• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Frederikshavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Frederikshavn.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Frederikshavn

EasyTerra Biludlejning Frederikshavn er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Frederikshavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Frederikshavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8 (8344)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  8 (7053)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Frederikshavn

Hvis du søger efter en lejebil i Danmark, men i en anden by end Frederikshavn, klik venligst igennem til Biludlejning Danmark side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Danmark du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Frederikshavn

EasyTerra Biludlejning Frederikshavn sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

5a Havnepladsen

Information om Frederikshavn

Indledning

Den danske by Frederikshavn har et gammelt centrum fyldt med farverige fiskerhuse kaldet Fiskerklyngen. Der er også strande i omgivelserne (herunder Danmarks eneste palmestrand), og Frederikshavn har en af landets største gågader, hvor du kan gå på indkøb.

Befolkning

Byen har omkring 25.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Frederikshavn ligger i den nordlige del af Danmarks østkyst ved Kattegat, strædet der deler det danske fastland fra Sverige. Landskabet, der ligger lige nord og syd for byen er fladt, men ved at tage mod vest vil du køre igennem bakkerne i Jylland.

Økonomi

Byen har en vigtig færgehavn med forbindelser til Norge og Sverige. Fiskeri og fiskeforarbejdning danner også vigtige indtægtskilder. I Danmark betyder 'Frederikshavner' en særlig rødspætte. Det danske søværn har også en base her. Strandene tiltrækker mange turister hvert år. Frederikshavn profiler sig som en økologisk by; i 2015 vil hele byen udelukkende være afhængige af vedvarende energi. På denne måde ønsker byen at vise mulighederne for (dansk) energiteknologi. 

Lufthavne 

Den nærmeste internationale lufthavn er Aalborg Lufthavn, der ligger mere end 65 kilometer sydvest for Frederikshavn. Aalborg Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej E-45.

Offentlig transport

Frederikshavn har fremragende offentlige bybusser. Over for togstationen ligger busstationen, hvor der for eksempel også har forbindelser til Skagen, Sæby, Øster Vrå, Sindal and Hirtshals.

Trafik og parkering

Frederikshavn er ikke en travl by, og derfor kommer du ikke til at have problemer med at finde rundt med en udlejningsbil. Der er også tilstrækkelige parkeringsfaciliteter. Ladestanderne på de kommunale parkeringspladser, hvor du kan genoplade elbilers batterier er en kuriositet i Frederikshavn. Det er ikke obligatorisk at køre i en bil, der kører på vedvarende energi (se Økonomi) i Frederikshavn, da det er svært at komme rundt i resten af Danmark.

Hoteller

Frederikshavn har et rimeligt udvalg af indkvarteringsmuligheder, hovedsageligt i budget- og mellemklasse kategorien. De fleste hoteller ligger langs strandene. Der er også campingpladser i Frederikshavns omkringliggende steder.

Eksterne kilder

For mere information om Frederikshavn, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Danish krone
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Hertz
 1. Hjem
 2. Biludlejning Danmark
 3. Biludlejning Frederikshavn