Billeje Rotterdam

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Rotterdam.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Rotterdam

 1. Hjem
 2. Biludlejning Holland
 3. Biludlejning Rotterdam
EasyTerra Biludlejning Rotterdam er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser i Rotterdam: 2
Henk Boogaers Europcar Rotterdam Lufthavn
“Fremragende service. ”

“"At vælge EasyTerra er nemt. Det var femte gang for os. Godt udvalg af biler, perfekt og godt kvalitet-pris forhold. Sidste søndag, den 23.august, blev mit fly forsinket 4 timer. Vi landede i Amsterdam i stedet for Rotterdam, men takket være den fremragende forklaring af Rinske og assistancen fra havnen servicen var jeg i stand til at afhente bilnøglerne klokken 04:30 i Rotterdam Lufthavn. Bravo. (Jeg havde, for den sags skyld, allerede foretaget endnu en booking fra den 05.oktober til den 10.oktober) Voucher nummer: EU9382087-1 "”

25-08-2015 13:33
Johannes Nuboer Europcar Rotterdam Lufthavn
“Europcar Rotterdam The Hague Lufthavn”

“Fremragende service den 13. februar kl. 16:00.”

10-03-2015 12:51

Information om Rotterdam

Biludlejning Rotterdam
Biludlejning Rotterdam

Introduktion

Rotterdam er den næststørste by i Nederlandene og den endeløse rival til Amsterdam. Under 2. verdenskrig blev byens centrum hårdt bombarderet, hvilket er hvorfor der stort set ingen historiske bygninger er i byen, selvom der er overraskende eksempler på ny arkitektur. Det er den eneste hollandske by med relativt mange skyskrabere.

Befolkning

Selve byen har næsten 600.000 indbyggere, men er beliggende i et byområde (Rijnmond) med mere end 1,1 millioner indbyggere. Rotterdam er anset for at være "en arbejdende by", hvilket er reflekteret i de lokale fodboldhelte fra Feyenoords klubsang: "ingen ord, men handling".

Beliggenhed

Rotterdam er beliggende i den sydvestlige del af Nederlandene på bredene af floden Meuse, hvilket er en af floderne i Rhinen. Byen ligger tæt på Haag (25 km.) og sammen med de omgivende byer danner de en stor bymæssig ophobning. Amsterdam er beliggende 75 km. fra byen og Utrecht 60 km. Historiske Delft er beliggende 10 km. fra Rotterdam.

Økonomi

Historisk set er havnen byens vigtigste økonomiske kilde, selvom det ikke er særlig synligt i selve byen i disse dage. Havnene er flyttet vestpå langs Nieuwe Waterweg. I lang tid havde Rotterdam den største havn i verden indtil den titel gik til Shanghai i 2004. Udover transportering af gods er der også en petrolkemisk industri. En rundtur på havnen er populært blandt turister. Foruden aktiviteterne i og omkring havnen er Rotterdams økonomi også bygget på servicesektoren. Et fåtal af store forsikringsselskaber og andre financielle institutioner har deres hovedkvarterer i byen.

Lufthavne

Nord for byen ligger Rotterdam lufthavn (tidligere: Zestienhoven), hvilken behandler omkring en million passagerer årligt. Der er direkte forbindelser til europæiske destinationer, hvilke inkluderer London og Rom.

Offentlig transport

Rotterdam har et fremragende offentligt transportsystem, der består af to metrolinjer, sporvogne og busser. Metrotogene ankommer hvert fjerde minut og om aftnen hvert 15. eller 30. minut. Ligesom i resten af landet skal du anvende et såkaldt strimmelkort for brugen af det offentlige transportsystem. Kortene over metroen, sporvogn og buslinjer viser antallet af zoner du skal stemple for at komme fra A til B. Derudover er der en vandtaxa der forbinder de to flodbrede.

Trafik og parkering

Fordi Rotterdams centrum blev genopbygget efter 2. verdenskrig har byen relativt brede veje (sammenlignet med andre hollandske byer). Samtidig er der ofte meget travlt i og omkring byen grundet den høje befolkningskoncentration og økonomiske aktiviteter. I løbet af morgen -og aftenmyldretiden er der ofte mange trafikpropper.

At parkere i gaden kan være besværligt i Rotterdam. Parkeringsmetrene accepterer ikke mønter men kun de såkaldte Chipknip. Du kan også betale ved mobiltelefon, men du er nødt til at registrere først. Nogle parkeringsmetre accepterer kreditkort. Det er lettere at parkere din bil i et af de mange parkeringshuse. Ved metrostationer i udkanten af byen er der fire bevogtede P+R områder, hvor du kan parkere gratis og derefter fortsætte med offentlig transport.

Hoteller

Rotterdam er ikke en stor turistattraktion, men den er populær blandt forretningsfolk. Generalt set er det ikke besværligt at finde et hotelværelse i Rotterdam. Hvis du vil opholde dig på et specifikt hotel anbefaler vi at du booker på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Rotterdam anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Rotterdam

EasyTerra Biludlejning Rotterdam sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Rotterdam, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.