Billeje Bergen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bergen.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Bergen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bergen.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bergen

  1. Hjem
  2. Biludlejning Norge
  3. Bergen
EasyTerra Biludlejning Bergen er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 8
Bryde Europcar Bergen Lufthavn Flesland
“Easy and smooth”

“I'm using EasyTerra 8-10 times a year and it's been smooth every time. Also out at the car rental companies.”

26-05-2017 05:50

Information om Bergen

Biludlejning Bergen
Biludlejning Bergen

Indledning

Den norske by Bergen har eksisteret i næsten tusind år og den har været den vigtigste by i Skandinavien i lang tid. Fordi den en Hansa by, Bergen havde meget vigtige knudepunkter i samhandel mellem Nordeuropa og resten af kontinentet. Bryggen, den gamle kaj, er stadig gennemsyret af denne historiske ånd og er derfor medtaget i UNESCO liste over verdens kulturarvsteder.   

Befolkning

Byen har over 250.000 indbyggere, hvilket gør den til den anden by i Norge, og med forstadsområderne lever 375.000 mennesker i og omkring Bergen.

Beliggenhed

Bergen ligger på vestkysten af Norge. Byen er omgivet af en række bjerge, de såkaldte Syv Bjerge, hvorfra byens navn stammer fra.  

Økonomi

I mange år har økonomien i byen været tæt forbundet med havet, Bergen har den største havn i Norge, Havnen er også besøgt af mange krydstogtskibe. Fiskeri og forarbejdning af fiskeriprodukter har været meget vigtigt for byen i umindelige tider. Desuden er Bergen kendt for sine maritime forretninger og aktiviteter og byen er et vigtigt grundlag for de tusindvis af mennesker, der arbejder på boreplatformen i Nordsøen.

Turismen er også vigtig for Bergen, turister kommer ikke kun for byens skyld, Bergen er også indgangen til Norges imponerende fjordkysten. Bare lidt for den nordlige del af byen er beliggende den berømte Sognefjord.

Lufthavne

Den internationale Bergen Lufthavn Flesland er beliggende 17 kilometer til den sydlige del af byen. Det er den næststørste lufthavn i Norge, som ekspederer næsten 5 millioner passagerer om året. 

Offentlig transport

Bergen har en fin offentlig transportservice. Destinationerne af (sporvogn) busser er tydeligt angivet. På hvert stop vil du finde en tidsplan og du kan være forvisset om, at busser afgår på det angivne tidspunkt. Busselskabet Tide driver ikke bare den offentlige transport i byen, men også i de omkringliggende byområder. Busser afgår fra den centrale busterminal (‘Bystasjonen’), som er en del af et stort indkøbscenter.

Der er en tovbane (Fløibanen) til toppen af bjerget Fløyen.

Trafik og parkering

Byen tilstræber at reducere bilens anvendelse i byen centrum, derfor indførte byen en lav hastighedsgrænse og envejstrafik på de fleste gader. Nogle gader er begrænset alene for busser og taxaer. Parkeringspladser i gaderne er oftest forbeholdt beboere og handicappede.

Der er ingen grund til at bekymre dig, fordi du kan nemt parkere bilen i en af de store parkeringsgarager og fortsætte med at udforske byen til fods. Parkeringsgaragen, Bygarasjen, på busterminalen er meget populært. Hvis garagen er fyldt op, kan du parkere din bil på Klostergarasjen på den nordlige side af centrum.

Hoteller

Bergen har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde med mere end 6.000 senge. Du finder de fleste hoteller inde i byen på området for fiskemarkedet. I sommermånederne har du brug for at booke dit hotelværelse i god tid. I andre perioder er det også tilrådeligt at booke på forhånd, hvis kun det er for at drage fordel af rabatter, da priser på hoteller er ganske høje. 

Eksterne kilder

For mere information om Bergen, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bergen

EasyTerra Biludlejning Bergen sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Bergen, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.