Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Istanbul

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Istanbul.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Istanbul

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyrkiet
 3. Biludlejning Istanbul
EasyTerra Biludlejning Istanbul er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.6 / 10
Antal anmeldelser i Istanbul: 2
Senay Senturk Budget Istanbul International Lufthavn
“Altid bedste pris”

“Jeg har brugt EasyTerra de sidste 5 år til næsten alle mine biludlejninger, idet de altid giver den bedste pris. Jeg stoppede med at sammenligne deres priser med andre selskaber, når de laver en sammenligning, som de i bedste fald kun matcher EasyTerra's priser. Desuden har jeg aldrig haft nogen dårlige overraskelser med de lokale agenter, da jeg lejede en bil.”

18-01-2015 10:07

Information om Istanbul

Biludlejning Istanbul
Biludlejning Istanbul

Introduktion

Istanbul (tidligere: Konstantinopel) er den største og mest farverige by i Tyrkiet med en rig historie og mange interessante ting fra de byzantiske og osmannske æraer. Eksempler på dette er Topkapi paladset og Hagia Sofia, hvilket oprindeligt var en kristen kirke men nu er en moske. Den osmannske Süleymaniye moske er også mere end et besøg værd. Endvidere er Istanbul et shoppe paradis, f.eks. i Stor Bazaar, Den Egyptiske Bazaar og de omgivende gader.

Befolkning

Officielt har Istanbul 8 millioner indbyggere, men i virkeligheden er tallet nok højere. Byen har en meget international befolkning. Foruden den tyrkiske majoritet er der traditionelt mange grækere, armenere og jøder i byen.

Beliggenhed

Istanbul er den eneste by i verden der er beliggende i to kontinenter: Europa og Asien. Byen er beliggende på begge brede af strædet Bosporus, der er den smalle forbindelse mellem Sortehavet og Marmarahavet (hvilket også er forbundet med Middelhavet). Den ældste del af byen er beliggende på den vestlige bred.

Økonomi

Grundet dens placering er byen det økonomiske centrum i Tyrkiet. I de senere år har landet haft stor fremgang (det anses for værende et af "fremgangsmarkederne") og Istanbul er maskinen. Selvfølgelig spiller handel en vigtig rolle, men der er også en masse industri. Der er en vidtstrakt fødevareindustri (bl.a. olivenolie), tøj og tekstil produceres og byen har også en elektronik industri og maskinefabrikker. Derudover bliver biler samlet og glas og papir produceres.
Turisme er også meget vigtigt for den lokale økonomi.
Tyrkiet vil meget gerne blive medlem af EU på grund af de økonomiske muligheder det medbringer, men indenfor EU er der megen modstand for en sådan beslutning.

Lufthavne

Atatürk internationale lufthavn er Istanbuls vigtigste internationale lufthavn. Den er beliggende ca. 20 km. sydvest for byens centrum i den europæiske del af Istanbul. Fordi denne lufthavn ikke var i stand til at klare væksten af lufttrafik blev en anden lufthavn bygget i den asiatiske del af byen, Sabiha Gökçen internationale lufthavn. Med undtagelse af Turkish Airlines anvendes denne lufthavn meget af lavprisselskaber (f.eks. mod Eindhoven lufthavn).
Der er planer om en tredje international lufthavn nord for byen i nærheden af forretningsdistriktet.

Offentlig transport

Taxaer (gule) tilbyder en billig form for transport i Istanbul. De har alle taxametre; om natten (midnat til kl. 6:00) anvender de dobbelt takst. Endnu billigere er Dolmu busserne, der kører faste ruter.
Bybusserne er de billigste, Istanbul har et vidtstrakt busnetværk. Som besøgende vil du anvende T4 linjen mest, hvilken forbinder underholdningscentrene Sultanahmet og Taksim plads.
Metroen består kun af to linjer: en nordlig og en sydlig (samt mod Atatürk lufthavn). Metroen er forbundet med sporvognen der krydser Galata broen. Der er en regelmæssig færgeservice mellem de europæiske og asiatiske dele af byen.
En sat takst anvendes for det offentlige transportsystem, uafhængigt af afstanden du rejser.

Trafik og parkering

Kaotisk er det eneste ord der nogensinde vil kunne beskrive trafikken i Istanbul. I morgen -og aftenmyldretiden er de to broer over Bosporus og broen der krydser Golden Horn fyldt med biler. Vær tålmodig og få det bedste ud af det: nyd den storslåede udsigt fra disse broer. Hvis du krydser en af broerne fra den europæiske til den asiatiske del af byen skal du betale afgift, men den anden vej er gratis. For Bosporus (Bogaziçi) broen er du nødt til at have en elektronisk afgiftsbillet. For Fatih Sultan Mehmet broen kan du også betale kontant.

I Istanbuls trafik er tålmodighed en dyd. Reglerne er mere eller mindre de samme som de der gælder i europæiske lande, men meget få mennesker overholder dem. Tilføj dertil det faktum at finde et sted at parkere i byens centrum er meget besværligt, hvis ikke umuligt. Derudover kan du løbe ind i bil mafiaen: du betaler dem for ikke at ødelægge din bil. Priserne er dog normalt ret lave og de vil bevogte din bil! Illegalt parkerede biler får påsat en skruetvinge.

Kortfattet: medmindre du har erfaring i at køre i en kaotisk by vil du måske foretrække at parkere din bil ved dit hotel og kun bruge den til at udforske det omgivende område.

Hoteller

De billigste hoteller og gæstehuse er at finde i den gamle del af byen (Sultanahmet). Der er også nogle dyrere hoteller i det område, men de bedste hoteller er placerede på Bosporus, både på den europæiske og den asiatiske side. Istanbul tiltrækker årligt mange besøgende og fordi det er landets økonomiske centrum er der også mange forretningsfolk der besøger byen. Vi anbefaler at du booker dit hotelværelse på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Istanbul anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Circular car hire
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Garenta
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Sunrent

Biludlejningssteder i Istanbul

EasyTerra Biludlejning Istanbul sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyrkiet, men i en anden by end Istanbul, klik venligst igennem til Biludlejning Tyrkiet side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyrkiet du ønsker at leje en bil.