Billeje Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Paris Gare d'Austerlitz Togstation for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Paris Gare d'Austerlitz Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Generel information

Paris Gare d’Austerlitz er en af de største stationer i og omkring Paris. Det ligger på den venstre bred af Seinen, i nærheden af Gare de Lyon i det 13.Arrondissement området. Stationen håndterer omkring 25 millioner passagerer om året. Udover højhastighedstog og regionaltog kører nattog til OrléansBarcelona og Madrid. Stationen har to indgange, en der findes på siden af Seinen på Quai d’Austerlitz (Cour Seine), og den anden på Cour de L’Arivée, der er forbundet med Boulevard de L’Hôpital (Cour Muséum).

Transport

Ønsker du at besøge denne metropol? Busser stopper ved Cour Seine og Cour Muséum udgangene; her kan du også finde taxaholdepladser med forskellige taxaselskaber. Under stationen vil du finde Austerlitz metrostationen. Hvis du skal til Gare du Nord, skal du tage metrolinje 5 i retning mod Bobigny - Pablo Picasso. Du kan også udleje en bil på Paris Austerlitz med Avis. Tag Cour Muséum udgangen og drej til højre. Man har adgang til stationens parkeringshuse fra begge sider af stationen.

Servicer

Billetkontorer kan findes på banegårdshallen i Seine, og informationsskranken for turister på niveau -1 i nærheden af RER C. Stationen har også et hittegodskontor, garderobeskabe, toiletter og brusere, telefonbokse, automater, pengeautomater og trådløst internet. 

Restauranter

Der er caféer på platforme 13 og 14. I begge afgangshaller er der mange takeout restauranter. I nærheden af Cour Muséum udgangen er der en butik, der sælger regionale produkter.

Butikker

Austerlitz tilbyder et bredt udvalg af butikker, herunder en guldsmed, modebutikker, en butik, der sælger produkter til personlig pleje, en kiosk og et apotek. Der er et supermarked på niveau -1.

Nyttige links