Billeje London Victoria Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på London Victoria Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i London Victoria Togstation.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning London Victoria Togstation

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning England
 4. Biludlejning London
 5. London Victoria Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om London Victoria Togstation

Generel information

London Victoria Station er en af Londons og Storbritanniens travleste stationer. Det er kun Waterloo Station, der håndterer flere passagerer på årsbasis. Stationen er beliggende i Londons centrum, tæt på Buckingham Palace. Ved siden af stationen ligger Victoria metrostationen. Stationen blev indviet i 1868.

Transport

Vil du udforske London? Taxaholdepladsen findes uden for hovedindgangen ved Terminus Place. Der er en anden taxaholdeplads i nærheden af Plaza-udgangen ved Victoria Place. Alle taxaer kan tilgås af kørestole. Du kan fortsætte din rejse ved at tage en bybus på Terminus Place i nærheden af hovedindgangen. Victoria busstationen ligger på Buckingham Road, 600 meter fra stationen. En hurtig og nem måde at rejse gennem London er med metro. Du kan finde indgangen til metrostationen på den modsatte side af perron 7. Circle, District og Victoria metrolinjerne stopper her. Der er en turist- og informationsskranke i nærheden af indgangen til metro. Du kan også udleje en bil på London Victoria Station. Sixt kan findes i parkeringshuset på Eccleston Bridge Road.

Servicer

Du kan få rejseinformation ved turist- og rejseskranker. Døgnet rundt kan du købe billetter på billetkontorer. Toiletter med faciliteter til at skifte bleer findes på perron 1. Der er pengeautomater, vekselkontorer og Wi-Fi hotspots. Bagagevogne kan findes i hele stationen. Har du stadig brug for et hotelværelse? Der er en særlig skranke, hvor de kan hjælpe dig med at finde et hotel.

Restauranter

London Victoria byder på et bredt udvalg af restauranter. Der er fastfood kæder, caféer eller du kan bruge din tid på at se en sportsbegivenhed i sportsbaren.

Butikker 

Butikkerne vil heller ikke skuffe dig. Der er mange butikker, en blomsterbutik, telefonbutikker, boghandlere, en ur forhandler og en skobutik. Dette er kun et lille udpluk af den brede vifte af butikker på stationen.

Nyttige links