• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Prag

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Prag.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 15% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 26. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Prag

EasyTerra Biludlejning Prag er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Prag

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Prag

Biludlejningstilbud i Prag

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Prag

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Prag

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Prag. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Enterprise

  8.5 (2013)
  Fra kr 346 / dag
 • Alamo

  8.4 (8935)
  Fra kr 331 / dag
 • wheego

  8.3 (45)
  Fra kr 140 / dag
 • Sixt

  8.2 (3482)
  Fra kr 194 / dag
 • Avis

  8.2 (6131)
  Fra kr 293 / dag
 • Hertz

  8 (7041)
  Fra kr 280 / dag
 • Thrifty

  7.8 (5644)
  Fra kr 205 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.8 (567)
  Fra kr 150 / dag
 • Budget

  7.8 (9836)
  Fra kr 148 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.7 (3874)
  Fra kr 184 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1986)
  Fra kr 209 / dag
 • NÜ Car Rentals

  7.3 (20)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.1 (8351)
  Fra kr 293 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (3576)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  5.1 (559)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7.7 (313)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Elite (Luxury)

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Prag?

Biludlejere i og omkring Prag

Hvis du søger efter en lejebil i Tjekkiet, men i en anden by end Prag, klik venligst igennem til Biludlejning Tjekkiet side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tjekkiet du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Prag

EasyTerra Biludlejning Prag sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Prag

Introduktion

Efter kommunismens fald er den smukke hovedstad i Tjekkiet endnu en gang blevet en pulserende by, der tiltrækker mange turister. Det middelalderlige centrum er bestrøet med kugle-formede tårne og spir. Langs Karel broen er der en imponerende opstilling af statuer af helgener og på den anden side er der et hyggeligt barok område af Malá Strana og på bakken bagved står en borg.

Befolkning

Efter kommunismens fald er Prags befolkning aftagende. Introduktionen til den frie markedsøkonomi førte til en stigning i livsomkoster og et fald i landets fødselstal. Boligmarkedet i Prag er også meget stramt. Byen har nu omkring 1,3 millioner indbyggere.

Beliggenhed

Prag er beliggende på floden Moldau, hvilken på tjekkisk hedder Vltava. De to bydele er på begge brede forbundet med mange broer. Mange folk tror at Prag ligger i Østeuropa, men egentlig er den beliggende i Centraleuropa, en smule over 700 km. fra Amsterdam, 250 km. fra Wien og 280 km. fra Berlin.

Økonomi

I kommunisternes tid var Prag et centrum for (tung) industri. Industri spiller fortsat en vigtig rolle i den lokale økonomi: biler, maskiner og metalarbejde, såvel som kemiske selskaber og fødevareindustrien. Siden den frie markedsøkonomis introduktion har byen udviklet sig hurtigt til værende et kommercielt og financielt centrum i Østeuropa. I løbet af kommunismen fandtes der dårligt nok en servicesektor, hvorimod den idag er ansvarlig for en stor del af økonomien.
Dertil er byen et regeringscentrum, da der er mange uddannelsesinstitutioner og Prag tiltrækker millionvis af turister hvert år, givende underholdningssektoren et hjælpende skub.

Lufthavne

Den internationale Ruzyne lufthavn er beliggende 20 km. nordvest for bycentrum. Siden kommunismens fald er antallet af flyafgange tiltaget dramatisk pga. bl.a. lavpris flyselskabernes ankomst.

Der er en pendulservice med små passagerbiler fra selskabet Cedaz mellem lufthavnen og námestí Republiky. Passagerbilerne stopper ved Dejvická metro station. Bybus nr. 119 kører også til den station. Med bil er alt hvad du behøver at gøre, for at komme ind til bycentrum, at følge Evropská Boulevard.

Offentlig transport

Byen har et udbredt offentligt transportsnetværk bestående af metroer, sporvogne og busser og et tovtog der kører til toppen af Petrin bakke. Inde for den anslåede tid kan du bruge en enkeltbillet til alle former for offentlig transport. Du kan også købe 3, 7 og 15-dages billetter. Offentlige transport billetter kan købes ved metrostationer, tobakshandlere og avisstande (trafika). Billetterne skal stemples når du stiger ombord. Om natten er der få natsporvogne -og busser hver halve time.

Dertil er der mange taxaer, selvom en advarsel er nødvendig her. Tag aldrig en ventende taxa i Prag, men spørg et hotel eller en restaurant om at bestille en for dig. Aftal en pris med chaufføren og spørg ham for en kvittering. På den måde kan du være sikker på, at han bruger taxameteret.

Lommetyve er specielt aktive i metroen. De arbejder også på Wenceslas pladsen, Den gamle Byplads, Karel-broen og i shoppingcentre.

Trafik og parkering

Den bedste måde at udforske Prags gamle centrum er på fod. Trafikken kan være travl og mange gader er ensrettede. Lejede biler passer til ture i området omkring Prag. I de seneste år er vejene blevet betydeligt forbedret, men forvent ikke (endnu) motorveje som man ser i Vesteuropa.

I byens centrum er der adskillige parkeringszoner (orange, grøn og blå). De blå zoner er reserverede for beboere, så du kan ikke parkere dér. I de orange og grønne zoner kan du parkere mellem to og seks timer respektivt, efter du har lagt penge i en af møntmaskinerne. Hvis du parkerer et forkert sted for længe, vil det betyde din bil vil blive fastspændt med en skruetvinge og du vil blive nødt til at betale en gevaldig bøde for at få den af igen.

Indbrud i biler er temmelig almindeligt i Prag. Det er derfor bedre at parkere din bil i et bevogtet parkeringshus, som den nær hovedstationen Wilsonova, Masaryk togstation eller på Malostranské námestí. Der er også parkeringsområder tæt på metrostationer langs den store indgangsvej, men de er ubevogtede, på námestí Jana Palacha tæt ved Den gamle Byplads er der et underjordisk parkeringshus.

Hoteller

Prag er det økonomiske, kulturelle og turistiske centrum i Tjekkiet. I de senere år er antallet af indkvarteringsmuligheder vokset enormt og serviceniveauet er langt bedre end det var lige efter kommunismens fald. Nogle historiske bygninger i centrum er blevet smukt restaureret af luksuriøse internationale hotelkæder. Dette betyder at der er et bredt udvalg af hoteller, selvom det dog ikke betyder at Prag er billig, især ikke i højsæson mellem maj og oktober. For at betale den bedste pris for et værelse, er det imperativt at du bokker på forhånd, helst tre måneder i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Prag anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Czech koruna
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Czech, Slovak
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • Alamo
 • wheego
 • Sixt
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • Carwiz rent a car
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • SurPrice car rentals
 • Your Rent
 • Flizzr
 • Elite (Luxury)
 1. Hjem
 2. Biludlejning Tjekkiet
 3. Biludlejning Prag