Billeje Frederikshavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Frederikshavn.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Frederikshavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Danmark
  3. Biludlejning Frederikshavn
EasyTerra Biludlejning Frederikshavn er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Frederikshavn

Biludlejning Frederikshavn
Biludlejning Frederikshavn

Indledning

Den danske by Frederikshavn har et gammelt centrum fyldt med farverige fiskerhuse kaldet Fiskerklyngen. Der er også strande i omgivelserne (herunder Danmarks eneste palmestrand), og Frederikshavn har en af landets største gågader, hvor du kan gå på indkøb.

Befolkning

Byen har omkring 25.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Frederikshavn ligger i den nordlige del af Danmarks østkyst ved Kattegat, strædet der deler det danske fastland fra Sverige. Landskabet, der ligger lige nord og syd for byen er fladt, men ved at tage mod vest vil du køre igennem bakkerne i Jylland.

Økonomi

Byen har en vigtig færgehavn med forbindelser til Norge og Sverige. Fiskeri og fiskeforarbejdning danner også vigtige indtægtskilder. I Danmark betyder 'Frederikshavner' en særlig rødspætte. Det danske søværn har også en base her. Strandene tiltrækker mange turister hvert år. Frederikshavn profiler sig som en økologisk by; i 2015 vil hele byen udelukkende være afhængige af vedvarende energi. På denne måde ønsker byen at vise mulighederne for (dansk) energiteknologi. 

Lufthavne 

Den nærmeste internationale lufthavn er Aalborg Lufthavn, der ligger mere end 65 kilometer sydvest for Frederikshavn. Aalborg Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej E-45.

Offentlig transport

Frederikshavn har fremragende offentlige bybusser. Over for togstationen ligger busstationen, hvor der for eksempel også har forbindelser til Skagen, Sæby, Øster Vrå, Sindal and Hirtshals.

Trafik og parkering

Frederikshavn er ikke en travl by, og derfor kommer du ikke til at have problemer med at finde rundt med en udlejningsbil. Der er også tilstrækkelige parkeringsfaciliteter. Ladestanderne på de kommunale parkeringspladser, hvor du kan genoplade elbilers batterier er en kuriositet i Frederikshavn. Det er ikke obligatorisk at køre i en bil, der kører på vedvarende energi (se Økonomi) i Frederikshavn, da det er svært at komme rundt i resten af Danmark.

Hoteller

Frederikshavn har et rimeligt udvalg af indkvarteringsmuligheder, hovedsageligt i budget- og mellemklasse kategorien. De fleste hoteller ligger langs strandene. Der er også campingpladser i Frederikshavns omkringliggende steder.

Eksterne kilder

For mere information om Frederikshavn, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Frederikshavn

EasyTerra Biludlejning Frederikshavn sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Danmark, men i en anden by end Frederikshavn, klik venligst igennem til Biludlejning Danmark side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Danmark du ønsker at leje en bil.