Billeje Madrid Chamartin Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Madrid Chamartin Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Madrid Chamartin Togstation.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Madrid Chamartin Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Madrid
  4. Madrid Chamartin Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Madrid Chamartin Togstation

Generel information

Madrid Chamartín Togstation ligger i den nordlige del af den spanske hovedstad. Stationen ligger parallelt med Paseo de la Castellana, Chamartín-bydelen. Mange pendlere skifter tog på denne station. Stationen er ikke så stor som Atocha Station, men tog afgår også herfra til forskellige destinationer. Der er tog for eksempel til destinationer i den nordvestlige del af Spanien, som SantanderSantiago de Compostela og Bilbao; internationale tog til Lissabon og Paris kører forbi Chamartín også.

Transport

Ønsker du at opholde dig i Madrid og udforske byen? Der findes en taxaholdeplads uden for station samt en metrostation, hvor metrolinjer 1 og 10 stopper. Du kan også tage buslinje 5. Eller foretrækker du at udleje en bil? Biludlejningsfirmaer Europcar og National Atesa har et kontor på Madrid Chamartín. Der er masser af parkeringspladser. 

Servicer

For forespørgsler om byen, rejser eller hoteller, kan du henvende dig til informationsskrankerne. Billetkontoret ligger overfor perronen 19. Du kan også opbevare din bagage, og der er bagagevogne. Derudover er der et vekselkontor, et pengeinstitut og et posthus. Du behøver ikke at kede dig, mens du venter på Madrid Chamartín Station: Du kan bowle, gå til en sportsklub eller spille på kasino.

Restauranter og butikker 

Madrid Chamartín har en masse at vælge imellem. Der er noget for enhver smag, lige fra fastfood restauranter og sandwichbarer til steder, hvor man spiser luksuriøst. Der er heller ikke mangel på butikker. Det siger sig selv, at der er en kiosk, hvor du kan købe læsestof, men du kan også købe sko, tøj og tilbehør.

Nyttige links

Andre udlejningssteder i Madrid

Ud over Madrid Chamartin Togstation i Madrid, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Madrid: