Billeje Lille

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lille.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lille

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Lille
EasyTerra Biludlejning Lille er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Lille

Indledning

Lille (Rijsel på flamsk) er hovedstaden i regionen Nord-Pas-de-Calais. Byen er ofte overset af turister, og det er uretfærdigt. Lille har et attraktivt historiske centrum med Place du Général-de-Gaulle, ofte forkortet til Grand'place, som dets midtpunkt. I førstenævnte udstillingshal, mellem torvet og Place du Théâtre, er der et stort marked, hvor hovedsagelig sælges blomster og bøger. Musée des Beaux-Arts huser værker af flamsk, hollandsk og fransk malere.

Befolkning

Lille har næsten 230.000 indbyggere, men det er en del af storbyområde, hvor mere end 1 million mennesker bor. Det er den fjerde største bymæssige sammenhobning i Frankrig (efter ParisLyon og Marseille).

Beliggenhed

Lille ligger i det nordligste Frankrig, på grænsen til Belgien. Byen ligger ved Deule floden, en biflod til Leie. Sammen med den belgiske Kortrijk (25 kilometer nord for Lille), udgør byen en europæisk økonomisk region.

Økonomi

Tidligere var Lille et vigtigt center for tekstilindustrien. I dag spiller turisme en vigtig rolle. Byen var i søgelyset i 2004, hvor Lille og Genua var 'Europas kulturhovedstad'. Desuden er Lille et administrativ, finansiel og uddannelsescenter. Mere end halvdelen af befolkningen arbejder i servicesektoren.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Lille ligger i Lesquin, 7 kilometer syd for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Den ligger mellem motorvejen A1 (frakørslen 20b) og A23 (frakørslen 1). 

Offentlig transport

Lille har fremragende offentlig transport. Der er metro, der består af to linjer og også et bus netværk. Desuden er der to sporvognslinjer til Roubaix og Tourcoign.

Trafik og parkering

En del af byens centrum kun er tilgængelig for fodgængere. Lille er også en meget travl by. Forbindelser med byens omkringliggende steder er fremragende. Ikke mindre end fem motorveje forbinder til Lilles ringvej: A1 (til Paris), A25 (Duikerken), A22 (Bruges), A27 (Bruxelles) og A23 (Valenciennes). Du kan bedst parkere din udlejningsbil på en af de dækkede parkeringspladser i og omkring Lille.

Hoteller

Der er en bred vifte af overnatningsmuligheder i Lille. Omkring togstationen vil du finde mange middelklasser hoteller, mens de dyrere hoteller, for det meste, findes på Rue de Paris. Der er også muligheder for budget rejsende, for eksempel HI Hostel.

Eksterne kilder

For mere information om Lille, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Lille

EasyTerra Biludlejning Lille sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Lille, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.