• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Calais

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Calais.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Calais

EasyTerra Biludlejning Calais er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Calais

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Calais

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Calais

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Calais. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.7 (6083)
  Fra kr 279 / dag
 • Hertz

  8.6 (7004)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.3 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.3 (1986)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.2 (8281)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8 (8855)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8.4 (9780)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Calais?

Biludlejere i og omkring Calais

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Calais, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Calais

EasyTerra Biludlejning Calais sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Calais Færgehavn

Information om Calais

Indledning 

Calais er især kendt som et transportcenter: færger over den Engelske Kanal og tog gennem Eurotunnel til England. Byen selv har også noget at tilbyde som for eksempel Musée de la Seconde Guerre Mondiale på det tidligere nazisistiske militære hovedkvarter, historiske bygninger og den berømte statue Les Bourgeois de Calais af Rodin. Byen er et populært udflugtsmål for briterne, primært på grund af den lavere toldafgift opkrævet på alkohol og tobak i Frankrig.

Befolkning 

Calais har 75.000 indbyggere; omkring 50.000 flere indbyggere bor i hele byområdet og omegn.

Beliggenhed 

Calais ligger langt nordvest for Frankrig, ikke langt fra grænsen til Belgien. Den Engelske Dover ligger på den anden side af den Engelske Kanal, kun 32 kilometer. På en skyfri himmel kan man se White Cliffs i Dover.

Økonomi

Færgehavnen og togforbindelsen til England (i Coquelles, omkring 6 kilometer vest for byen) udgør grundpillerne i den lokale økonomi. Direkte forbundet med det er detailhandelen, der for en stor del er rettet til britiske gæster. Fra gamle dage er blonder blevet produceret i Calais, og der er også papirfabrikker og kemisk industri.

Lufthavne 

Lufthavnen, Aéroport de Calais-Dunkerque, ligger i nærheden af byen Marck, 7 kilometer øst for byens centrum. Med udlejningsbil kan man køre til lufthavnen via D119 eller D248. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.  

Offentlig transport

Calais har god offentlig bustransport. Det er bedst at køre med linjer 5 mod de store supermarkeder (Auchan, Carrefour og indkøbscenteret Cité Europe). En pendulbus kører også fra byens centrum til stationen for Eurostar togene.

Trafik og parkering

At finde rundt i Calais er ikke svært, men du skal være opmærksom for uventede aktioner fra bilister. Der er folk fra forskellige lande med forskellige kørekulturer og færdselsregler (tænk blot på forskellen mellem venstrekørsel i Storbritannien og højrekørsel i det europæiske fastland). I byens centrum skal du betale for gadeparkering, men rundt om byens centrum er der mange muligheder for at parkere gratis i et begrænset tidsrum.

Hoteller

De fleste hoteller i Calais kan findes i nærheden af havnen. Der er også (ofte billigere) hoteller i nærheden af store indkøbscenter som for eksempel La Française en Cité Europe. Mere luksuriøse indkvarteringsmuligheder er hovedsageligt koncentreret i Coquelles. Der er også adskillige hoteller og feriecentre ved stranden.  

Eksterne kilder 

For mere information om Calais, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Europcar
 • Alamo
 • Budget
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Calais