• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Rennes

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Rennes.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Rennes

EasyTerra Biludlejning Rennes er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Rennes

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Rennes

Biludlejningstilbud i Rennes

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Rennes

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Rennes

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Rennes. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Fra kr 234 / dag
 • Sixt

  8.2 (2875)
  Fra kr 300 / dag
 • Alamo

  8.1 (7824)
  Fra kr 346 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8 (7231)
  Fra kr 286 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3788)
  Fra kr 331 / dag
 • Avis

  7.9 (5293)
  Fra kr 395 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Fra kr 258 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Fra kr 313 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Fra kr 389 / dag
 • Budget

  7.5 (8922)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.5 (380)
  Fra kr 444 / dag
 • Hertz

  7.5 (6097)
  Fra kr 279 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Rennes?

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Rennes) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Rennes) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Rennes), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Rennes), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Rennes) er April den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Rennes) er April den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Rennes) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Rennes) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Rennes) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Rennes) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Rennes) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Rennes) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Rennes) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Rennes) er November den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Rennes) er September den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rennes - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Rennes) er April den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Rennes

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Rennes, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Rennes

EasyTerra Biludlejning Rennes sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

13 Rue Du Lt Colonel Dubois
220 Route de Lorient
Rue de Bray

Information om Rennes

Indledning

Rennes er hovedstaden i Bretagne, byen er ikke særlig populær blandt turister, men det er egentlig ikke fair, det gamle centrum er meget smuk og en masse sjov, takket være de mange studerende i byen (næsten en tredjedel af indbyggerne studerer). Specielt i løbet af weekenden (og for studerende starter den på torsdag) er barerne og terrasser fuldstændig propfulde.

I begyndelsen af juli en stor festival kaldet ‘Festival des Tombées de la Nuit’ er organiseret i Rennes, med fri udendørs musik -og teaterforestillinger.

Befolkning

Byen har cirka 210.000 indbyggere, hvoraf så mange som 60.000 er studerende.

Beliggenhed

Rennes ligger i den vestlige del af Frankrig i den østlige del af Bretagne. Det gamle bycentrum blev bygget på en bakke ved sammenstrømningen af 2 floder: Ille og Vilaine. Nantes ligger næsten 100 kilometer syd for Rennes.

Økonomi

Der er en stor PSA Peugeot Citroën fabrik i Rennes, som er den største arbejdsgiver i regionen. Ud over dette er der en stor sektion af telekommunikationsselskabet Thomson.

Endvidere er videregående uddannelser en vigtig sektor. Rennes har 2 almindelige universiteter, en fokuseret på økonomi, jura, medicin og teknik, og den anden en er mere fokuseret på kunst, kultur og sociale videnskaber. Der er også et teknisk universitet.

Lufthavne

Lufthavnen i Rennes ligger 7 kilometer sydøst for byen, den kaldes Aéroport Rennes-St. Jacques og der er forbindelser med andre franske byer, destinationer på de britiske øer og i løbet af sommeren med nogle feriesteder.

Offentlig transport

Rennes har et fremragende offentlige transportnet med mere end 50 buslinjer. De afgår alle sammen fra Place de la Republique, hvert 5 minutter kører en bus på de vigtigste strækninger. Dagsbilletter er til rådighed.

Endvidere er der en undergrundsbane, der eksisterer kun på 1 linje og kører, blandt andre, langs togstationen, centrum og universitetet. 

Trafik og parkering

En stor del af Rennes centrum er kun tilgængelig for fodgængere og bybusser. Uden for den pågældende zone kan trafikken være meget besværlig. Parkering i centrum er ret dyre. En bedre mulighed er at parkere din bil på en af metrostationerne i forstæderne (Kennedy og Villejean i nord og Henri Freville, Triangle og La Poterie i syd) og fortsætte din rejse med metroen, hvor parkering er gratis!

Hoteller

Rennes har gode hoteller til at tilbyde, de fleste af dem er koncentreret omkring Place de la Gare og langs Avenue Jean Janvier. For budgetrejsende er der et vandrehjem, desuden er der en stor campingplads i den nordøstlige del af byen, midt i en rekreativ park.

Eksterne kilder

For mere information om Rennes, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Sixt
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Budget
 • National Car Rental
 • Hertz
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Rennes