• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Marseille

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Marseille.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Marseille

EasyTerra Biludlejning Marseille er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Marseille

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Marseille

Biludlejningstilbud i Marseille

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Marseille

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Marseille

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Marseille. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Sixt

  8.1 (2824)
  Fra kr 178 / dag
 • Rent a car

  8 (23)
  Fra kr 436 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.9 (390)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.9 (8847)
  Fra kr 174 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1687)
  Fra kr 161 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Fra kr 174 / dag
 • Avis

  7.7 (5258)
  Fra kr 184 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Fra kr 132 / dag
 • Hertz

  7.7 (6042)
  Fra kr 192 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.7 (378)
  Fra kr 171 / dag
 • Alamo

  7.6 (7778)
  Fra kr 161 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4742)
  Fra kr 166 / dag
 • Europcar

  7.5 (7170)
  Fra kr 179 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3411)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.3 (5930)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6 (4997)
  Fra kr 106 / dag
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar Key'n Go

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 191 / dag
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AbsoluteCar

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Marseille?

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Marseille), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Marseille), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Marseille) er Oktober den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Marseille) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Marseille - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Marseille) er Oktober den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Marseille

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Marseille, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Marseille

EasyTerra Biludlejning Marseille sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

121 Avenue Du Prado
152-154 Boulevard Rabatau
59 Allees Leon Gambetta
6 Avenue de Saint-Menet
83 Boulevard Rabatau
9 Boulevard Gay Lussac

Information om Marseille

Introduktion

Marseille er den største havn i Middelhavet. Desuden er det næststørste by i Frankrig. Byen er kendt for sin korruption og underverden. Du vil næppe finde mange turister i Marseille. Byen er en blanding af typisk fransk, arabisk, afrikansk og latinsk kulturer, og hjemsted for det største algeriske samfund i Frankrig.

Befolkning

I alt har Marseille omkring 800,000 indbyggere. Som nævnt tidligere er byen hjemsted for en række forskellige kulturer.

Beliggenhed

Marseille ligger i den sydøstlige del af Frankrig. Det er placeret på Golfe du Lion, der grænser op til Middelhavet. Tre hundrede kilometer mod øst er den franske-italienske grænse. Hvis du rejser omkring fem hundrede kilometer mod vest vil du nå den spanske grænse. På trods af byen er mindre populært blandt turister, sin region, Provence, tiltrækker mange turister.

Økonomi

Økonomien afhænger hovedsagelig af havnen, som er den største i Middelhavet. Havnen fremskaffer mange direkte og indirekte arbejdspladser, for eksempel import og eksport agenturer, markeder, konstruktionsselskaber, offentlig transport, billige spisesteder, skibsfart agenturer, osv. Byen er afhængig af turismen kun i begrænset omfang. Selv om der er turister, for eksempel dem, der ankommer med båd, normalt rejser de videre hurtigt. Alligevel er Marseille en stadig mere populær weekend-destination blandt franskmændene. Delvis skyldes dette til den hurtig togforbindelse med Paris, der blev færdig for nylig. Også store virksomheder er begyndt at leje en arbejdsplads i en stadig mere trendy Marseille.

Lufthavne

Marseille har en lufthavn kaldet Lufthavn Marseille-Provence eller Lufthavn Marseille-Marignane. Det ligger 28 kilometer mod nordvest for byen, og opererer såvel indenrigs som udenrigs lufttrafik. 

(Navette) pendulbusser forbinder Lufthavn Marseille-Provence til Marseille. I Marseille selv er der to meget velholdte metrolinjer. Byen har også sporvogn linje og en omfattende busnetværk. Hvis du beslutter at udsætte et par dage i Marseille anbefaler vi at købe et rabatkort. Fra Marseille kan du tage bussen eller toget til mange andre (franske) byer. For eksempel Paris er blot tre timer væk med tog på 80 urimelige euro.

Trafik og bilkørsel

Bilkørsel i Marseille er ikke svært. Færger er nemme at finde og havnen i Marseille er vel signaleret. Selvfølgelig er Marseille en stor by, så kørslen er aldrig let, især i udlandet. Så længe du er villig til at betale og er ikke alt for krævende, finde et sted at parkere bør give lidt problemer.

Hoteller

Marseilles bedre hoteller findes primært omkring den gamle havn og på den østlige del af byens centrum. Der er kun få til intet budget hoteller. Der er billigere hoteller i Marseille, selv de billigste i Frankrig. Vær ikke overrasket, hvis du finder dit hotel lidt suspekt og snavset. Generelt hotel priserne forbliver stort set det samme hele året. Hvis du vil være sikker på en billig og god hotelværelse, foreslår vi, at du booker i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Marseille anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Sixt
 • Rent a car
 • Carwiz rent a car
 • Budget
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Your Rent
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Thrifty
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • CITROEN
 • AVIS Car-Away
 • Goldcar Key'n Go
 • Travel Car
 • AbsoluteCar
 • ADA
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Marseille