Billeje Lissabon Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Lissabon Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Lissabon Togstation.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lissabon Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Biludlejning Lissabon
  4. Lisbon Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Lissabon Togstation

Generel information

Santa Apolónia er Lissabons Hovedbanegård og er derfor beliggende i centrum af denne portugisiske by, i Alfama-bydelen. Santa Apolónia Togstation blev indviet den 1.maj 1865, hvilket gør det til Lissabons ældste station. Gare do Oriente (Orient Station) er en anden stor station, som er beliggende lidt uden for byen, på Expo-grundene; nationale og internationale højhastighedstog afgår herfra. Derudover har Lissabon nogle mindre togstationer.

Transport

Ønsker du at udforske Lissabon? Taxaer holder og venter uden for stationen, men offentlig transport er også godt organiseret. En dejlig måde at udforske byen er for eksempel med metro. Den blå linje afgår fra Santa Apolónia. Fra stationen kan du også køre med bussen til at fortsætte med din rejse. Lissabon har også et sporvognsnetværk. Ønsker du at se mere af de smukke omgivelser eller kysten? Du kan nemt udleje en bil i Lissabon, for eksempel i InterRent og Avis. Et godt alternativ er at leje en cykel. 

Servicer

Du kan købe billetter på billetkontorer eller fra billetautomater, og der er også en informationsskranke og et venteværelse. Derudover finder du bagagebokse, telefoner, pengeautomater og faciliteter for handicappede, for eksempel toiletter.

Restauranter og butikker 

Udover en bar og nogle små restauranter, har Santa Apolónia Station mange andre butikker. 

Nyttige links

Andre udlejningssteder i Lissabon

Ud over Lissabon Togstation i Lissabon, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Lissabon: