Billeje Santander Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Santander Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Santander Togstation.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Santander Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Santander
  4. Santander Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Santander Togstation

Generel information

Santander er hovedstaden i regionen Cantabrien ved Spaniens nordkyst. Santander Station ligger på Plaza de las Estaciones. FEVE og ENFE-tog stopper på denne station. FEVE er ansvarlig for de lokale tog i Santander-regionen. Det er en nem måde at rejse til Bilbao og Oviedo. RENFE-togene bringer dig til steder, der ligger længere sydpå i Spanien. Santander er endestationen for RENFE jernbanelinjerne. Du kan nemt rejse fra Santander til Madrid og Valladolid.

Transport

Ønsker du at besøge byens omgivelser? Ved ankomsten til Santander Station, vil du finde taxaer, der holder og venter lige uden for stationen. De kører 24 timer i døgnet gennem hele regionen. Hvis du ønsker at bestille en taxa, kan du ringe til tlf.: 34 33 33 33. Busstationen i Santander ligger over for togstationen på Calle Navas de Tolosa. Herfra kan du rejse til mange nationale (for eksempel til Madrid, Barcelona) og internationale destinationer (Paris, Lyon, Bruxelles, osv.). Nogle bybusser stopper også her (linjer 4, 14, 17 og 19). Færgen til Plymouth sejler fra færgeterminalen, som ligger i gåafstand fra stationen. Inde i banegårdshallen kan du udleje en bil for at udforske området på egen hånd. Du kan vælge fra National Altesa and Avis.

Servicer

Billetkontorer på stationen er åbent dagligt fra 06:15 til 23:00. Du kan også købe billetter fra en billetautomat. Derudover er der toiletter, bagagevogne, en telefonboks og et postkontor. 

Restauranter og butikker 

Der er et cafeteria og en boghandel inde i banegårdshallen. Hvis du har mere tid til rådighed, anbefales at tage til byen. Stationen ligger temmelig centralt, og du vil finde restauranter og butikker i nærheden.

Nyttige links

Andre udlejningssteder i Santander

Ud over Santander Togstation i Santander, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Santander:

Steder inde i byen