Billeje Dublin

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Dublin.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Dublin.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Dublin

  1. Hjem
  2. Biludlejning Irland
  3. Biludlejning Dublin
EasyTerra Biludlejning Dublin er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 29
Claus Pallesen Hertz Dublin Lufthavn
“Bestilling”

“Bestilling , betaling , afhentning , aflevering Alt sammen nemt og smertefrit Venligt personale ved afhentning/aflevering i Dublin lufthavn”

06-09-2019 16:02
Elger Hoekstra Thrifty Dublin Lufthavn
“Gennemskuelig og billig forsikring.”

“For mig er EasyTerra nummer 1 website for biludlejning. Indtil videre har de altid vist alle de tilgængelige udbydere, som tillader mig at vælge den bedste handel. Forsikringer er også fremragende, idet de er meget billigere end når du booker dem gennem udlejningsselskabet.”

25-08-2015 15:27
Amanda Avis Dublin Lufthavn
“Nem biludlejning”

“Jeg lejede en bil gennem EasyTerra's websted flere gange. Det er hurtigt og informationen er god.”

23-03-2015 15:19

Information om Dublin

Biludlejning Dublin
Biludlejning Dublin

Introduktion

Det specielle ved Dublins historiske centrum er, at der ikke er en enkelt del, der kan kaldes for den smukkeste. Der er en venlig atmosfære. Hvad der er karakteristisk er, at den vækker et image af byen (centrum) med en historie, der har kendt til bekymringer og velstand, sammenslutning og udvidelse. Udenfor bycentrum er der mange moderne nabolag, gregorianske huse og kontorbygninger.

Befolkning

Dublin er hovedstaden i Irland og har lidt over 1,1 millioner indbyggere. Dette gør samtidig byen til Irlands største by. Ligesom befolkningen af Irland er Dublins befolkning udgjort af englændere og keltere.

Beliggenhed

Dublin ligger i midten af den irske østkyst. Floden Liffey flyder gennem hjertet af byen og flyder ind i Dublin havn. Dublins indbyggere har altid haft et svagt punkt for denne mudrede men dog strålende flod.

Økonomi

Irland har den hurtigst voksende økonomi af alle EU-lande. Dublin var og er motoren bag denne økonomiske vækst. De vigtigste sektorer i økonomien er software, elektronik, finansielle servicer og turisme. Forretninger koncentreres mest på Dublins forstæder, hvor kontorerne er beliggende.

Grunden til at økonomien i Dublin vokser så hurtigt, er at den forsyner med billig arbejdskraft og lave forretningsskatter. Dette tiltrækker mange internationale selskaber, hvilket giver vækst og fremgang i tilbagebetaling. 

Turisme er også meget vigtigt for Dublin. Hvet år tiltrækker byen millionvis af turister. Dette har noget at gøre med bl.a. pubberne, Guinness, irsk musik, atmosfære, gregorianske bygninger, parker, slotte og universiteter.

Lufthavne

Irland har tre internationale lufthavne, hvoraf Dublin lufthavn er den vigtigste. Fly fra mange steder i Europa lander der, såvel som, selvfølgelig, indlandsfly. Derudover er der også transkontinentale fly, der lander i Dublin lufthavn, inkl. lavprisselskaber.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en lejet bil til rådighed er rejser med offentlig transport let. Dublin Bus tilbyder dets servicer inde for byens grænser og den vil tage dig til mange steder. Især i myldretiden er Xpresso, en servicebus forsynet af Dublin Bus, udmærket, da den tilbyder hurtige og direkte linjer mod vigtige (forretnings) lokationer i byen. Airlink er en regelmæssig service mellem Dublin lufthavn og bl.a. bycentrum. Nitelink er en speciel natbusservice mod bl.a. Dublins forstæder. Raillink tilbyder en busforbindelse mellem Dublins vigtigste togstationer. Med Eireann bus kan du rejse fra Dublin til forskellige steder i nærheden, såvel som mange andre byer rundt omkring i Irland. LUAS er selskabet bag sporvognen, der kører rundt i Dublin. Den har være kørende siden 2004. LUAS forbinder Dublins forstæder med bycentrum. Den kører med to linjer: en Grøn Linje og en Rød Linje. Fra Dublin kan du også bevæge dig dybere ind i Irland med tog.

Trafik og parkering

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at menneskene i Irland kører i venstre side af vejen. Bilerne i Irland har rattet påsat i højre side af bilen og gearstangen til venstre for chaufføren. Den maksimale fart i beboede områder er 48 km/t (30 miles), i landområder 96 km/t (60 miles) og på motorveje er fartgrænsen 112 km/t (70 miles). At køre i Dublin er ikke særlig besværligt: byen er ikke alt for travl, den drilske del er at skulle køre i venstre side. Dublin er omgivet af M50 Circular Road (cirkulære vej) med udkørsler fra Dublin og andre byer. Biler parkeres i venstre side af vejen. Husk, at parkering ikke er gratis i Dublin.

Hoteller

Dublin har alle hotelklasserne, som internationale byer er forventet at have. Det er altid anbefalet at booke i forvejen. Når turisterne har forladt byen, ankommer forretningsfolkene, og sådan går det i ring.

Eksterne kilder

For mere information om Dublin anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Dublin

EasyTerra Biludlejning Dublin sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Irland, men i en anden by end Dublin, klik venligst igennem til Biludlejning Irland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Irland du ønsker at leje en bil.