Billeje Marseille

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Marseille.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Marseille

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Marseille
EasyTerra Biludlejning Marseille er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 13
Birger Tommy Hjort Avis Marseille Provence Lufthavn
“Det kan kun anbefales”

“Det kan kun anbefales”

30-09-2018 05:55
Didier Europcar Marseille Provence Lufthavn
“Hjælpsomme og ærlige.”

“Efter at have lejet en bil gennem EasyTerra inklusive fradragsberettigede dækning, hentede jeg bilen ved Europcar Marseille. De forsøgte at narre mig til at tro, at jeg ingen forsikring havde, hvorefter jeg kontaktede EasyTerra og de fortalte mig, at jeg virkelig havde en. Så Europcar forsøgte at spise mig af med en anden forsikring.”

25-08-2015 09:59
Frank Europcar Marseille Provence Lufthavn
“Fremragende service.”

“Komplet udvalg, god pris og alt er godt organiseret.”

02-08-2015 14:14

Information om Marseille

Biludlejning Marseille
Biludlejning Marseille

Introduktion

Marseille er den største havn i Middelhavet. Desuden er det næststørste by i Frankrig. Byen er kendt for sin korruption og underverden. Du vil næppe finde mange turister i Marseille. Byen er en blanding af typisk fransk, arabisk, afrikansk og latinsk kulturer, og hjemsted for det største algeriske samfund i Frankrig.

Befolkning

I alt har Marseille omkring 800,000 indbyggere. Som nævnt tidligere er byen hjemsted for en række forskellige kulturer.

Beliggenhed

Marseille ligger i den sydøstlige del af Frankrig. Det er placeret på Golfe du Lion, der grænser op til Middelhavet. Tre hundrede kilometer mod øst er den franske-italienske grænse. Hvis du rejser omkring fem hundrede kilometer mod vest vil du nå den spanske grænse. På trods af byen er mindre populært blandt turister, sin region, Provence, tiltrækker mange turister.

Økonomi

Økonomien afhænger hovedsagelig af havnen, som er den største i Middelhavet. Havnen fremskaffer mange direkte og indirekte arbejdspladser, for eksempel import og eksport agenturer, markeder, konstruktionsselskaber, offentlig transport, billige spisesteder, skibsfart agenturer, osv. Byen er afhængig af turismen kun i begrænset omfang. Selv om der er turister, for eksempel dem, der ankommer med båd, normalt rejser de videre hurtigt. Alligevel er Marseille en stadig mere populær weekend-destination blandt franskmændene. Delvis skyldes dette til den hurtig togforbindelse med Paris, der blev færdig for nylig. Også store virksomheder er begyndt at leje en arbejdsplads i en stadig mere trendy Marseille.

Lufthavne

Marseille har en lufthavn kaldet Lufthavn Marseille-Provence eller Lufthavn Marseille-Marignane. Det ligger 28 kilometer mod nordvest for byen, og opererer såvel indenrigs som udenrigs lufttrafik. 

(Navette) pendulbusser forbinder Lufthavn Marseille-Provence til Marseille. I Marseille selv er der to meget velholdte metrolinjer. Byen har også sporvogn linje og en omfattende busnetværk. Hvis du beslutter at udsætte et par dage i Marseille anbefaler vi at købe et rabatkort. Fra Marseille kan du tage bussen eller toget til mange andre (franske) byer. For eksempel Paris er blot tre timer væk med tog på 80 urimelige euro.

Trafik og bilkørsel

Bilkørsel i Marseille er ikke svært. Færger er nemme at finde og havnen i Marseille er vel signaleret. Selvfølgelig er Marseille en stor by, så kørslen er aldrig let, især i udlandet. Så længe du er villig til at betale og er ikke alt for krævende, finde et sted at parkere bør give lidt problemer.

Hoteller

Marseilles bedre hoteller findes primært omkring den gamle havn og på den østlige del af byens centrum. Der er kun få til intet budget hoteller. Der er billigere hoteller i Marseille, selv de billigste i Frankrig. Vær ikke overrasket, hvis du finder dit hotel lidt suspekt og snavset. Generelt hotel priserne forbliver stort set det samme hele året. Hvis du vil være sikker på en billig og god hotelværelse, foreslår vi, at du booker i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Marseille anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder:

Biludlejningssteder i Marseille

EasyTerra Biludlejning Marseille sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Marseille, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.