• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Malmö

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Malmö.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 15% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 26. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Malmö

EasyTerra Biludlejning Malmö er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Malmö

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Malmö

Biludlejningstilbud i Malmö

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Malmö

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Malmö

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Malmö. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Thrifty

  8.9 (5640)
  Fra kr 158 / dag
 • Hertz

  8.6 (7039)
  Fra kr 226 / dag
 • Europcar

  8.5 (8348)
  Fra kr 229 / dag
 • Budget

  8.3 (9830)
  Fra kr 216 / dag
 • Avis

  8.2 (6130)
  Fra kr 249 / dag
 • Sixt

  7.9 (3479)
  Fra kr 570 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3573)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  6.2 (16)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Malmö?

Biludlejere i og omkring Malmö

Hvis du søger efter en lejebil i Sverige, men i en anden by end Malmö, klik venligst igennem til Biludlejning Sverige side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sverige du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Malmö

EasyTerra Biludlejning Malmö sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Jorgen Kocksgatan 1b
Master Nilsgatan 22
Stormgatan 6

Information om Malmö

Indledning

Malmø er den tredjestørste by i Sverige, efter Stockholm og Göteborg. Den gamle bymidte er domineret af ikke mindre end tre pladser: Gustav Adolfs torg, Stortorget og Lilla torg. Slottet Malmöhus, der stammer fra det femtende århundrede, er også et besøg værd.

Befolkning

Byen har næsten 300.000 indbyggere.

Beliggenhed

Malmø ligger i den sydligste del af Sverige, i Øresund, det smalle stræde mellem Kattegat og Østersøen. På den anden side af sundet ligger den danske hovedstad København, som Malmø er forbundet til via Øresundsbroen.

Økonomi

Malmø var en af de første industrialiserede byer i Sverige. Før opførelsen ag Øresundsbroen gik den lokale økonomi ned ad bakken og arbejdsløsheden i byen var høj. Siden åbningen af broen i 2000 blev økonomien bemærkelsesværdig bedre i Malmø. Især har biotek og IT virksomheder slået sig ned i byen. En betydelig del af befolkning arbejder også i København. Efter svenske standarder har Malmø stadig en høj arbejdsløshed.

Lufthavne

Malmø Lufthavn ligger 28 kilometer øst for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Malmø ringvejen tager du frakørslen til E65. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Malmø har fremragende offentlige transportmidler. Fra den centrale busstation nær Gustav Adolf pladsen kører busser til alle destinationer i byen. Der er også regionale busser til destinationer længere væk, for eksempel universitetet i Lund. Der er også en regelmæssige busforbindelse til København.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i og omkring Malmø med en udlejningsbil. Vejene er gode og godt afmærket. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Det er nemmere at parkere din udlejningsbil i et af de femten parkeringshuse i og omkring byens centrum. Et elektronisk system dirigerer dig til det nærmeste parkeringshus, der har ledige pladser.

Hoteller

Malmø har et stort udbud af værelser. Du kan bo på vandrehjem, men også på et femstjernet hotel og alt derimellem. Byen er ikke en turist top attraktion, men vi anbefaler du bestiller dit hotelværelse på forhånd, hvis du vil besøge Malmø i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Malmø, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Swedish krona
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Swedish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sverige
 3. Biludlejning Malmö