Billeje Gdansk

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Gdansk.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Gdansk

  1. Hjem
  2. Biludlejning Polen
  3. Gdansk
EasyTerra Biludlejning Gdansk er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Anoniem Thrifty Gdansk Lufthavn
“Billig, hurtig og i lufthavnen”

“God, hurtig og i lufthavnen.”

05-01-2015 16:03

Information om Gdansk

Biludlejning Gdansk
Biludlejning Gdansk

Indledning

Gdansk er en hyggelig, tidligere hanseby med et smukt og historisk centrum, smukke kirker (herunder den største i Polen), et stort middelalderligt slot og interessante museer. Men det er ikke kun seværdighederne, der gør Gdansk til en sjov destination for en bytur. Byen har et omfattende shoppingsområde og gode restauranter. Lenin skibsværftet (som ikke længere bærer dette navn) i havnen, var fødestedet for fagforeningen Solidaritet og kampen mod kommunisterne. Hvis du leder efter smukke ravsmykker, har Gdansk masser af dem til lave priser.

Befolkning

Byen har en befolkning på næsten en halv million. Gdansk ligger i et langstrakt byområde, som også omfatter Gdynia og badebyen Sopot, og hvor mere end en million mennesker bor.

Beliggenhed

Byen ligger i det nordlige Polen ved Østersøen.

Økonomi

Gdansk var og er Polens vigtigste havn. Relateret til denne er dens skibsbygning og (petro-) kemiskindustri. I de seneste år er flere og flere virksomheder fra andre sektorer flyttet til Gdansk, herunder elektronisk, telekommunikation og farmaceutiske virksomheder. Langs østersøkysten udvindes rav, og forarbejdet af denne forstenede træ harpiks i smykker er en vigtig økonomisk aktivitet.

Lufthavne

Gdansk lufthavn ligger fjorten kilometer vest for byen. Det er en populær destination for lavprisflyselskaber. Lech Wałęsa Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil.

Offentlig transport

Gdansk har et fremragende offentligt transportsystem, der består af busser, sporvogne og en undergrundsbane. Sporvogne kører kun i byen; busser kører også til forskellige destinationer, herunder Gdynia og Sopot. Undergrundsmetro kører også til disse to byer (Szybka Kolej Miejska - SKM). Det underjordiske system vil blive udvidet til Euro-Cup i 2012.

Trafik og parkering

Den gamle bydel i Gdansk er delvist bilfri. Endvidere er mange gader ensrettede og retninger på vejskilte kan være forvirrende. Kørsel i byens centrum anbefales ikke, men en udlejningsbil er et godt transportmiddel for at udforske området og køre til rolige strande. I centrummet af Gdansk bliver du nødt til at betale, når du parkerer i gaderne.

Hoteller

Gdansk har en bred vifte af overnatningsmuligheder, lige fra simple pensionater til luksus hoteller. Om sommeren tager mange polakker til Gdansk og til de omkringliggende strande ved Østersøen. På dette tidspunkt er hotellerne ofte fulde, og derfor anbefaler vi at du booker din overnatning i god tid, når du besøger Gdansk i højsæsonen. Især hotellerne på den såkaldte Royal Road er populære blandt turister. Det er også muligt at leje en lejlighed i Gdansk.

Eksterne kilder

For mere information om Gdansk, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Gdansk

EasyTerra Biludlejning Gdansk sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Polen, men i en anden by end Gdansk, klik venligst igennem til Biludlejning Polen side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Polen du ønsker at leje en bil.