Billeje Madrid Atocha Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Madrid Atocha Togstation for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Madrid Atocha Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Madrid Atocha Togstation

Generel information

Atocha Togstation, eller Estación de Atocha ligger i den sydlige del af byen, tæt på byens centrum. Det er den største og travleste station i den spanske hovedstad Madrid, og på årsbasis håndterer stationen omkring 16 millioner passagerer. Det er beliggende i Arganzuela-bydelen og blev indviet i 1851. Det gigantiske jernbanestationsanlæg servicerer spanske pendlertog (Cercanías) samt intercity, regionale og højhastighedstog mod SevillaCórdobaBarcelona eller Valencia.

Atocha har været i nyhederne på grund af terrorangrebene i 2004, der slog 191 mennesker ihjel og sårede 1800.

Transport

Ønsker du at opholde dig i Madrid? Turistattraktioner som Museum Dronning Sofia, Botanisk Have og Parque del Retiro er alle i gåafstand. Der er dog også taxaer og bybusser i nærheden af stationen på Plaza del Emperador Carlos V. Derudover er der to metrostationer: Atocha og Atocha Renfe. Du kan også udleje en bil i Madrid.

Servicer

Stationen, med det imponerende glastag fra det nittende århundrede, ligner mere en moderne lufthavn end en gammel togstation. Stationen er fuldt udstyret, herunder en informationsskranke, et hittegodskontor, billetkontorer og mange rejsebureauer. 

Restauranter og butikker 

Den gamle station, som ikke længere opfylder tidernes behov, blev bevaret og omdannet til et indkøbscenter med mange (fastfood) restauranter og (udendørs) caféer, hvor man kan spise og drikke noget i nærheden af den tropiske have! Uden for stationen vil du finde et bredt udvalg af gode og billige restauranter med sandwicher og daglige menuer for 13 euro.

Nyttige links