Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Stavanger

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Stavanger.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Stavanger

 1. Hjem
 2. Biludlejning Norge
 3. Biludlejning Stavanger
EasyTerra Biludlejning Stavanger er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.7 / 10
Antal anmeldelser i Stavanger: 9
Jakob Budget Stavanger Lufthavn Sola
“De var søde hjælpsom og så var bilen…”

“De var søde hjælpsom og så var bilen ren både inde og ude. Et sted vi vil benytte igen.”

06-11-2018 05:40
Peter Tetteroo Hertz Stavanger Lufthavn Sola
“Fremragende erfaring”

“"Jeg har nu brugt EasyTerra flere gange for at leje en bil. Alt kører hurtigt og nemt. Alt gik også fint ved serviceskranken fra det pågældende udlejningsselskab. Jeg vil helt sikkert bruge EasyTerra igen til den næste rejse. Tak, Peter "”

10-03-2015 15:08

Information om Stavanger

Biludlejning Stavanger
Biludlejning Stavanger

Indledning

Stavanger er oliens hovedstad i Norge. Betyder dette, at byen er en kedelig arbejderby? Nej, Stavanger har et hyggeligt, historisk centrum med mange butikker, restauranter og caféer. En del af den gamle by består af træhuse fra det 18. og 19.århundrede. Desuden er der interessante museer (selvfølgelig er der et museum dedikeret til olieindustrien, men også et arkæologisk museum og en gammel fiskefabrik, som er blevet omdannet til Canning Museum). Stavanger ligger i Rogaland provinsen, i et meget varieret landskab, klipper, fjorde, søer og øer.

Befolkning

Officielt har byen en befolkning på 120.000 indbyggere. Store kvarterer indgår i andre kommuner, men i virkeligheden tilhører Stavanger. I denne byområdet bor mere end 200.000 mennesker. I denne by bor mange udlændinge, der arbejder for olieindustrien og for NATO.

Beliggenhed

Stavanger ligger på Norges sydvestlige kyst. Der er smukke søer i og omkring byen: Breiavatnet Lake i byens hjerte og to andre søer (Mosvatnet og Stokkavatnet) i udkanten. Sidstnævnte er besøgt af tusindvis af is skatere om vinteren.

Økonomi

Engang var Stavanger en stor fiskerihavn. Det er stadig, men i dag har olieindustrien økonomisk større betydning. Desuden er der en stor militærbase, som bruges både af den norske hær og NATO.

Lufthavne

Lufthavnen ligger elleve kilometer sydvest for byens centrum. Stavanger Lufthavn i Sola er let tilgængelig med udlejningsbil gennem motorvej E39. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

Byen har fremragende offentlige bustransport. Du kan betale per tur, men hvis du tager bussen regelmæssigt, er en dags-billet, 3-dages billet eller en uges billet meget billigere.

Der er bilfærger til Bergen, Kristiansand og danske Hirtshals.

Trafik og parkering

Stavanger er en kompakt og rimeligt travl by. Men det er ikke svært at køre her og finde vejen med din udlejningsbil uden for myldretiden. En del af Stavangers gamle bydel er en fodgænger zone. Desuden opdeles byen i parkeringszoner, hvor forskellige regler gælder (nogle zoner er forbeholdt beboere). Du kan parkere på gaden, men et bedre alternativ er at parkere din bil i et af parkeringshusene.

Hoteller

Stavanger har et godt udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra simple backpackere indkvartering til luksushoteller. Mange hoteller er skræddersyet til de mange forretningsfolks behøv, og som besøger byen. Vi anbefaler, at du booker din overnatning i god tid, især hvis du gerne vil besøge denne norske by om sommeren.

Eksterne kilder

For mere information om Stavanger, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Stavanger

EasyTerra Biludlejning Stavanger sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Stavanger, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.