Billeje Paris Gare Montparnasse Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Paris Gare Montparnasse Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Paris Gare Montparnasse Togstation

 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Paris
 4. Gare de Paris-Montparnasse
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Paris Gare Montparnasse Togstation

Generel information

Gare Montparnasse ligger i 15. Arrondissement området i Paris, i nærheden af byens centrum. Louvre ligger kun 15 minutters gåafstand. Det er afgangssted for TGV Atlantique til destinationer som ToursBordeauxRennes og Nantes. Der er intet tilbage af den gamle stationsbygning fra 1840. I tresserne i det sidste århundrede blev bygningen erstattet af en moderne station med kontorer.

Transport

Ønsker du at besøge Paris? Taxaholdepladsen findes uden for Pasteur banegårdshallen og hovedbanegårdshallen. Paris bybusser stopper ved stationen. De fleste busser stopper ved Place Raoul Dautry. Her kan du også finde linje 91, der kører direkte til Gare de Lyon og Gare d’Austerlitz. Air France pendulbus til de forskellige lufthavne stopper også ved stationen. Det standser hver halve time på Rue du Commandant René Mouchotte ved Hotel Le Méridien. Den store metrostation findes under stationen. Linjer 4, 6, 12 og 13 stopper her. Metrostationens indgang findes på niveau -1, men er tydeligt skiltet. Du kan også udleje en bil. I Pasteur banegårdshallen på Paris Montparnasse finder du udlejningsfirmaerne Avis, National, Europcar og Sixt.

Servicer

Der er en informationsskranke på begge banegårdshaller. Gare Montparnasse har også et hittegodskontor, et vekselkontor, en politistation, bagagerum, toiletter og brusere, pengeautomater og trådløst internet.

Restauranter

Gare Montparnasse har et omfattende udvalg af spisesteder. Dem, der godt kan lide kaffe, kan tage til Starbucks (niveau -1). Du kan også spise overdådigt eller få en hurtig bid at spise på en af de mange takeout restauranter.

Butikker 

Der er nok butikker at vælge imellem, herunder modebutikker, skobutikker, en guldsmed, en kuffert butik, kiosker, tobaksforretninger og købmandsbutikker.

Nyttige links

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AbsoluteCar
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty