Billeje Nîmes

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nîmes.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Nîmes.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nîmes

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Nîmes
EasyTerra Biludlejning Nîmes er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Nîmes

Introduktion

Nîmes er en by i det sydlige Frankrig ved foden af Carrigues bjergene i nord og vest. Det højeste bjerg er Mont Cavalier, hvis top har ruinerne af romerske forsvarsværker, Tour Magne. Mod syd og øst for byen er der omfattende vin områder. Byen er beliggende på A9 motorvej (Autoroute) mellem Orange og Montpellier. Marseille ligger 121 kilometres mod sydøst for Nîmes.

Økonomi

Nîmes er en vigtig industriby, som er klart synligt i forstæderne: Lange industriområder næsten skjuler den kendsgerning, at centrum har så meget skønhed at byde på. Traditionelt er det en by, hvor tøj og sko blev produceret. Materialet som jeans er levet af (denim) blev først produceret i denne by. Navnet er en sammentrækning af ordene 'de Nîmes'. Byen er et kommercielcenter for vine i det omkringliggende område. Takket været de mange romerske ruiner, turister også bidrager meget til den lokale økonomi.

Lufthavne

Lufthavnen, Nîmes Airport (fuldt navn: L'aéroport de Nîmes-Arles-Camargues), ligger 20 kilometer mod sydøst for byens centrum. Det kan nås gennem A54 motorvej (exit 2). Der er også en busforbindelse mellem lufthavnen og byen. Det er en forholdsvis lille lufthavn, selv om den stadig er større end Carcassonne og Perpignan. Lufthavnen primært bruges af lavprisflyselskaber Ryanair, for flyvninger til Bruxelles og til Storbritannien (London-Luton, Liverpool og ØsMidlands).

Offentlig transport

Byen har en omfattende busnetværk, der drives af Transport og Commun Nîmois (TCN). Den centrale busstation er beliggende på togstationen, der ligger syd for den gamle by. Der er bybusser samt regionalbusser, som forbinder blandt andre steder Montpellier, Avignon  og Pont du Gard.
Der er tog til Arles, Avignon, Montpellier og Marseille. Nîmes er også forbundet til TGV-netværket i Frankrig, turen til Paris  tager omkring tre timer.

Trafik og parkering

Byen ligger 725 kilometer fra Paris. Fra den franske hovedstad tager du til betalingsvej A6/A7 (Autoroute du Soleil) indtil Orange. Her kan du tage A9, efter hvilken det er omkring 60 kilometer før du når Nîmes.

Op til boulevards i den gamle bymidte er kørsel ikke sværere end det er tilfældet på andre franske byer, men det anbefales ikke at udforske bymidten i bil. Gaderne er smalle og kurvede og der er mange ensrettet gader. Derudover ved at sidde bag rattet i en bil gør det sværere at nyde skønheden i denne gamle bymidte. Parker din bil i en af de klare viste parkeringspladser og fortsæt til fods. Der er indendørs parkeringspladser i nærheden af top attraktionerne i Les Arènes og Maison Carrée, men chancen for at de er optaget er høj.

Hoteller

Der er overnatningsmuligheder i hele byen. Unødvendige at sige, at de de bedste hoteller er placeret i det gamle centrum. På kanten af byen er der budgethoteller. I det omkringliggende område er der mange campingpladser. Det sydlige Frankrig er et populært feriemål for franskmænd såvel som udlændinge. I løbet af sommeren har du til at booke dit hotelværelse på forhånd, om vinteren er ikke nødvendige.

Eksterne kilder

For mere information om Nîmes anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder:

Biludlejningssteder i Nîmes

EasyTerra Biludlejning Nîmes sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Nîmes, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.