Billeje Alice Springs Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Alice Springs Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Alice Springs Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Australien
  3. Biludlejning Alice Springs
  4. Alice Springs Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Alice Springs Lufthavn

Alice Springs Lufthavn i en nøddeskal 

Alice Springs Lufthavn ligger i Australiens geografiske centrum. Det er en lille, hyggelig lufthavn, der kun lejlighedsvis modtager internationale flyvninger; de fleste flyoperationer består af indenrigsflyvninger.

Lufthavnen ligger 15 kilometer syd for Alice Springs. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men Lufthavns Pendulbus kører til togstationen og adskillige hoteller i byen. Lufthavnen er let tilgængelig med bil: Alice Springs Lufthavn ligger direkte langs nord-syd motorvejen gennem Australien, Stuart Motorvej.

Alice Springs Lufthavn er en forholdsvis lille lufthavn, og spise- og drikkefaciliteter er begrænsede. Der er heller ikke mange butikker, men der er en velassorteret boghandel. Med to VIP-lounges er lufthavnens businessfaciliteter begrænsede, men disse kan findes i byen; mange møder og konferencer afholdes på Convention Centre. Du har internetadgang på restauranten og i informationsskranken. Andre faciliteter i Alice Springs Lufthavn omfatter pengeautomater og et lille vekselkontor i souvenirbutikken.

I luftfartsindustrien er Alice Springs Lufthavn betegnet med forkortelserne ASP (IATA lufthavnskode) og YBAS (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Alice Springs Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Alice Springs

Ud over Alice Springs Lufthavn i Alice Springs, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Alice Springs: