Billeje Sandefjord

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sandefjord.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sandefjord

  1. Hjem
  2. Biludlejning Norge
  3. Sandefjord
EasyTerra Biludlejning Sandefjord er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Sandefjord

Biludlejning Sandefjord
Biludlejning Sandefjord

Indledning

Sandefjord er en historisk, men også en moderne by, og var vigtigt i vikingetiden. Det mest berømte er Gokstadskibet, hvorfra der er en replik i havnen. Den originale er på Vikingskipshuset i Oslo. Desuden plejede Sandefjord at være en hvalfangst by. I dag er skibet Southern Actor et museum for hvalfangst. I dag er Sandefjord en populær sommerferie destination for nordmænd, der udlejer et sommerhus dér, eller lægger for anker deres båd i marinen.

Befolkning

Byen har en befolkning på 45.000 indbyggere.

Beliggenhed

Sandefjord ligger i den sydøstlige del af Norge på en kuperet kystlinje dannet af to odder: Østerøya (den Østlige Ø) og Vesterøya (den Vestlige Ø). På grund af denne usædvanlige form har Sandefjord kommune ikke mindre end 146 kilometer kyststækning. Vest for den Vestlige Ø ligger Sandefjord Fjord, øst for denne halvø ligger Mefjord. Længere mod øst ligger (den længere og større) Oslo Fjord. Kysten i nærheden af byen er meget forskellig: Sandstrande, bugte og stenet holme (klipper).

Økonomi

Opførelsen af handelsskibe – engang var det meget vigtig for den lokale økonomi – har helt forsvundet fra Sandefjord. Der er dog stadig yacht byggefirmaer. I dag er Sandefjords økonomi meget forskellig: Fra en malefabrik til en chokoladefabrik og fra et bryggeri til en olie- og gasselskab. Desuden har Norges tre største online butikker deres hovedkvarter i Sandefjord. Byen og dens omgivelser er også et sommerturistmål, især for nordmændene.

Lufthavne

Sandefjords lufthavn ligger ti kilometer nordøst for byens centrum. Sandefjord Lufthavn anvendes primært af lavprisflyselskaber, som et alternativ til Oslo Lufthavn. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil gennem motorvej E18. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

Offentlig transport leveres af VKT (Vestviken Kollektivtrafikk). Selskabet driver forbindelser i Vestfold (hvor Sandefjord ligger), Buskerud og Telemark provinser med busser, regionale tog og færger.

Trafik og parkering

Om sommeren kan det være meget travlt i Sandefjord, især i nærheden af marinaen. For resten kan du nemt køre rundt i din udlejningsbil. Det er endda det mest ideelle transportmiddel for at udforske området omkring byen. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Lad være med at overstige parkeringstid: Der er streng kontrol. 

Hoteller

Der er flere (små) hoteller i Sandefjord. Bortset fra dette, består indkvarteringerne af lejligheder, sommerhuse og campingpladser. Hvis du gerne vil besøge Sandefjord om sommeren, anbefaler vi at du booker din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Sandefjord, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Sandefjord

EasyTerra Biludlejning Sandefjord sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Sandefjord, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.