Billeje Eindhoven

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Eindhoven.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Eindhoven.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Eindhoven

  1. Hjem
  2. Biludlejning Holland
  3. Biludlejning Eindhoven
EasyTerra Biludlejning Eindhoven er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Dennis Turner Europcar Eindhoven Welschap Lufthavn
“Meget godt”

“Ekstremt kundevenlig side, fungerer godt.”

10-03-2015 13:59
Raymond Van Hovell Tot Westerflier Thrifty Eindhoven Welschap Lufthavn
“Fremragende”

“Klar hjemmeside og fremragende service for biludlejningsfirma.”

05-01-2015 16:40
Louis Crooijmans Hertz Eindhoven Welschap Lufthavn
“EasyTerra? Bare gør det!”

“Særdeles god oplevelse. Klar hjemmeside og priserne er lavere end når du booker direkte. Endnu lavere end for Guld-medlemmer. Hjemmesiden giver et hurtigt og klart overblik. Vil gerne vende tilbage!”

05-01-2015 14:12

Information om Eindhoven

Biludlejning Eindhoven
Biludlejning Eindhoven

Introduktion

Eindhoven er en ret ung by med et moderne image. Siden slutningen af det 19. århundrede har byen udviklet sig gennem industriel aktivitet: først tekstilindustrien, dernæst elektronikindustrien (Philips), efterfulgt af DAFs bilfabrikker. I løbet af 2. verdenskrig blev byen bombarderet, hvilket har resulteret i at der er meget få historiske bygninger tilbage i byens centrum.

Befolkning

Eindhoven har mere end 200.000 indbyggere, hvilket gør den til den femtestørste by i Nederlandene. Takket være tilstedeværelsen af universiteter og mange tekniske skoler er befolkningen af Eindhoven relativt ung.

Beliggenhed

Eindhoven er beliggende i den sydlige del af Holland i provinsen Noord-Brabant. Eindhoven er beliggende 120 km. fra Amsterdam, 115 km. fra Rotterdam, 90 km. fra Utrecht og 80 km. fra Maastricht.

Økonomi

Byen er det vigtigste centrum rent industrielt i det sydlige Nederlandene. Historisk set har elektronikfremstilleren Philips spillet en kæmpe rolle, endda selvom selskabet siden hen har flyttet dets hovedkvarter til Amsterdam. Derudover forsyner DAF Lastvogne med meget arbejde. I 2006 var det den næststørste lastbilfremstiller i Europa. Eindhoven præsenterer sig selv som centrum for ICT og videnskab indenfor sin region. Selskaber bruger forholdsvist meget på forskning og udvikling. Tilstedeværelsen af Eindhovens Tekniske Universitet bidrager også til byens teknologiske image.

Lufthavne

Nordvest for byen ligger Eindhoven Welschap lufthavn. Det er en vigtig lufthavn for lavprisflyselskaber, men den anvendes også af selskaber som f.eks. KLM/Air France. Der er direkte forbindelser til Paris, London, Barcelona, Rom, Milano, Pisa, Dublin, Istanbul og mange andre europæiske feriedestinationer.

Offentlig transport

Byen har ingen metro eller sporvogn, men den har et udbredt netværk af busser, hvilke betjenes af to selskaber: Hermes og BBA. Ligesom andre steder i Nederlandene er de såkaldte strimmelkort nødvendige. Til og fra Eindhoven lufthavn er der en speciel busservice.

Trafik og parkering

Eindhoven er ikke et besværligt sted at køre. Omkring centrum er den såkaldte "indre ring" (indikeret med vejskilte), hvilken gør det let at køre fra en del af byen til en anden. Mange indbyggere beklager sig over de mange trafiklys der er i byen, hvilke eksisterer for at give busser prioritet.

Der er mange parkeringsområder og parkeringshuse. Husk dog, at Eindhovens politi ikke vil tøve med at give dig en bøde hvis du ignorerer de ensrettede trafikskilte, hvis du parkerer et forkert sted eller glemmer at fylde parkeringsmeteret. I nogle gader i centrum af byen er cykler ikke tilladt, hvilket også strengt håndhæves.

Hoteller

Eindhoven tilbyder et bredt udvalg af hoteller. Der er intet 5-stjernet hotel, men 4-stjernet kategorien er vidt repræsenteret. Byen er centrum for teknologi og videnskab, hvilket tiltrækker mange forretningsfolk. Institutionerne for højere uddannelse tiltækker også mange udenlandsdelegationer, så vi anbefaler at du booker dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Eindhoven anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Eindhoven

EasyTerra Biludlejning Eindhoven sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Eindhoven, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.