige afdelinger af FN, Det Internationale Atomenergiagentur (IAEA) og Organisationen af Olieeksporterende Lande (OPEC).

Der er hovedsagelig lette industri: Produktioner af fødevarer og elektroniske udstyr. Efter faldet af kommunismen i Østeuropa, mange internationale virksomheder oplevede Wien som porten til nye markeder og åbnede et kontor.

Endvidere er der mange store uddannelsesinstitutioner i den østrigske hovedstad. Turisme er også vigtigt, byen bliver besøgt af 2,5 millioner mennesker hvert år. 

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Wien ligger 18 kilometer sydøst for byen, nær byen Schwechat, hvorefter lufthavnen blev opkald. Lufthavnen er forbundet med hovedstaden gennem motorvejen A4 og Bundesstraße B9. Der er også undergrundsbane og togforbindelser mellem lufthavnen og Wiens centrum.

Lavprisflyselskaber gør ofte brug af den internationale lufthavn i Bratislava i Slovakiet, kun 40 kilometer øst for den østrigske hovedstad.

Offentlig transport

Wien har et fremragende offentlige transportsystem bestående af byspor, metroen, sporvogne og busser. Metro-nettet er meget effektiv og består af 5 linjer. For besøgende er det den ideelle transport for at besøge byens seværdigheder. Den vigtigste metrostation er Karlsplatz i hjertet af Wien.

Børn op til 14 år har gratis offentlig transport om søndagen, i ferier og på officielle helligdage, børn under 6 kan altid gøre gratis brug af offentlig transport. 

En anden form for offentlig transport er den såkaldte Bycykel. Overalt i byen kan du finde elektroniske cykelstativer, hvor du kan leje en cykel, som du kan betale med kreditkort.

Om natten (mellem 12.30 og 05.00) Wien har et bredt netværk af natbusser. Der er så mange som 21 natlinjer.

Trafik og parkering

Udenfor hjertet af byen kan du lære Wien at kende meget godt med bil, men i centrum er det temmelig vanskeligt. Gaderne er ikke kun smalle, men mange gader er ensrettede, der kan være forvirrende for en besøgende, der ikke kender sin vej rundt. Desuden er det svært at finde en parkeringsplads i centrum, du kan kun parkere for en kort tid i centrum og de omkringliggende distrikter med en udfyldt parkeringstilladelse bag forruden. Disse parkeringstilladelser kan købes ved tobaksforretninger blandt andre steder. 

På byens grænse er der fem Park+Ride parkeringspladser, hvor du kan lade efterlade din bil og fortsætte med offentlig transport til centrum.

Vær opmærksom på, at fodgængere altid har ret, når en fodgænger krydser uden trafiklys. Med andre ord: Når du ser en fodgænger ved et kryds, der planlægger at gå over gaden, skal du stoppe. Wiens indbyggere regner med det. 

Hoteller

Der er en enorm mængde af hoteller i alle prisklasser i Wien. Priserne er moderate, især hvis du bestiller et værelse i god tid. De fleste hoteller er beliggende i byens centrum, tæt på alle de interessante steder. For resten, bør det ikke være et problem at booke et hotel uden for centrum på grund af de fremragende offentlige transportnet.

Eksterne kilder

For mere information om Wien, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Active Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fleet Rent a car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Knokar
 • Megadrive
 • National Car Rental
 • Nur Rent a car
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • U-Save Auto Rental
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Wien

EasyTerra Biludlejning Wien sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Østrig, men i en anden by end Wien, klik venligst igennem til Biludlejning Østrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Østrig du ønsker at leje en bil.