Billeje Calais

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Calais.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Calais

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Calais
EasyTerra Biludlejning Calais er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Calais

Indledning 

Calais er især kendt som et transportcenter: færger over den Engelske Kanal og tog gennem Eurotunnel til England. Byen selv har også noget at tilbyde som for eksempel Musée de la Seconde Guerre Mondiale på det tidligere nazisistiske militære hovedkvarter, historiske bygninger og den berømte statue Les Bourgeois de Calais af Rodin. Byen er et populært udflugtsmål for briterne, primært på grund af den lavere toldafgift opkrævet på alkohol og tobak i Frankrig.

Befolkning 

Calais har 75.000 indbyggere; omkring 50.000 flere indbyggere bor i hele byområdet og omegn.

Beliggenhed 

Calais ligger langt nordvest for Frankrig, ikke langt fra grænsen til Belgien. Den Engelske Dover ligger på den anden side af den Engelske Kanal, kun 32 kilometer. På en skyfri himmel kan man se White Cliffs i Dover.

Økonomi

Færgehavnen og togforbindelsen til England (i Coquelles, omkring 6 kilometer vest for byen) udgør grundpillerne i den lokale økonomi. Direkte forbundet med det er detailhandelen, der for en stor del er rettet til britiske gæster. Fra gamle dage er blonder blevet produceret i Calais, og der er også papirfabrikker og kemisk industri.

Lufthavne 

Lufthavnen, Aéroport de Calais-Dunkerque, ligger i nærheden af byen Marck, 7 kilometer øst for byens centrum. Med udlejningsbil kan man køre til lufthavnen via D119 eller D248. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.  

Offentlig transport

Calais har god offentlig bustransport. Det er bedst at køre med linjer 5 mod de store supermarkeder (Auchan, Carrefour og indkøbscenteret Cité Europe). En pendulbus kører også fra byens centrum til stationen for Eurostar togene.

Trafik og parkering

At finde rundt i Calais er ikke svært, men du skal være opmærksom for uventede aktioner fra bilister. Der er folk fra forskellige lande med forskellige kørekulturer og færdselsregler (tænk blot på forskellen mellem venstrekørsel i Storbritannien og højrekørsel i det europæiske fastland). I byens centrum skal du betale for gadeparkering, men rundt om byens centrum er der mange muligheder for at parkere gratis i et begrænset tidsrum.

Hoteller

De fleste hoteller i Calais kan findes i nærheden af havnen. Der er også (ofte billigere) hoteller i nærheden af store indkøbscenter som for eksempel La Française en Cité Europe. Mere luksuriøse indkvarteringsmuligheder er hovedsageligt koncentreret i Coquelles. Der er også adskillige hoteller og feriecentre ved stranden.  

Eksterne kilder 

For mere information om Calais, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Calais

EasyTerra Biludlejning Calais sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Calais, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.