Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Bergen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bergen.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bergen

 1. Hjem
 2. Biludlejning Norge
 3. Biludlejning Bergen
EasyTerra Biludlejning Bergen er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.7 / 10
Antal anmeldelser i Bergen: 12
Bryde Europcar Bergen Lufthavn Flesland
“Easy and smooth”

“I'm using EasyTerra 8-10 times a year and it's been smooth every time. Also out at the car rental companies.”

26-05-2017 05:50

Information om Bergen

Biludlejning Bergen
Biludlejning Bergen

Indledning

Den norske by Bergen har eksisteret i næsten tusind år og den har været den vigtigste by i Skandinavien i lang tid. Fordi den en Hansa by, Bergen havde meget vigtige knudepunkter i samhandel mellem Nordeuropa og resten af kontinentet. Bryggen, den gamle kaj, er stadig gennemsyret af denne historiske ånd og er derfor medtaget i UNESCO liste over verdens kulturarvsteder.   

Befolkning

Byen har over 250.000 indbyggere, hvilket gør den til den anden by i Norge, og med forstadsområderne lever 375.000 mennesker i og omkring Bergen.

Beliggenhed

Bergen ligger på vestkysten af Norge. Byen er omgivet af en række bjerge, de såkaldte Syv Bjerge, hvorfra byens navn stammer fra.  

Økonomi

I mange år har økonomien i byen været tæt forbundet med havet, Bergen har den største havn i Norge, Havnen er også besøgt af mange krydstogtskibe. Fiskeri og forarbejdning af fiskeriprodukter har været meget vigtigt for byen i umindelige tider. Desuden er Bergen kendt for sine maritime forretninger og aktiviteter og byen er et vigtigt grundlag for de tusindvis af mennesker, der arbejder på boreplatformen i Nordsøen.

Turismen er også vigtig for Bergen, turister kommer ikke kun for byens skyld, Bergen er også indgangen til Norges imponerende fjordkysten. Bare lidt for den nordlige del af byen er beliggende den berømte Sognefjord.

Lufthavne

Den internationale Bergen Lufthavn Flesland er beliggende 17 kilometer til den sydlige del af byen. Det er den næststørste lufthavn i Norge, som ekspederer næsten 5 millioner passagerer om året. 

Offentlig transport

Bergen har en fin offentlig transportservice. Destinationerne af (sporvogn) busser er tydeligt angivet. På hvert stop vil du finde en tidsplan og du kan være forvisset om, at busser afgår på det angivne tidspunkt. Busselskabet Tide driver ikke bare den offentlige transport i byen, men også i de omkringliggende byområder. Busser afgår fra den centrale busterminal (‘Bystasjonen’), som er en del af et stort indkøbscenter.

Der er en tovbane (Fløibanen) til toppen af bjerget Fløyen.

Trafik og parkering

Byen tilstræber at reducere bilens anvendelse i byen centrum, derfor indførte byen en lav hastighedsgrænse og envejstrafik på de fleste gader. Nogle gader er begrænset alene for busser og taxaer. Parkeringspladser i gaderne er oftest forbeholdt beboere og handicappede.

Der er ingen grund til at bekymre dig, fordi du kan nemt parkere bilen i en af de store parkeringsgarager og fortsætte med at udforske byen til fods. Parkeringsgaragen, Bygarasjen, på busterminalen er meget populært. Hvis garagen er fyldt op, kan du parkere din bil på Klostergarasjen på den nordlige side af centrum.

Hoteller

Bergen har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde med mere end 6.000 senge. Du finder de fleste hoteller inde i byen på området for fiskemarkedet. I sommermånederne har du brug for at booke dit hotelværelse i god tid. I andre perioder er det også tilrådeligt at booke på forhånd, hvis kun det er for at drage fordel af rabatter, da priser på hoteller er ganske høje. 

Eksterne kilder

For mere information om Bergen, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Bergen

EasyTerra Biludlejning Bergen sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Bergen, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.