Billeje London City Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på London City Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i London City Lufthavn.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning London City Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning England
 4. Biludlejning London
 5. London City Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om London City Lufthavn

London City Lufthavn i en nøddeskal

London City Lufthavn er den yngste af de lufthavne omkring London. Det blev åbnet i 1987 og er beliggende i den østlige del af byen. Lufthavnen vokser støt og den ekspederer omkring to millioner passagerer om året, primært forretningsrejsende.

Der er en automatisk metrosystem, der forbinder lufthavnen med blandt andre steder Docklands. Efter ankomsten af dette netværk, pendulbussen ophørte, men der er stadig to lokale busforbindelser til og fra lufthavnen.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er flere i nærheden. Lufthavnen har et godt udbud af restauranter (mellemmåltid) barer og cafeer. Der er også mange butikker. Der er endnu en gratis tjeneste til at få dine ting bragt ud til din bil. Der er et businesscenter med faciliteter til et maksimum på 120 mennesker. Desuden er der mødelokaler og private kontorer udstyret med de sædvanlige businessudstyr. Andre tjenester i lufthavnen er: Banker, vekselkontorer, hæveautomater og trådløst Internet. Desuden er der en førstehjælpsstation og en skopudsning service i stueetagen i terminalbygningen.

I luftfartsindustrien er London City Lufthavn vist med forkortelserne LCY (IATA lufthavnskode) og EGLC (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside London City Lufthavn.