• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Lille

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lille.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lille

EasyTerra Biludlejning Lille er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Lille

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Lille

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Lille

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Lille. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.4 (7824)
  Fra kr 271 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.2 (7231)
  Fra kr 302 / dag
 • Sixt

  8.1 (2875)
  Fra kr 302 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8 (3788)
  Fra kr 276 / dag
 • Avis

  7.9 (5293)
  Fra kr 269 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Fra kr 238 / dag
 • Budget

  7.7 (8922)
  Fra kr 211 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Fra kr 279 / dag
 • Hertz

  7.6 (6097)
  Fra kr 225 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2949)
  Fra kr 241 / dag
 • National Car Rental

  7.3 (380)
  Fra kr 532 / dag
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Lille?

Lille - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Lille) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Lille), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Lille), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Februar er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Lille) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Lille) er December den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Lille) er September den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Lille - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Lille) er Juli den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Lille

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Lille, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Lille

EasyTerra Biludlejning Lille sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

293 Avenue de Dunkerque

Information om Lille

Indledning

Lille (Rijsel på flamsk) er hovedstaden i regionen Nord-Pas-de-Calais. Byen er ofte overset af turister, og det er uretfærdigt. Lille har et attraktivt historiske centrum med Place du Général-de-Gaulle, ofte forkortet til Grand'place, som dets midtpunkt. I førstenævnte udstillingshal, mellem torvet og Place du Théâtre, er der et stort marked, hvor hovedsagelig sælges blomster og bøger. Musée des Beaux-Arts huser værker af flamsk, hollandsk og fransk malere.

Befolkning

Lille har næsten 230.000 indbyggere, men det er en del af storbyområde, hvor mere end 1 million mennesker bor. Det er den fjerde største bymæssige sammenhobning i Frankrig (efter ParisLyon og Marseille).

Beliggenhed

Lille ligger i det nordligste Frankrig, på grænsen til Belgien. Byen ligger ved Deule floden, en biflod til Leie. Sammen med den belgiske Kortrijk (25 kilometer nord for Lille), udgør byen en europæisk økonomisk region.

Økonomi

Tidligere var Lille et vigtigt center for tekstilindustrien. I dag spiller turisme en vigtig rolle. Byen var i søgelyset i 2004, hvor Lille og Genua var 'Europas kulturhovedstad'. Desuden er Lille et administrativ, finansiel og uddannelsescenter. Mere end halvdelen af befolkningen arbejder i servicesektoren.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Lille ligger i Lesquin, 7 kilometer syd for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Den ligger mellem motorvejen A1 (frakørslen 20b) og A23 (frakørslen 1). 

Offentlig transport

Lille har fremragende offentlig transport. Der er metro, der består af to linjer og også et bus netværk. Desuden er der to sporvognslinjer til Roubaix og Tourcoign.

Trafik og parkering

En del af byens centrum kun er tilgængelig for fodgængere. Lille er også en meget travl by. Forbindelser med byens omkringliggende steder er fremragende. Ikke mindre end fem motorveje forbinder til Lilles ringvej: A1 (til Paris), A25 (Duikerken), A22 (Bruges), A27 (Bruxelles) og A23 (Valenciennes). Du kan bedst parkere din udlejningsbil på en af de dækkede parkeringspladser i og omkring Lille.

Hoteller

Der er en bred vifte af overnatningsmuligheder i Lille. Omkring togstationen vil du finde mange middelklasser hoteller, mens de dyrere hoteller, for det meste, findes på Rue de Paris. Der er også muligheder for budget rejsende, for eksempel HI Hostel.

Eksterne kilder

For mere information om Lille, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Rent a car
 • Europcar
 • Sixt
 • Carwiz rent a car
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Lille