Billeje Bangkok

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bangkok.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bangkok

  1. Hjem
  2. Biludlejning Thailand
  3. Biludlejning Bangkok
EasyTerra Biludlejning Bangkok er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bangkok

Biludlejning Bangkok
Biludlejning Bangkok

Introduktion

Hovedstaden i Thailand er en moderne metropol, der fortsætter med at vokse. Bangkok er en forkortelse af Bang Makok, der betyder "olivenlandsby". Oprindeligt var hovedstaden af Thailand beliggende på den vestlige kyst af floden Chao Phraya. Dets navn var dengang Thonburi. Fordi Burma udførte angreb fra vesten blev hovedstaden flyttet til den anden side af floden, hen til et område med oliventræer. Thonburi eksisterer stadig og den er ikke en del af kommunen Krung Thep (englenes by), hvilket er Bangkoks officielle navn.

Befolkning

Officielt har Bangkok næsten syv millioner indbyggere, men der er højst sandsynligt flere, da mange mennesker ikke er registreret overalt. Sammen med nabobyerne har byområdet omkring 12 millioner indbyggere.

Beliggenhed

Bangkok er beliggende i centrum af Thailand. Landets form er blevet sammenlignet med et elefanthoved med store ører og en snabel. I den forstand er Bangkok placeret nær elefantens mund. Byen er beliggende på den østlige bred af Chao Phraya, hvilket er en flod der flyder ind i Thailands golf omkring 25 km. sydpå. På den anden side af floden ligger Thonburi.
Opmålt i afstand ved vej ligger Chiang Mai i Nordthailand 690 km. fra Bangkok, 275. km. derfra ligger Aranya Prathet (cambodiske grænse) og der er 1.000 km. til Hat Yai i Sydthailand.

Økonomi

Byen er landets økonomiske centrum. Næsten halvdelen af Thailands BNI tjenes i og omkring Bangkok. Alle landets store selskaber, banker og financielle institutioner har deres hovedkvarterer i byen. I og omkring byen er der elektro-tekniske og kemiske selskaber. Derudover udgør konstruktionssektoren (bygninger, huse og veje) et vigtigt bidrag. Mange internationale selskaber har deres sydøstlige asiatiske hovedkvarterer i denne by. Bangkok er også, selvfølgelig, landets administrative centrum.
Selvom mange thailændere har set deres indkomst vokse i de senere år er kontrasterne enorme. Ved siden af paladser, templer og forneme butikscentre har Bangkok store skurbyer, hvor folk er nødt til at arbejde hårdt hele dagen for en skål ris.

Lufthavne

I slutningen af 2006 blev Bangkoks internationale lufthavn Bangkok Suvarnabhumi lufthavn åbnet. Den er beliggende 30 km. øst for byens centrum og den har overgået  den gamle Don Muang lufthavn, hvilken var blevet for gammel og derudover var indesluttet mellem forstæderne nord for byen. Da den nye lufthavn blev åbnet var der endnu ingen togforbindelse, men den forbindelse er planlagt fuldendt i 2007. Der er busservicer mellem lufthavnen og Bangkoks centrum. Der er også højfartsbusser der forbinder steder som Pattaya og Nong Khai (grænser op til Laos).

Offentlig transport

For at bekæmpe byens trafikproblemer blev "Skytrains" første linje åbnet i 1997. Der er nu to linjer der servicerer en del af byen ved områderne de fleste besøgende tager til (butikscentret omkring Siam Square, turistområdet Sukhumvit og underholdningsområdet Silom). I 2004 blev en metrolinje tilføjet til byens offentlige transportsystem, mellem den centrale Hualamphong togstation og Bang Sue stationen. Den er forbundet til Skytrain to steder.

For korte rejser er "motos" en god løsning. Du kan genkende dem på deres skinnende farvede jakker, normalt hængende eller halvt sovende på deres knallert. De står bestemte steder i grupper og vil bringe dig hvorhen du vil ret billigt. Det kan dog være besværligt at få dem til at forstå, hvor det er du vil hen.

For destinationer udenfor byen kan du tage toget eller bussen. De fleste interregionale toge afgår fra Hualamphong st. i det centrale Bangkok.
Hovedbusterminalerne er Nordlige, Østlige og Sydlige Busstation. Fra Nordlige Station afgår busser mod det nordlige og nordøstlige Thailand, fra Østlige mod øst (samt steder langs kysten) og fra Sydlige Station mod syd og vest.

Trafik og parkering

Befolkningen i Thailand kører i venstre side af vejen, hvilket betyder at rattet i din lejebil er påsat i højre. Du kan øve dig lidt før du kører ind i Bangkoks travle og sommetider kaotiske trafik. Du vil måske lige spørge dig selv engang om du virkelig ønsker at køre bil et sted som Bangkok. Byen er kendt for sine trafikpropper. Selvom der de senere år er blevet tilført flere motorveje (med fantastiske komplekse overføringsforbindelser) bliver Bangkok fortsat berørt af daglige trafikpropper. At finde et sted at parkere din bil er heller ikke let.

At tage din bil en køretur på landet er en helt anden sag. For dét er bilen yderst passende. Thailand har fremragende veje, der fortsætteligt bliver forbedret. Når du efterlader den hektiske bytrafik bag dig bliver kørsel lettere. Husk, at kørsel over ejendom ejet af en anden, afhænger af størrelsen af din bil. Dette er ikke en del af den thailandske motorvejskode, men det er hvordan tingene fungerer i praksis!

Hoteller

Bangkok har et enormt udvalg af steder at sove en nat: billigt (sommetider ikke så rene) værelser i backpacker området omkring Khao San og i Chinatown, fornuftige eller gode hoteller i Sukhumvit og omkring Siam plads, super-luksuriøse indkvarteringsmuligheder på Chao Phraya, omkring Silom og omkring Siam plads. Dette er blot en general opsummering; hoteller er beliggende overalt i Thailand. Byen tiltrækker mange forretningsfolk, politikere, diplomater og turister. Dette betyder at booking i forvejen er nødvendigt. Turistsæsonen løber fra oktober til sen marts.

Eksterne kilder

For mere information om Bangkok anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • Europcar
  • National Car Rental
  • SIXT Rent a Car
  • Thai Rent A Car

Biludlejningssteder i Bangkok

EasyTerra Biludlejning Bangkok sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Thailand, men i en anden by end Bangkok, klik venligst igennem til Biludlejning Thailand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Thailand du ønsker at leje en bil.