• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Sandefjord

Lej en bil uden bekymringer fra 49.360 kontorer

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sandefjord.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage

Hvorfor reservere gennem os?

 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sandefjord

EasyTerra Biludlejning Sandefjord er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Sandefjord

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Sandefjord

Biludlejningstilbud i Sandefjord

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Sandefjord

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Minibus
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Sandefjord

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Sandefjord. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.5 (5684)
  Fra / dag
 • Avis

  8.3 (4861)
  Fra / dag
 • Europcar

  8.3 (6689)
  Fra / dag
 • Sixt

  8.3 (2565)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2783)
 • Budget

  7.8 (8462)
  Fra / dag

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Hvornår vil du reservere en lejebil i Sandefjord?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Sandefjord

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Sandefjord, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Sandefjord

EasyTerra Biludlejning Sandefjord sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Sandefjord

Indledning

Sandefjord er en historisk, men også en moderne by, og var vigtigt i vikingetiden. Det mest berømte er Gokstadskibet, hvorfra der er en replik i havnen. Den originale er på Vikingskipshuset i Oslo. Desuden plejede Sandefjord at være en hvalfangst by. I dag er skibet Southern Actor et museum for hvalfangst. I dag er Sandefjord en populær sommerferie destination for nordmænd, der udlejer et sommerhus dér, eller lægger for anker deres båd i marinen.

Befolkning

Byen har en befolkning på 45.000 indbyggere.

Beliggenhed

Sandefjord ligger i den sydøstlige del af Norge på en kuperet kystlinje dannet af to odder: Østerøya (den Østlige Ø) og Vesterøya (den Vestlige Ø). På grund af denne usædvanlige form har Sandefjord kommune ikke mindre end 146 kilometer kyststækning. Vest for den Vestlige Ø ligger Sandefjord Fjord, øst for denne halvø ligger Mefjord. Længere mod øst ligger (den længere og større) Oslo Fjord. Kysten i nærheden af byen er meget forskellig: Sandstrande, bugte og stenet holme (klipper).

Økonomi

Opførelsen af handelsskibe – engang var det meget vigtig for den lokale økonomi – har helt forsvundet fra Sandefjord. Der er dog stadig yacht byggefirmaer. I dag er Sandefjords økonomi meget forskellig: Fra en malefabrik til en chokoladefabrik og fra et bryggeri til en olie- og gasselskab. Desuden har Norges tre største online butikker deres hovedkvarter i Sandefjord. Byen og dens omgivelser er også et sommerturistmål, især for nordmændene.

Lufthavne

Sandefjords lufthavn ligger ti kilometer nordøst for byens centrum. Sandefjord Lufthavn anvendes primært af lavprisflyselskaber, som et alternativ til Oslo Lufthavn. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil gennem motorvej E18. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

Offentlig transport leveres af VKT (Vestviken Kollektivtrafikk). Selskabet driver forbindelser i Vestfold (hvor Sandefjord ligger), Buskerud og Telemark provinser med busser, regionale tog og færger.

Trafik og parkering

Om sommeren kan det være meget travlt i Sandefjord, især i nærheden af marinaen. For resten kan du nemt køre rundt i din udlejningsbil. Det er endda det mest ideelle transportmiddel for at udforske området omkring byen. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Lad være med at overstige parkeringstid: Der er streng kontrol. 

Hoteller

Der er flere (små) hoteller i Sandefjord. Bortset fra dette, består indkvarteringerne af lejligheder, sommerhuse og campingpladser. Hvis du gerne vil besøge Sandefjord om sommeren, anbefaler vi at du booker din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Sandefjord, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populær bilklasse
  economy

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 1. Hjem
 2. Biludlejning Norge
 3. Biludlejning Sandefjord