Billeje Lyon Perrache TGV Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Lyon Perrache TGV Togstation for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lyon Perrache TGV Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Lyon Perrache TGV Togstation

Generel information

Lyon Perrache er Lyons anden togstation i Perrache-distriktet. Det eneste TGV-tog, som stadig kører forbi Lyon Perrache er en direkte forbindelse med Paris Gare de Lyon. Stationen kan dateres tilbage til 1855, men facaden foran stationen har blegnet til ubetydelighed mellem alle bygningerne og sporvogns- og metrostationerne, som er blevet bygget foran stationen. Stationen ligger på en ø, som er omkredset af floderne Saône Rivers.

Transport

Lyons bybusser kører fra stationen. Tag gangbroen ved 'Porte Carnot' udgangen. Regionale busser afgår også herfra. Eurolines, et europæisk busselskab, der tjener mange destinationer, bruger også denne busstation som afgangsstedet. Lyon har to sporvognslinjer. Begge linjer stopper ved sporvognsstationen, der ligger overfor Lyon Perrache Togstation. Det tager kun et par minutter med metro at komme til Lyons bycentrum.

Du kan også udleje en bil på Lyon Perrache Station. Der er fire biludlejningsfirmaer: Hertz, Avis, Europcar og National. Du kan også leje cykler i hele Lyon.

Servicer

Stationen har trådløst internet og en hjertestarter, og stationen er udstyret for handicappede. Der er også et venteværelse og et mødested for rejsende.

Restauranter

På gangbroen, der forbinder stationen og metrostationen, finder du en buffet restaurant/bar og en takeout restaurant.

Butikker 

Der er en Relay kiosk på gangbroen mellem stationen og metrostationen, der sælger blade, aviser og bøger.  

Nyttige links