Billeje Kuala Lumpur

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kuala Lumpur.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Kuala Lumpur

 1. Hjem
 2. Biludlejning Malaysia
 3. Biludlejning Kuala Lumpur
EasyTerra Biludlejning Kuala Lumpur er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Kuala Lumpur

Biludlejning Kuala Lumpur
Biludlejning Kuala Lumpur

Introduktion

Kuala Lumpur er hovedstaden i Malaysia. Byen er ikke særlig gammel: i midten af det 19. århundrede kom kineserne til stedet, hvor floderne Kelang og Gombak forenes, for at lede efter blik. Selvom de fandt det, betalte de en høj pris: 69 af de 87 kinesere døde grundet forfærdelige omstændigheder, i hvad der dengang var en tyk jungel. De overlevende holdte ud og opsatte blikhandlen; begyndelsen af Kuala Lumpur.
Halvandet århundrede efter kinesernes ankomst er, 'KL' som Kuala Lumpur ofte kaldes, en moderne by domineret af de 452 m. høje tvillingetårne Petronas Towers.
Da de blev åbnet i 1996 var det verdens højeste bygning.
Både den gamle by, Chinatown (kinaby) og det Centrale Marked, samt det nyere kommercielle område er beliggende på den østlige bugt i floden Kelang. Den ældste del af byen har meget smalle og snoede veje i skarp kontrast til skyskraberne andre steder i Kuala Lumpur.

Befolkning

Byen har halvanden million indbyggere, hvilket ikke er meget for en asiatisk hovedstad, men omkring byen er der mange forstæder og skurbyer. Hele byområdet har 4,5 millioner indbyggere. De fleste er etniske kinesere efterfulgt af malaysiere. Derudover er der mange immigranter fra Indien, Indonesien, Fillipinerne og Bangladesh.

Beliggenhed

På malaysisk betyder Kuala Lumpur "mudret sammenløb". Byen skylder sit navn til dens beliggenhed langs sammenløbet af de mudrede floder Kelang og Gombak. Kelang floden flyder østpå ind i Malacca strædet, på den anden side af samme, ligger den indonesiske ø Sumatra. Kuala Lumpur ligger lidt nord for ækvator og som resultat af det, er klimaet varmt og fugtigt hele året rundt.

Byens økonomi bestod oprindeligt af blik og gummi. Selvom disse industrier stadig eksisterer idag, er byen nu først og fremmest kendt for dets moderne elektriske og elektroniske industrier. Maskinkonstruktion og behandling af fødevarer er også vigtige sektorer. Malaysia har en indfødt bilindustri (Proton), hvilken eksklusivt servicerer indlandsmarkedet. Fabrikken er beliggende tæt på Kuala Lumpur. Landet har væsentligt meget olie og naturlige gasreserver. Petronas olieselskabs hovedkontor er beliggende i Kuala Lumpur. Derudover tilfører turisme vigtige indtægter og jobs. Mange rejsende til Malaysia ankommer til Kuala Lumpur lufthavn og tilbringer nogle dage i byen.

Lufthavne

Den meget moderne Kuala Lumpur lufthavn er beliggende 50 km. syd for bycentrum. Fra den centrale togstation (KL Sentral) kan lufthavnen nåes på 30 minutter. Det er et vigtigt knudepunkt for flyruter; mere end 50 flyselskaber anvender Kuala Lumpur lufthavn.
Lufthavnen er hjem for Asiens første lavpris flyselskab, Air Asia. Dette selskab har et vidtstrakt flynetværk, inkl. indlandsfly såvel som forbindelser til alle nabolandene samt Kina. Lavprisflyene afgår fra adskilte terminaler 20 km. fra hovedterminalen. Fra togstationen er der adskillige direkte forbindelser til denne Low Cost Carrier (LCC) terminal.

Fra den gamle lufthavn Sultan Abdul Aziz Shah i Subang, er der indlandsfly behandlet af Berjaya Air. Den er beliggende 25 km. udenfor byen.

Offentlig transport

Kuala Lumpur har et fremragende offentligt transportsystem. Der er tre monorail-linjer: den cirkulære KL Monorail der servicerer det kommercielle distrikt og 2 KTM Commuter linjer mod forstæderne i nord, syd og vest for byen.
Hovedattraktionerne kan nåes med byens pendulbusser, der afgår fra fire hovedstationer: KL Sentral, KLCC (Petronas Torens), Titiwangsa (Pekeliling busstation) og Maluri (monorail station).

Tæt på Chinatown i centrum af byen ligger den store Puduraya busstation, hvorfra de fleste regionale busser, betjent af Cityliner og Intrakota, afgår. Rundt omkring stationen er der stoppesteder for bybusser. Busser kørende mod de østlige provinser afgår fra Hentian Putra busstation nord for centrum.
Nu til dags anvendes den gamle togstation som en terminal for luksuriøse højfartsbusser til steder som f.ek.s Penang, Johor Bahru, Singapore og Hat Yai i Thailand.

Trafik og parkering

At køre i Kuala Lumpur er ikke let: trafikken er travl og motorvejsystemet er forvirrende, vejskilte giver meget lidt information eller er der simpelthen ikke. Det bedste sted at parkere din bil er i et parkeringshus, hvilke altid er beliggende tæt på de store butikscentre. Tre centralt beliggende parkeringshuse er Asia Park på Jalan Bukit Bintang og de to parkeringshuse bagved Dorsett Regency Hotel. Parker ikke din bil på butiksgader, da chancerne for at nogen vil dobbeltparkere deres bil inden du kommer tilbage er temmelig gode.

Udenfor byen er det en anden historie. Det vestlige Malaysia har fremragende motorveje, hvoraf de fleste fører til Kuala Lumpur. Byen er placeret på nord-syd hovedvejen (vejnumre E1 og E2). E8 (Kakak motorvej) fører til de kystlige provinser på østsiden Pahang, Terengganu og Kelantan. Der er afgifter på disse veje. En afgiftsfri vej er Federal Route One (føderalrute 1), hvilken også går fra nord mod syd langs vestkysten. Singapore kan nåes på ca. seks timer.

Malaysias befolkning kører i venstre side af vejen, hvilket betyder at rattet i din lejet bil er påsat i højre side. Du vil blive vant til det ret hurtigt, bl.a. fordi de malaysiske bilister er mere disciplinerede end mange andre asiatere.

Hoteller

Kuala Lumpur har opbygget et rygte som et sted, hvor du kan tilbringe natten på et 4-stjernet hotel sammenligneligt billigt. De fleste luksuriøse hoteller er beliggende i Golden Triangle, der er et shoppe -og underholdningsområde i byen. I dette område er der også mange lavprishoteller. De billigste hoteller er beliggende i Chinatown. Kuala Lumpur er et økonomisk og turistisk centrum. Vær sikker på at du booker dit hotelværelse på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Kuala Lumpur anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • Hawk Rent A Car
 • Hertz
 • Prima Odyssey

Biludlejningssteder i Kuala Lumpur

EasyTerra Biludlejning Kuala Lumpur sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Malaysia, men i en anden by end Kuala Lumpur, klik venligst igennem til Biludlejning Malaysia side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Malaysia du ønsker at leje en bil.