• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Paris Gare de l'Est Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Paris Gare de l'Est Togstation for dig.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Paris Gare de l'Est Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Paris Gare de l'Est Togstation

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Paris Gare de l'Est Togstation
 • For eksempel: Fiat 500
  Mini klasse
  For eksempel: Fiat 500
 • Populær klasse
  For eksempel: Peugeot 208
  Økonomi klasse
  For eksempel: Peugeot 208
 • For eksempel: Peugeot 2008
  Kompakt klasse
  For eksempel: Peugeot 2008
 • For eksempel: Renault Scenic
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Renault Scenic
 • For eksempel: Renault Talisman
  Standard klasse
  For eksempel: Renault Talisman
 • For eksempel: Peugeot 5008
  Familiebil klasse
  For eksempel: Peugeot 5008
 • For eksempel: BMW 5 Series
  Luksus klasse
  For eksempel: BMW 5 Series
 • For eksempel: Renault Talisman Estate
  Stationcar klasse
  For eksempel: Renault Talisman Estate

Tilbud af udlejere på Paris Gare de l'Est Togstation

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Paris Gare de l'Est Togstation. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • SIXT Rent a Car
  8 (2224)
  Fra / dag
 • Avis
  7.6 (4673)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Paris Gare de l'Est Togstation gennemsnitlig dagspris pr. måned

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Lokal information om Paris Gare de l'Est Togstation

Generel information

Paris Gare de l’Est er en af de ældste og største togstationer i Paris. Den første Orient Express kørte fra denne station i retning mod Istanbul. Det ligger i 10.Arrondissement området, i nærheden af Gare du Nord på Rue du 8 mai 1945. Fra Gare de l'Est kører TGV-tog mod det østlige og nordøstlige del af Frankrig og LuxembourgTyskland og Centraleuropa.

Er du på vej til Nederlandene, eller skal du skifte tog på Gare du Nord? I dette tilfælde skal du tage metrolinje 4 i retning mod Porte de Clignancourt eller linje 5 i retning mod Bobigny - Pablo Picasso.

Transport

Ønsker du at udforske Paris? Du finder taxaholdepladsen over for stationen. Der er mange taxaselskaber. Paris bybusser stopper lige over for stationen på Boulevard de Strasbourg. Gare de l'Est metrostationen ligger lige under stationen. Gå ned med rulletrapperne i den centrale banegårdshal for at komme til stationen. 

Ønsker du at udleje en bil i Paris? Der er tre biludlejningsfirmaer på denne station: Avis, Europcar og Hertz. De kan findes på niveau -1.

Servicer

Togbilletter kan købes i den centrale banegårdshal ved St. Martin og Alsace indgangene. Tæt på Alsace indgangen er der også en informationsskranke for turister. Stationen har også trådløst internet, hjertestartere, et hittegodskontor, et posthus, en politistation, toiletter, automater og pengeautomater.

Restauranter

Der er mange spisefaciliteter på Paris Gare de l'Est. Du kan finde en Foodissimo og et brasserie i den centrale banegårdshal, men i hele stationen er der takeout restauranter, sandwichbarer, og der er et supermarked. For de interesserede er der en chokoladebutik og delikatesseforretninger på niveau -1.

Butikker 

Stationen har masser af butikker. Blot for at nævne et par stykker: en telefonbutik, en blomsterbutik, en FNAC media  butik, mange butikker for mænd og kvinder, skobutikker, guldsmede, aviskiosker og apoteker.

Nyttige links

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  SIXT Rent a Car

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • SIXT Rent a Car
 • Avis
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Paris
 4. Paris Gare de l'Est Togstation