• Kundebedømmelser
 • 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Wellington

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Wellington.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Wellington

EasyTerra Biludlejning Wellington er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Biludlejere i og omkring Wellington

Hvis du søger efter en lejebil i New Zealand, men i en anden by end Wellington, klik venligst igennem til Biludlejning New Zealand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i New Zealand du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Wellington

EasyTerra Biludlejning Wellington sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

44 Hania St
Ground Floor Main Terminal
Wellington Færgehavn

Information om Wellington

Indledning

Wellington, New Zealands hovedstad, er en livlig by med mange kulturelle arrangementer, gode restauranter, en smuk havn og en af landets imponerende natur. Kort sagt: Wellington er New Zealand i en nøddeskal. 

Befolkning 

Byen har næsten 400.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Wellington ligger på den sydvestligste spids af North Island, på Cook Strait, det smalle stræde, der adskiller North Island fra South Island. Nord for byen ligger Rimutaka Range bjergene; Aorangi Mountains ligger øst for Wellington.

Økonomi

Som landets hovedstad, er det ingen overraskelse, at regeringen er en af Wellingtons største arbejdsgivere. Byen er også det nationale uddannelsescentrum med mange institutter for videregående uddannelser. Turismen er steget betydeligt i de seneste år takket være en omfattende kampagne. De fleste besøgende er newzealændere, men også flere og flere krydstogtskibe anløber Wellingtons havn. Mange konferencer bliver også afholdt i New Zealands hovedstad. Omkring 10% af den erhvervsaktive befolkning arbejder med turisme eller relaterede tjenester.

Lufthavne 

Wellington International Lufthavn ligger 8 kilometer sydøst for byens centrum; den er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger for enden af Highway 1. Fra Wellingtons centrum kører du blot til Highway 1 (godt signaleret overalt) og følg skiltene til Rongotai/Lufthavn. Du kører gennem Mount Victoria Tunnel.

Offentlig transport

Byen har et fremragende offentligt transportsystem, der består af busser og trolleybusser. Der er en speciel turistbus, CitySights, der kører forbi de vigtigste steder af interesse, for eksempel Te Papa, Wellington Zoo, Carter Observatory og ZEALANDIA Karori Sanctuary. Der er også Wellington Cable Car mellem Lambton Quay og Kelburn, og der er togforbindelser til andre steder på North Island. Fra togstationen afgår interregionale busser, for eksempel til Auckland, New Plymouth, Napier og Hastings.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Wellington med en udlejningsbil. I byens centrum skal du betale for gadeparkering, og ofte er det kun tilladt at parkere 1 eller 2 timer. Det er nemmere at parkere din bil på en af parkeringspladser, der er i og omkring byens centrum. Udenfor byens centrum gælder ofte den såkaldte 'kupon parkering'. Dette betyder, at de første to timers parkering er gratis, men efter det, skal du anbringe en kupon bag forruden. Disse kuponer kan købes i de fleste (kvarters) supermarkeder. Fra Wellington kan du tage på lange ture med udlejningsbil, for eksempel til vinregionerne på North Island.

Hoteller

Wellington har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra almindelige gæstehuse til middelklasse hoteller, såkaldte lejlighedshoteller (lejligheder) og luksuriøse værelser. Der er nogle filialer af internationale hotelkæder. I sommermånederne (fra december til februar) bliver mange tomme kollegieværelser lejet ud. Ideel for budgetrejsende. Lower Hutt, på nordsiden af bugten, mindre end 15 kilometer fra byens centrum, ligger et alternativt sted at bo. Fra værelserne på Petone Beach er der en fantastisk udsigt over bugten.  

Eksterne kilder

For mere information om Wellington, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  New Zealand dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  English, Māori
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Ezi-Rent Car Hire

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning New Zealand
 3. Biludlejning Wellington