• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Lyon

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lyon.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lyon

EasyTerra Biludlejning Lyon er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Lyon

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Lyon

Biludlejningstilbud i Lyon

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Lyon

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Lyon

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Lyon. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.2 (2875)
  Fra kr 215 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (3788)
  Fra kr 223 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8 (5293)
  Fra kr 265 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2949)
  Fra kr 214 / dag
 • Alamo

  7.8 (7824)
  Fra kr 170 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Fra kr 223 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1693)
  Fra kr 170 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.7 (8922)
  Fra kr 222 / dag
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Fra kr 215 / dag
 • Europcar

  7.4 (7231)
  Fra kr 215 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Fra kr 509 / dag
 • Hertz

  6.7 (6097)
  Fra kr 212 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3428)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.5 (5052)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Lyon?

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Lyon) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Lyon), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Lyon), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Februar er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. April er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Lyon) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Lyon) er December den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Lyon) er Oktober den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Februar er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Lyon) er Oktober den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lyon - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Lyon) er Juli den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Lyon

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Lyon, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Lyon

EasyTerra Biludlejning Lyon sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

102 Avenue Jean Jaures
20 Avenue de l'Industrie
213 Avenue Roger Salengro
Centre Garibaldi

Information om Lyon

Introduktion

Lyon er den næststørste by i Frankrig, og det er en sand center for kunst og kultur. Byen har et smukt restaurerede centrum, som er blevet erklæret Verdens Kulturarv af UNESCO. Skt. John Katedral og Skt. Paul kirke er også et besøg værd, som resten af byens centrum, med smalle gader, de såkaldte 'traboules' (passager), pladser og springvand. Bygninger i det nyeste område er blevet udsmykket med enorme vægmalerier. Lyon er betragtet som hovedstaden for fransk køkken; byen har den højeste koncentration af stjernede restauranter i hele Frankrig.

Befolkning

Medregnet forstæderne har byen 1,6 millioner indbyggere, selv om byen i sig selv kun har en halv million.

Beliggenhed

Lyon blev grundlagt, hvor floderne Rhône og Saône løber sammen i det østlige central Frankrig. Den gamle by ligger på vestbredden af Saône i bunden af Fourvière bakker, der også kaldes 'bøn bakke' fordi det er der Notre Dame basilika og ærkebiskoppens palads er placeret. Mod nord for byen, på en halvø, (presqu'ile) mellem Rhône og Saône, ligger 'arbejde bakke', traditionelt område af silke væverier. Den moderne Lyon ligger på den østlige bred af Rhône.

Økonomi

Byen er et vigtigt økonomisk center, hvor maskiner, biler, elektrisk udstyr og kemikalier er produceret. Desuden er der en stor tekstilindustri. 

Olieraffinaderier findes i Saint-Fons og Feyzin. Lyon har et stort universitet med tre campusser, og en række andre højere læreanstalter.

Lyon er også et administrativt centrum. Det er hovedstaden i Rhône departementet og Rhône-Alpes region.

Lufthavne

Saint-Exupéry Internationale Lufthavn oplever en hurtig vækst. Over 40 flyselskaber, herunder lavprisselskaber, anvender den. Lufthavnen ligger 25 km øst for Lyon i Colombier-Saugnieu. Der er busforbindelser til centrum af Lyon, samt steder som Chambéry og Grenoble. Der er planer om at konstruere en højhastigheds sporvognforbindelse til Lyon. Også TGV-tog mellem Paris og Marseille gør et stop i lufthavnen.

Offentlig transport

Busserne, sporvognene og metroen drives af Transports en Commun Lyonnais (TCL). Den centrale busstation ligger ved siden af togstationen i Lyon-Perrache. Ud over bybusser, er der regionalbusser i internationalbusser forbindelser (Eurolines).
Den bedste form for offentlig transport i Lyon er metroen. Hurtigt, meget hyppige og relativt billig. Der er fire metrolinjer og omkring 40 stationer. De to sporvognslinjer går fra Perrache til Saint-Priest. Basilikaen på Fourvière bakke kan nås med kabeltog.

Lyon har to store togterminaler: Lyon-Part-Dieu, som blev bygget specielt til TGV-tog, og den ældre station i Lyon-Perrache. Mange tog stopper ved begge stationer. Lyon har højhastighedstogforbindelser til Paris og Lille i det nordlige og Marseille og Montpellier i det sydlige. I løbet af dagen, hver en halv time afgår TGV-tog til Paris (rejsens varighed: 2 timer).

På forskellige steder i byen kan du leje en cykel, som du kan aflever et andet sted. Tilmelding (og betaling) med kreditkort.

Trafik og parkering

Byen er placeret på et knudepunkt af motorveje: A6 til Paris (rejsetid: 4 timer), A7 til Marseille (2½ timer), A43 til Genève (1½ time) og A48 til Grenoble (1 time).

Den bedte måde at udforske centrum af Lyon er til fods. Trafikken er meget hektisk, men ikke så kaotisk som i Paris. Det er bedst at undgå de mange tunneler i byen i myldretiden.

Byen har et væld af parkeringspladser. De fleste af dem er drevet af Lyon Parc Auto på Place des Cordelies, hvor du kan får mere information om parkering. På halvøen (presqu'ile) kan du parkere i nærheden af Hôtel de Ville (rådhus) og på Place des Terreaux og Place Tolozan. Du kan også parkere ved de to togstationer og nær Skt. John katedral. I centrum kan du parkere på gaden (betalt og når pladsen er til rådighed), for en periode på højst to timer.

Hoteller

De fleste luksus hoteller er placeret i den 1 og den 2 arrondissements (presqu'ile). Andre steder er der også et udvalg af hoteller til rådighed. Nær Place des Minimes (nås med kabeltoget) er der et vandrehjem, som er meget enkel, men som har en storslået udsigt over byen. Lyon er en flittig by. Vi anbefaler kraftigt at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Lyon anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Avis
 • Goldcar Key'n Go
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Your Rent
 • Budget
 • National Car Rental
 • Europcar
 • InterRent
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • ADA
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Lyon