Billeje Malmö

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Malmö.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Malmö

  1. Hjem
  2. Biludlejning Sverige
  3. Malmö

EasyTerra Biludlejning Malmö er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Malmö

Biludlejning Malmö
Biludlejning Malmö

Indledning

Malmø er den tredjestørste by i Sverige, efter Stockholm og Göteborg. Den gamle bymidte er domineret af ikke mindre end tre pladser: Gustav Adolfs torg, Stortorget og Lilla torg. Slottet Malmöhus, der stammer fra det femtende århundrede, er også et besøg værd.

Befolkning

Byen har næsten 300.000 indbyggere.

Beliggenhed

Malmø ligger i den sydligste del af Sverige, i Øresund, det smalle stræde mellem Kattegat og Østersøen. På den anden side af sundet ligger den danske hovedstad København, som Malmø er forbundet til via Øresundsbroen.

Økonomi

Malmø var en af de første industrialiserede byer i Sverige. Før opførelsen ag Øresundsbroen gik den lokale økonomi ned ad bakken og arbejdsløsheden i byen var høj. Siden åbningen af broen i 2000 blev økonomien bemærkelsesværdig bedre i Malmø. Især har biotek og IT virksomheder slået sig ned i byen. En betydelig del af befolkning arbejder også i København. Efter svenske standarder har Malmø stadig en høj arbejdsløshed.

Lufthavne

Malmø Lufthavn ligger 28 kilometer øst for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Malmø ringvejen tager du frakørslen til E65. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Malmø har fremragende offentlige transportmidler. Fra den centrale busstation nær Gustav Adolf pladsen kører busser til alle destinationer i byen. Der er også regionale busser til destinationer længere væk, for eksempel universitetet i Lund. Der er også en regelmæssige busforbindelse til København.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i og omkring Malmø med en udlejningsbil. Vejene er gode og godt afmærket. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Det er nemmere at parkere din udlejningsbil i et af de femten parkeringshuse i og omkring byens centrum. Et elektronisk system dirigerer dig til det nærmeste parkeringshus, der har ledige pladser.

Hoteller

Malmø har et stort udbud af værelser. Du kan bo på vandrehjem, men også på et femstjernet hotel og alt derimellem. Byen er ikke en turist top attraktion, men vi anbefaler du bestiller dit hotelværelse på forhånd, hvis du vil besøge Malmø i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Malmø, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Malmö

EasyTerra Biludlejning Malmö sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sverige, men i en anden by end Malmö, klik venligst igennem til Biludlejning Sverige side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sverige du ønsker at leje en bil.