• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Montpellier

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Montpellier.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Montpellier

EasyTerra Biludlejning Montpellier er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Montpellier

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Montpellier

Biludlejningstilbud i Montpellier

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Montpellier

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Montpellier

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Montpellier. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.7 (25)
  Fra kr 223 / dag
 • Alamo

  8.3 (7920)
  Fra kr 317 / dag
 • Sixt

  8.1 (2941)
  Fra kr 302 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2997)
  Fra kr 251 / dag
 • Budget

  8 (9014)
  Fra kr 267 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 261 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Fra kr 252 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 261 / dag
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Fra kr 261 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1712)
  Fra kr 338 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Fra kr 415 / dag
 • Avis

  7.4 (5359)
  Fra kr 275 / dag
 • InterRent

  7.3 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Montpellier?

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Montpellier) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Montpellier) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Montpellier), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Montpellier), er Marts den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Montpellier) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Montpellier) er Marts den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Montpellier) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Montpellier) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Montpellier) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Montpellier) er Marts den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Montpellier) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Montpellier) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Montpellier) er Januar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Montpellier) er December den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Maj er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Montpellier - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Montpellier) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Montpellier

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Montpellier, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Montpellier

EasyTerra Biludlejning Montpellier sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

152 Rue Ettore Bugatti

Information om Montpellier

Indledning

Montpellier er hovedstaden i Languedoc-Roussillon-regionen i det sydlige Frankrig. Byen har et historisk centrum med små smalle gader og smukke pladser. La Place de la Comédie ligger i hjertet af byen og er kaldt sådan fordi pladsen er området for gadekunstnerne og musikere. Montpellier har en dejlig katedral og interessante museer, såsom Fabre kunstmuseum. 

Befolkning

Byen har 250.000 indbyggere, men i hele byområdet i Montpellier er der en halv million mennesker.

Beliggenhed

Montpellier ligger i et bakket område i det sydlige Frankrig, omkring 10 minutter fra kysten. Byen er bygget langs Lez Floden, som løber ud i Middelhavet.

Økonomi

Montpellier er et center for videnskab og forskning, især inden for bioteknologi (forskning i ny medicin, men også udvikling inden for landbrug) og IT og kommunikationsteknologi. Desuden har turismen en stor betydning. Byen tiltrækker ikke kun turister, men også forretningsrejsende, da der er relativt mange kongresser. 

Lufthavne

Byens lufthavn, Aéroport Montpellier Méditerranée, ligger 7 kilometer sydøst for byen. Nogle luftfartsselskaber kun flyver til Montpellier i løbet af sommeren eller har et mindre hyppige tidsplan om vinteren.

Offentlig transport

Montpelliers offentlige transport består af sporvogne og busser. De to sporvognslinjer danner et slags X, som krydser i byens centrum, en tredje sporvognslinje er i opførelse og vil være færdig til brug i 2012. I løbet af dagen kører sporvogne hver 3 eller 5 minutter, om natten er hyppigheden mindre. Sporvognene kører indtil midnat i modsætning til busserne, der kører indtil 21.00. For strandgæster er buslinje 28 til stranden Palavas les Flots den mest interessante, selv om det er bedre at køre med bil, da man er nødt til at gå 15 minutter fra det sidste busstoppested til stranden. Desuden er der en natbus fra den centrale busstation til diskoteker og natklubber omkring i byen.

Trafik og parkering

Tage hensyn til, at centrum af Montpellier kan blive meget trafikfyldt, og at byens centrum er forbeholdt fodgængere. Der er flere parkeringshuse, men at finde en fri parkeringsplads kan nogle gange være en udfordring. Bilen er et fremragende transportmiddel til at opdage området eller køre til stranden, men hvis du tager til byens centrum er det bedre at parkere bilen for enden af sporvognslinje og fortsætte med sporvogn.

Hoteller

Der er et stort udvalg af indkvarteringer til at tilbyde i og omkring Montpellier, fra fire stjernet-hoteller og ressorter til grundlæggende vandrehjem og bed & breakfasts. Der er trailerparkeringer i byens område. I almindelighed er det ikke vanskeligt at finde grundlæggende indkvarteringer. Det er forskellige for de mere luksuriøse hoteller, som ofte er fuldt booket i løbet af de mange kongresser, der bliver afholdt i Montpellier.

Eksterne kilder

For mere information om Montpellier, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Alamo
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Avis
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • ADA
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Montpellier