• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Paris Gare d'Austerlitz Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 15% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 26. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Paris Gare d'Austerlitz Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud af udlejere på Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Paris Gare d'Austerlitz Togstation. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  7.8 (6130)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8.5 (9830)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sicily by Car

  8.3 (3286)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Edel & Stark

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AbsoluteCar

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Lokal information om Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Generel information

Paris Gare d’Austerlitz er en af de største stationer i og omkring Paris. Det ligger på den venstre bred af Seinen, i nærheden af Gare de Lyon i det 13.Arrondissement området. Stationen håndterer omkring 25 millioner passagerer om året. Udover højhastighedstog og regionaltog kører nattog til OrléansBarcelona og Madrid. Stationen har to indgange, en der findes på siden af Seinen på Quai d’Austerlitz (Cour Seine), og den anden på Cour de L’Arivée, der er forbundet med Boulevard de L’Hôpital (Cour Muséum).

Transport

Ønsker du at besøge denne metropol? Busser stopper ved Cour Seine og Cour Muséum udgangene; her kan du også finde taxaholdepladser med forskellige taxaselskaber. Under stationen vil du finde Austerlitz metrostationen. Hvis du skal til Gare du Nord, skal du tage metrolinje 5 i retning mod Bobigny - Pablo Picasso. Du kan også udleje en bil på Paris Austerlitz med Avis. Tag Cour Muséum udgangen og drej til højre. Man har adgang til stationens parkeringshuse fra begge sider af stationen.

Servicer

Billetkontorer kan findes på banegårdshallen i Seine, og informationsskranken for turister på niveau -1 i nærheden af RER C. Stationen har også et hittegodskontor, garderobeskabe, toiletter og brusere, telefonbokse, automater, pengeautomater og trådløst internet. 

Restauranter

Der er caféer på platforme 13 og 14. I begge afgangshaller er der mange takeout restauranter. I nærheden af Cour Muséum udgangen er der en butik, der sælger regionale produkter.

Butikker

Austerlitz tilbyder et bredt udvalg af butikker, herunder en guldsmed, modebutikker, en butik, der sælger produkter til personlig pleje, en kiosk og et apotek. Der er et supermarked på niveau -1.

Nyttige links

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Sicily by Car
 • Edel & Stark
 • AbsoluteCar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Paris
 4. Paris Gare d'Austerlitz Togstation