Billeje Montpellier

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Montpellier.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Montpellier.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Montpellier

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Montpellier
EasyTerra Biludlejning Montpellier er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Montpellier

Biludlejning Montpellier
Biludlejning Montpellier

Indledning

Montpellier er hovedstaden i Languedoc-Roussillon-regionen i det sydlige Frankrig. Byen har et historisk centrum med små smalle gader og smukke pladser. La Place de la Comédie ligger i hjertet af byen og er kaldt sådan fordi pladsen er området for gadekunstnerne og musikere. Montpellier har en dejlig katedral og interessante museer, såsom Fabre kunstmuseum. 

Befolkning

Byen har 250.000 indbyggere, men i hele byområdet i Montpellier er der en halv million mennesker.

Beliggenhed

Montpellier ligger i et bakket område i det sydlige Frankrig, omkring 10 minutter fra kysten. Byen er bygget langs Lez Floden, som løber ud i Middelhavet.

Økonomi

Montpellier er et center for videnskab og forskning, især inden for bioteknologi (forskning i ny medicin, men også udvikling inden for landbrug) og IT og kommunikationsteknologi. Desuden har turismen en stor betydning. Byen tiltrækker ikke kun turister, men også forretningsrejsende, da der er relativt mange kongresser. 

Lufthavne

Byens lufthavn, Aéroport Montpellier Méditerranée, ligger 7 kilometer sydøst for byen. Nogle luftfartsselskaber kun flyver til Montpellier i løbet af sommeren eller har et mindre hyppige tidsplan om vinteren.

Offentlig transport

Montpelliers offentlige transport består af sporvogne og busser. De to sporvognslinjer danner et slags X, som krydser i byens centrum, en tredje sporvognslinje er i opførelse og vil være færdig til brug i 2012. I løbet af dagen kører sporvogne hver 3 eller 5 minutter, om natten er hyppigheden mindre. Sporvognene kører indtil midnat i modsætning til busserne, der kører indtil 21.00. For strandgæster er buslinje 28 til stranden Palavas les Flots den mest interessante, selv om det er bedre at køre med bil, da man er nødt til at gå 15 minutter fra det sidste busstoppested til stranden. Desuden er der en natbus fra den centrale busstation til diskoteker og natklubber omkring i byen.

Trafik og parkering

Tage hensyn til, at centrum af Montpellier kan blive meget trafikfyldt, og at byens centrum er forbeholdt fodgængere. Der er flere parkeringshuse, men at finde en fri parkeringsplads kan nogle gange være en udfordring. Bilen er et fremragende transportmiddel til at opdage området eller køre til stranden, men hvis du tager til byens centrum er det bedre at parkere bilen for enden af sporvognslinje og fortsætte med sporvogn.

Hoteller

Der er et stort udvalg af indkvarteringer til at tilbyde i og omkring Montpellier, fra fire stjernet-hoteller og ressorter til grundlæggende vandrehjem og bed & breakfasts. Der er trailerparkeringer i byens område. I almindelighed er det ikke vanskeligt at finde grundlæggende indkvarteringer. Det er forskellige for de mere luksuriøse hoteller, som ofte er fuldt booket i løbet af de mange kongresser, der bliver afholdt i Montpellier.

Eksterne kilder

For mere information om Montpellier, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Montpellier

EasyTerra Biludlejning Montpellier sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Montpellier, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.