• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Avignon

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Avignon.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Avignon

EasyTerra Biludlejning Avignon er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Avignon

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Avignon

Biludlejningstilbud i Avignon

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Avignon

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Avignon

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Avignon. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.9 (7920)
  Fra kr 337 / dag
 • Rent a car

  8.7 (25)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.7 (5359)
  Fra kr 246 / dag
 • Europcar

  8.2 (7341)
  Fra kr 319 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4903)
  Fra kr 177 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Fra kr 199 / dag
 • Enterprise

  8 (1712)
  Fra kr 361 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Fra kr 330 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 295 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Fra kr 259 / dag
 • Budget

  7.4 (9014)
  Fra kr 272 / dag
 • National Car Rental

  7.2 (384)
  Fra kr 433 / dag
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Avignon?

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Avignon) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Avignon), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Avignon), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Avignon) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Avignon) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Avignon) er December den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Avignon) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Avignon - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Avignon) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Avignon

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Avignon, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Avignon

EasyTerra Biludlejning Avignon sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

130 Av. Pierre Semard, 84000 Avignon, France
151 Av. Pierre Semard, 84000 Avignon, France
16 Bd Saint-Michel
178 Rue de l'Aulanière
300 Chem. de la Croix de Noves, 84000 Avignon, France
3017 Rte de Marseille, 84140 Avignon, France
430 Rue du Grand Gigognan, 84000 Avignon, France
672 Rue de l'Aulanière
816 Rue de l'Aulanière, 84000 Avignon, France

Information om Avignon

Introduktion

Det berømte Rhône floden løber forbi Avignons centrum. Broen over Rhône har gjort byen berømt. Det er broen fra en meget populær sang: "Sur le pont d'Avignon". Byens centrum er omgivet af en fire kilometer lang middelalderlig mur. Byen, som er omgivet af muren, er synonymt med kunstfestivaler, der afholdes hvert år i de sidste tre uger af juli måned. Der er også Palais des Papes (Papal palads). Under den franske revolution forsøgte man at nedrive dette palads. Den modstod alle forsøg på at bryde den ned, og nu bruges under den årlige festival for vigtige teaterproduktioner. 

Befolkning

Avignon har omkring 90,000 indbyggere. På grund af det store antal studerende (9,000) befolkningen i Avignon er forholdsvis ung. Fra det 14. til det 18. århundrede forskellige paver boede i Avignon. I 1791, under den franske revolution, byen blev indlemmet i (Republik) Frankrig.

Beliggenhed

Avignon er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig, omkring 100 kilometer fra Middelhavet. Til venstre for Avignon ligger det Centrale Bjergmassiv, og til højre for byen udkanten af Alperne. Hvad er mest unikke om placeringen af Avignon er den omstændighed, at Rhône nærmest skær sig gennem byen.

Økonomi

Økonomien i Avignon afhænger meget af turisme. Hvert år mange turister kommer til Provence, hvor Avignon er placeret. Provence byder på smukke landskaber: dejlige og vilde, meget historie og kunst. Kun få mennesker springer over Avignon. Turisterne kommer til Avignon for dens omgivende mur, Papal palads, osv. Det er også muligt at tage en tur på Rhône, som slynger sig gennem byen. En anden vigtig indtægtskilde er den årlige kunstfestival. Endnu et vigtigt element y byens økonomi er dens universiteter, der tiltrækker unge og skaber arbejdspladser.

Lufthavne

Avignon har en lufthavn, Avignon-Caumont Lufthavn, som er placeret 8 kilometer mod sydøst for byen.

Offentlig transport

Fra lufthavn er det ikke muligt at nå til Avignon med offentlige transportmidler. Du kan enten leje en bil eller tage en taxa. En enkelt tur med taxa koster omkring 15 euro. Fra Avignons busterminal kan du tage til, for eksempel, Nice og Paris. Du kan også tage Euroliner til forskellige andre byer (i Europa). Avignons vigtigste togstation er beliggende i byens centrum. Lige udenfor byen er en togstation, der kan modtage TGV´s, for eksempel til og fra Paris. For to euro kan du tage pendulbussen, som vil tage dig til og fra stationen. For at bevæge sig rundt i byen kan du bruge busserne drevet af TCRA. Billetter kan købes i bussen. En enkeltbillet koster lidt mere end en euro og en 10-turs klippekort koster 8 euro.

Trafik og parkering

Parkering og trafik i Avignon næppe vil volde dig nogen ulejlighed medmindre de beslutter at besøge byen under kunstfestivalerne. Hvis det er tilfældet vil byen have maget travlt, og der er ringe chance for at du vil kunne finde et sted at parkere. Også kørsel i Avignon vil vise en langt mere kaotisk oplevelse.

Hoteller

Under kunstfestivalerne er det umuligt at få et værelse, hvis du ikke har booket måneder i forvejen. På andre tidspunkter er det også bedst at bestille forude medmindre du besøger Avignon i løbet af lavsæsonen.

Eksterne kilder

For mere information om Avignon anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Rent a car
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • National Car Rental
 • ADA
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Avignon