Billeje Warszawa

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Warszawa.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Warszawa

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Warszawa.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Warszawa

  1. Hjem
  2. Biludlejning Polen
  3. Warszawa
EasyTerra Biludlejning Warszawa er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Anette Stoklund Your Rent Warszawa Lufthavn
“Frigivelse af depositum”

“Fik oplyst der ville gå ca 3 dage, før depositum blev ophævet fra reservation på betalingskort. Der gik 8 dage.”

11-08-2018 11:56
Tekin Karakose Thrifty Warszawa Lufthavn
“Professionel organisation”

“Flere gange lejede jeg en bil gennem EasyTerra. Aldrig oplevede nogle problemer.”

07-01-2015 21:14

Information om Warszawa

Biludlejning Warszawa
Biludlejning Warszawa

Indledning

Efter ødelæggelserne under Anden Verdenskrig, rejste Warszawa sig igen fra askerne. Byens centrum synes at være historisk, men i virkeligheden er den ikke. Efter krigen blev centrum helt rekonstrueret. Senere blev byen præget af kommunistisk arkitektur: Kultur -og videnskabspalads er den mest fremragende eksempel, en ‘gave’ fra Joseph Stalin. Efter det kommunistiske regimes fald, bygningsvirksomhed steg igen. Det polske navn for byen er Warsawa og stammer fra en legende. For længe siden, to børn, Wars og Sawa, så en havfrue på Vistula (Wisla) floden, som forudsagde, at der vil rejse sig en storby på stedet.  

Befolkning

Byen har næsten 2 millioner indbyggere og med forstæderne lever over 3,5 millioner mennesker i og omkring Warszawa.

Beliggenhed

Warszawa er beliggende i den østlige del af Polen på begge flodbredder af Vistula-floden, der tømmes i Gdanks-bugten på nordkysten.

Økonomi

Den polske hovedstad har været i kraftig vækst efter det kommunistiske regimes fald. Mange udenlandske selskaber så forretningsmuligheder på det polske marked og faldt til i Warszawa, herunder Coca-Cola, General Motors, Nestlé og Procter og Gamble. Hovedparten af arbejdsstyrken arbejder inden for leveringen af tjenesteydelser. Primært den finansielle sektor er vokset stærkt, udenlandske banker faldt til i Warszawa og børsen genåbnede efter 50 år.

I den kommunistiske periode var der mere vægt på den tunge industri, hvoraf der stadig er nogle tilbage, alligevel er Warszawa blevet mere og mere et center for højteknologiske virksomheder, herunder informations- og kommunikationsteknologi.

Lufthavne

Den internationale Warszawa Frédéric Chopin Lufthavn er beliggende cirka 10 kilometer mod syd for Warszawa.

Offentlig transport

Warszawa har et veludviklet offentligt transportnetværk, der består af 200 buslinjer og 30 sporvognslinjer. Stoppesteder for sporvogne er klart angivet, dog er stoppesteder for busser normalt ikke angivet. Der er en busservice om natten, busser afgår hver halve time fra den Centrale Station.

Der er også en undergrundslinje, som blev bygget hovedsagelig til pendling af arbejdstagere, der bor i forstæderne og arbejder i byens centrum. Derfor denne linje er af mindre betydning for turister. Men en anden linje vil blive opført i de kommende år.

Trafik og parkering

Trafik i byens centrum er meget hektisk, i øvrigt er en del af byens centrum et begrænset område for fodgængere (Ulica Chmielna, og i løbet af sommerens weekender, Ulica Nowy Świat). Derfor er det bedre at parkere din bil og udforske byen til fods.

I byens centrum er parkeringen betalt. Et udmærket alternativ er at parkere i den bevogtet parkeringsplads langs Ulica Parkingowa eller den underjordiske parkeringsgarage på Ulica Jasna.

Hoteller

I de seneste år har der været mange investeringer til forbedring af hoteller, der bliver udbudt på den polske hovedstad. I dag har Warszawa en generøs mængde af hoteller til at tilbyde og andre former for indkvarteringer i alle prisklasser. De fleste hoteller er placeret på Śródmieście, Wola på Mokotów kredse.

Eksterne kilder

For mere information om Warszawa, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Warszawa

EasyTerra Biludlejning Warszawa sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Polen, men i en anden by end Warszawa, klik venligst igennem til Biludlejning Polen side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Polen du ønsker at leje en bil.