Biludlejning Carcassonne

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Carcassonne.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Carcassonne

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Carcassonne

EasyTerra Biludlejning Carcassonne er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Johanna De Vrijer Alamo Rent a Car Carcassonne Lufthavn
“Fremragende bil og personale. Beliggenhed i Carcassonne Lufthavn ekstremt dårligt. ”

“Se titel.”

25-08-2015 20:46
Oumar Ndoye Citer Carcassonne Lufthavn
“EasyTerra betyder problemfri booking til en konkurrencedygtig pris”

“Efter at have set på mange websteder og brugt mange timer på at sammenligne, nu bruger jeg EasyTerra 3-7 gange om året, og det er fremragende. EasyTerra er altid billigt og bookingen af en lejebil er nemt og pålideligt. Ingen ubehagelige overraskelser bagefter.”

10-03-2015 13:13

Information om Carcassonne

Biludlejning Carcassonne
Biludlejning Carcassonne

Introduktion

Carcassonne består af to dele. Den første er en fortryllende middelalderlige fæstningsby, en af de mest interessante seværdigheder i Europa. Når eftermiddagssolen skinner over byen og kontrasterer med mørke himle, udsigten er betagende. Den anden del, Ville Basse (den lave by) er en slags moderne søster til sit trettende århundrede søskende.

Befolkning

Carcassonne har omkring 47,000 indbyggere, hvilket ikke er nok til at gøre den til en af Frankrigs 50 største byer.

Beliggenhed

Carcassonne ligger omkring 150 kilometer mod nord af den franske-spanske grænse, som er beliggende midt i de smukke Pyrenæerne. Femoghalvfjerds kilometer mod øst finder du farvandet Golfe du Lion, der grænser op til Middelhavet. Floden Aude løber gennem byen og samtidig skiller de lidt forhøjede fæstning og dens lidt lavere moderne tårn.

Økonomi

Carcassonne's økonomi i høj grad afhænger af turisme, hvilket ikke er overraskende når du tænker, indser, at den lille by med 47,000 indbyggere tiltrækker 2 millioner turister om året. Specielt om sommeren antallet af turister er enorme. Den største attraktion er den middelalderlige by, som blev bygget af gallere, romere, maurere og franskmænd. I 1659, Roussillon, der i øjeblikket er en del af Frankrig, blev tilføjet til Frankrig. Siden denne tid, er Carcassonne ikke længere en grænseby. Efter en periode med tilbagegang, er byen nu en af Frankrigs største turistattraktioner.

Lufthavne

Carcassonne har en lufthavn, som ligger 5 kilometer mod vest for byen. Navnet på lufthavnen er Carcassonne Salvaza Lufthavn. Det ekspederer to regulære flyvninger om dagen: En af Ryanair, der flyver fra London Stansted Lufthavn, og en anden af samme selskab fra Bruxelles Charleroi.

Offentlig transport

Du kan nå Carcassonne med bus samt tog. Det er placeret på linjen mellem Toulouse og Montpelier. Fra lufthavnen kan du tage bussen 7 af Agglo'Bus. Det samme selskab også driver busservice i byen selv. Mellem midten af juli til midten af august, er der gratis busser mellem den gamle del og den moderne del af byen.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Carcassonne vil sandsynligvis ikke give anledning til nogen problemer. I løbet af turistsæsonen, husk at du måske ikke kan parkere din bil så tæt til den gamle by, som du måtte ønske. For at køre tilbage til lufthavn, tage til Carcassonne Motorvej A61.

Hoteller

Selvom Carcassonne har ingen virkelig luksuriøse hoteller, vil du kunne finde en anstændig mellemklasse hotel, og der er også masser af lavbudget hoteller. I løbet af sommeren skal du bestille forude, hvis du vil være sikker på du har et værelse på denne turistattraktion.

Eksterne kilder

For mere information om Carcassonne anbefaler vi Google, og følgende eksterne kilder: 

Biludlejningssteder i Carcassonne

EasyTerra Biludlejning Carcassonne sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Carcassonne, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.