Billeje Liverpool

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Liverpool.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Liverpool.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Liverpool

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning England
  4. Biludlejning Liverpool
EasyTerra Biludlejning Liverpool er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Liverpool

Biludlejning Liverpool
Biludlejning Liverpool

Indledning

Efter forsvinden af verdenshandelen fra havnen har Liverpool i årevis været en grå, kedelig by, hvis eneste højdepunkt havde været den lokale FC's sejre. Dette har ændret sig radikalt. Både den lokale FC (negativt) og byen (positivt) har undergået en metamorfose. I 2008 fik Liverpool prisen, som den Europæiske Kulturhovedstad, og de var meget stolte af dette i byen ved floden Mersey. De brugte næsten 1 milliard (!) euroer for at renovere centrummet. Og det må siges, at det var meget vellykket. Liverpool er en livlig by med den historiske Albert Dock, som turistcenter, minder om The Beatles og interessante museer og kunstgallerier.

Befolkning

I 30'erne havde Liverpool stadig en befolkning på mere end 800.000. Efter anden verdenskrig faldt antallet drastisk. I dag har Liverpool en befolkning på næsten en halv million.

Beliggenhed

Liverpool ligger i den nordvestlige del af England, på munden af floden Mersey. Byens centrum ligger på den østlige bank. Det var den flod, hvorefter musikken fra den lokale popgruppe blev navngivet i tresserne (Merseybeat).

Økonomi

I det 19. århundrede var Liverpool den vigtigste havn i verden. Ikke mindre end fyrre procent af verdenshandelen gik gennem Liverpools havn. Men allerede før krigen påbegyndte forfaldet. Efter krigen sad Liverpool fast i en nedadgående spiral: Der var ikke beskæftigelse i havnen eller dens tilknyttede industrier, og tusindvis af mennesker forlod byen for at finde en bedre fremtid et andet sted. Liverpool er kommet langsomt videre fra dette økonomiske slag. Byen fokuserer på service, både i den offentlige og den private sektor. Desuden er der flere virksomheder, der specialiserer sig i spil (for eksempel har Sony et spiludviklingsstudie til Playstation spil her). Turisme spiller en betydelig rolle i den lokale økonomi. Den industrielle kulturarv er blevet restaureret og i dag er det en attraktiv baggrund for hoteller, barer, restauranter og butikker. Og selvfølgelig er Liverpool hjemby for The Beatles, med et Beatles museum og det berømte Cavern Club.

Lufthavne

Nu hvor vi taler om The Beatles: Den lokale lufthavn er opkaldt efter John Lennon. Ordene Above us, only sky (fra: Imagine) står på terminalens tag. Lufthavnen ligger femten kilometer sydøst for byens centrum. John Lennon Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Du kan vælge mellem tre motorveje: M53 (frakørsel 5), M56 (frakørsel 12) eller M62, der tilslutter A561 til lufthavnen.

Offentlig transport

Liverpool har gode offentlige transportmidler. Der er to busterminaler: Paradise Street Interchange (sydlige ruter) og Queen Square (nordlige og østlige ruter). Desuden er der færger på Mersey: Fra Pier Head til Woodside i Birkenhead og Seacombe i Wallasey.

Trafik og parkering

Selv om Liverpool er en temmelig travl by, kan du nemt køre rundt i en udlejningsbil. Det er bestemt ikke så travlt, som London! At finde en parkeringsplads kan være svært, men der er mange parkeringspladser i og omkring centrummet. Byen driver mere end ti parkeringspladser. Den største er Mount Pleasant, med mere end 1400 pladser.

Hoteller

Liverpool har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Du kan tage til et simpelt gæstehus eller bed and breakfast, men der er også fremragende middelklasse hoteller og et par fire stjernede hoteller (Liverpool har ikke en fem stjernet hotel). Hvis du vil besøge Liverpool i højsæsonen (sommer), anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Liverpool, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Liverpool

EasyTerra Biludlejning Liverpool sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Liverpool, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.