• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Geneve

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Geneve.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Geneve

EasyTerra Biludlejning Geneve er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Geneve

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Geneve

Biludlejningstilbud i Geneve

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Geneve

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Geneve

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Geneve. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  9.5 (6018)
  Fra kr 197 / dag
 • Enterprise

  9.2 (1948)
  Fra kr 226 / dag
 • Thrifty

  9.1 (5528)
  Fra kr 224 / dag
 • Budget

  8.9 (9698)
  Fra kr 168 / dag
 • Unirent Car Rental

  8.6 (308)
  Fra kr 230 / dag
 • Europcar

  8.6 (8198)
  Fra kr 165 / dag
 • Alamo

  8.1 (8717)
  Fra kr 210 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4389)
  Fra kr 241 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (401)
  Fra kr 203 / dag
 • Hertz

  7.9 (6938)
  Fra kr 225 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3403)
  Fra kr 178 / dag
 • Sixt

  7.1 (3372)
  Fra kr 245 / dag
 • RPS Luxe

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Elite (Luxury)

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AbsoluteCar

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Edel & Stark

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3847)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Geneve?

Biludlejere i og omkring Geneve

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Geneve, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Geneve

EasyTerra Biludlejning Geneve sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Rue de Lausanne 37
Rue de Lausanne 44
Rue des Pâquis 51

Information om Geneve

Introduktion

Efter Zürich, Genève er den største by i Schweiz. Genève er meget kendt internationalt, hvilket ikke er overraskende i lyset af de mange internationale organisationer, forskningscentre og virksomheder, herunder internationale banker, som er beliggende i byen. Genève er ikke kun forbundet med byen, men også med søen, der bærer sit navn. Genève er en fin by, hvor du kan nyde en fin middag og købe de fineste tøj, smykker og ure. Genève har haft en turbulent historie og en del af det har at gøre med kendsgerning, at det er fødselssted for Calvinisme. Genève er meget liberal.

Befolkning

Efter Zürich, er Genève den største by i Schweiz. Byen har omkring 185,000 indbyggere. Det ligger i den fransktalende del af Schweiz. Alligevel er det kun 75 % af landets befolkning har fransk som deres modersmål. Dette har at gøre med det faktum, at Genève tiltrækker mange udlændinge. I 2001, 43 % af befolkningen i Genève var af udenlandsk oprindelse. Dette skyldes primært de mange internationale virksomheder og organisationer, der er beliggende i byen.

Beliggenhed

Genève ligger i den sydvestlige del af Schweiz. Denne liberale by er også beliggende i den sydlige spids af Genève søen. Ti kilometer mod syd og øst ligger Frankrig. Omkring fem kilometer mod vest ligger også Frankrig. Nogle af Genèves forstæder er endnu beliggende i Frankrig. Den velkendte Rhône-floden løber gennem byen. Rhône-floden opstår i Alperne og "strømmer gennem" Genève floden og gennem byen selv. Efter dette slynger floden sig gennem Frankrig, hvor den ender ind Golfe du Lion.

Økonomi

Genèves økonomi er i vid udstrækning afhængige af de internationale organisationer det huser. Nogle eksempler på disse organisationer er: FN, Røde Kors og Verdenssundhedsorganisationen. Virksomheder har også en stor økonomisk indflydelse på byen. Især banksektoren er meget vigtig. Mange verdensberømte schweiziske banker er beliggende i Genève. Disse banker er specialiserede inden for "private banking". Multinationale selskaber som Procter & Gamble og Serono, hvis europæiske hovedsæder ligger i byen, er også vigtige for økonomien. Desuden huser Genève en række vigtige uddannelses og forskningsinstitutioner, for eksempel forskningsinstitut CERN, Université de Genève, Institut Universitaire de Hautes Etudes Internationales og Ecole de traduction et d'interpretation. Genève er også kendt for og økonomisk afhængige af sine berømte og dyre ure. Turismen spiller kun en mindre del i Genèves økonomi.

Lufthavne

Genève har en international lufthavn kaldet Genève-Cointrin. Denne lufthavn er beliggende på omkring fem kilometer fra byen. Det er en af de mest moderne lufthavne i verden, ligesom mange andre ting i Genève. Flyvninger til og fra Schweiz, europæiske, russiske og amerikanske byer og Mellemøsten er ekspederet gennem Genèves internationale lufthavn.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil til din rådighed i et par dage, følgende tips om offentlig transport kan være belejligt.

At komme fra Genève-Cointrin lufthavn til centrum af byen, er bussen den nemmeste og billigste løsning. Bus nummer 10 er den rigtige. Turen ind i byen vil kun tage 20 minutter. Der er også en togstation i lufthavnen, alle afrejsende og ankommende tog kører forbi gennem Genève. Så det er muligt at tage toget til Genève. Gare de Cornavin er byens vigtigste station, som ligger centralt. Denne station modtager også højhastighedstog, for eksempel fra Paris og Grenoble. Gare Routière er den vigtigste busstation i byen, hvorfra du kan rejse til mange indenlandske og udenlandske byer. Den mest romantiske måde at nå frem i Genève er med båd.

Offentlig transport i Genève selv består af sporvogne, busser og både. De er alle hurtige, effektive, rene, sikre og økonomisk overkommelige, og de vil tage dig "overalt". Hele byen, herunder lufthavnen, falder ind under transport zone nummer 10. Det betyder, at billetter er gældende for alle typer af offentlig transport inden for denne zone. Inden du bruger nogen form for offentlig transport, skal du købe et billet. Du kan gøre det på maskiner, der er anbragt på hvert stop. Du kan købe en trestop-billet, en timebillet eller et 24-timers billet. På transportkontorer på stationerne kan du også købe andre rabat-billetter. Alle busser, der kører inde i byen er mærket med et nummer. De busser, der kører til Genèves forstæder, men Frankrig og i Schweiz, er markeret med bogstaver.

Trafik og parkering

Genève er en sjov by at komme ind, fordi der kun er en schweizisk og en række franske motorveje ind til byen. Bilkørsel i byen i sig selv er en hektisk affære, det er et travlt sted, dog med nogle nerve og erfaringer er det helt sikker muligt. Parkering i byens centrum er indviklet. Parkering i gaden er kun tilladt for er begrænset antal timer, nogle gange endda kun en time. Følgende parkeringsfaciliteter anbefales: Parkering garage Place Cornavin og under den sydlige side af Pont de Mont-Blanc. Det er muligt at foretage en reservation på begge disse faciliteter.

Hoteller

For en by med en jetset ry som Genève, den har et godt udvalg i budgettet og middelklasser hoteller. Derudover er der mange luksuriøse hoteller. Disse bruges primært af forretningsfolk, diplomater, osv. Det er vigtigt at leve reservationer i forvejen, uanset hvor i prisskalaen hotellet ligger. Dette er nødvendigt, fordi det kun tager et par konferencer for at forvandle hotelværelser i en sjælden vare.

Eksterne kilder

For mere information om Genève anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Swiss franc, Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  German, French, Italian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Budget
 • Unirent Car Rental
 • Europcar
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • RPS Luxe
 • Elite (Luxury)
 • CITROEN
 • AVIS Car-Away
 • AbsoluteCar
 • Your Rent
 • Edel & Stark
 • FireFly Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Geneve