Billeje Queenstown

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Queenstown.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Queenstown

  1. Hjem
  2. Biludlejning New Zealand
  3. Queenstown
EasyTerra Biludlejning Queenstown er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Queenstown

Biludlejning Queenstown
Biludlejning Queenstown

Indledning

Queenstown er en helt fantastisk beliggende by på New Zealands South Island. Om sommeren kan du tage på smukke vandreture i bjergene og om vinteren er det et populært sted for skiløbere.

Befolkning 

I selve byen bor omkring 10.000 mennesker, men hele distriktet har næsten dobbelt så mange indbyggere. 

Beliggenhed 

Queenstown ligger i den sydvestlige del af New Zealands South Island ved Lake Wakatipu. Denne enorme sø er dannet af gletschere og er formet som et Z. Queenstown ligger stort set i midten af nordkysten. Overfor Lake Wakatipu vil du se Remarkables, en bjergkæde, som faktisk kan kaldes for bemærkelsesværdigt, da bjergtoppene ligner tænderne på en enorm sav.

Økonomi

Økonomien i Queenstown er i vid udstrækning baseret på turisme i vintermånederne, selvom flere og flere mennesker også besøger byen og omgivelserne om sommeren. Der er fire store løjper i nærheden: Cardrona Alpine Resort, Coronet Peak, The Remarkables og Treble Cone. Der er også nogle små-skala vinavl, hvilket gør det til verdens sydligste vinregion.

Lufthavne 

Queenstown Lufthavn ligger 10 kilometer øst for byens centrum. Udover indenrigsfly til Auckland, Christchurch og Wellington, har lufthavnen også flyruter til Sydney, Melbourne, Brisbane og Coolangatta (Gold Coast) i Australien. Tilkørselsvejen er i øvrigt iøjnefaldende: kørebanen er omgivet af bjergene fra Southern Alps. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil ad Frankton Road (State Highway 6A). Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Der er en begrænset lokal busservice med tre linjer, som Connectabus står for. Denne busservice er ikke billigt. Alle busser stopper ved Camp Street i nærheden af O'Connell indkøbscenter. I weekender er der en natbus der kører fra denne busstation til Frankton, Arrowtown og Kelvin Heights. Der er også busforbindelser til andre byer på South Island, herunder InvercargillDunedin og Christchurch. Et hundrede år gamle dampskib arrangerer bådture på søen for turister.

Trafik og parkering

Det er nemt at finde rundt i byen, og der er mere end tilstrækkelige parkeringsfaciliteter. Byen ligger langs motorvejen SH6 fra Cromwell til Kingston. En gren af denne vej (SH6A) går til Queenstown. Motorvejen er i god stand, men på de fleste andre veje omkring Queenstown skal du se dig for. Vejene gennem dette bakkede område kan være smalle og snoede. Vejen til Cardona skiområdet er særligt vanskeligt.

Hoteller

Queenstown har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra vandrehjem for backpackere til luksuriøse hytter samt bed & breakfast, lejligheder og hoteller. Queenstowns centrum er et underholdningsområde med restauranter, caféer og diskoteker. Om natten kan det blive støjende, så hvis du kan lide fred og ro, må du hellere finde et værelse lige uden for byen, for eksempel i den roligere Wanaka, en times kørsel fra Queenstown.

Eksterne kilder

For mere information om Queenstown, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Queenstown

EasyTerra Biludlejning Queenstown sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i New Zealand, men i en anden by end Queenstown, klik venligst igennem til Biludlejning New Zealand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i New Zealand du ønsker at leje en bil.