Billeje Paris Gare de l'Est Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Paris Gare de l'Est Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Paris Gare de l'Est Togstation.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Paris Gare de l'Est Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Paris
  4. Gare de Paris-Est
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Paris Gare de l'Est Togstation

Generel information

Paris Gare de l’Est er en af de ældste og største togstationer i Paris. Den første Orient Express kørte fra denne station i retning mod Istanbul. Det ligger i 10.Arrondissement området, i nærheden af Gare du Nord på Rue du 8 mai 1945. Fra Gare de l'Est kører TGV-tog mod det østlige og nordøstlige del af Frankrig og LuxembourgTyskland og Centraleuropa.

Er du på vej til Nederlandene, eller skal du skifte tog på Gare du Nord? I dette tilfælde skal du tage metrolinje 4 i retning mod Porte de Clignancourt eller linje 5 i retning mod Bobigny - Pablo Picasso.

Transport

Ønsker du at udforske Paris? Du finder taxaholdepladsen over for stationen. Der er mange taxaselskaber. Paris bybusser stopper lige over for stationen på Boulevard de Strasbourg. Gare de l'Est metrostationen ligger lige under stationen. Gå ned med rulletrapperne i den centrale banegårdshal for at komme til stationen. 

Ønsker du at udleje en bil i Paris? Der er tre biludlejningsfirmaer på denne station: Avis, Europcar og Hertz. De kan findes på niveau -1.

Servicer

Togbilletter kan købes i den centrale banegårdshal ved St. Martin og Alsace indgangene. Tæt på Alsace indgangen er der også en informationsskranke for turister. Stationen har også trådløst internet, hjertestartere, et hittegodskontor, et posthus, en politistation, toiletter, automater og pengeautomater.

Restauranter

Der er mange spisefaciliteter på Paris Gare de l'Est. Du kan finde en Foodissimo og et brasserie i den centrale banegårdshal, men i hele stationen er der takeout restauranter, sandwichbarer, og der er et supermarked. For de interesserede er der en chokoladebutik og delikatesseforretninger på niveau -1.

Butikker 

Stationen har masser af butikker. Blot for at nævne et par stykker: en telefonbutik, en blomsterbutik, en FNAC media  butik, mange butikker for mænd og kvinder, skobutikker, guldsmede, aviskiosker og apoteker.

Nyttige links