• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Grenoble

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Grenoble.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Grenoble

EasyTerra Biludlejning Grenoble er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Grenoble

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Grenoble

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Grenoble

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Grenoble. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  7.9 (7920)
  Fra kr 303 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 242 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 307 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3864)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Fra kr 207 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 350 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Fra kr 323 / dag
 • Hertz

  7.2 (6177)
  Fra kr 314 / dag
 • Avis

  7.2 (5359)
  Fra kr 353 / dag
 • Budget

  7 (9014)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rent a car

  8.7 (25)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Grenoble?

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Grenoble) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Grenoble) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Januar er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Grenoble), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Grenoble), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Januar er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Grenoble) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Grenoble) er September den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Januar er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Grenoble) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Grenoble) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Grenoble) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Grenoble) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Grenoble) er September den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Grenoble) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Grenoble) er Januar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Grenoble - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Grenoble) er Januar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Grenoble

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Grenoble, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Grenoble

EasyTerra Biludlejning Grenoble sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

111 Avenue Gabriel Peri
187 Boulevard Joliot-Curie
5 Cours Jean Jaures

Information om Grenoble

Indledning

Grenoble kaldes også "Alpernes hovedstad". Byen er porten til skisportsteder i området, men Grenoble i sig selv har også maget at tilbyde. Bastille Bakke, med resterne af et fort og en smuk udsigt over byen, er populære, desuden er der interessante arkæologiske museer og moderne kunstgallerier.

Befolkning

Byen har omkring 160.000 indbyggere, og med byområderne omkring byen, har Grenoble 560.000 indbyggere.

Beliggenhed

Grenoble ligger i den sydøstlige del af Frankrig på sammenløbet af floderne Drac og Isère. Byen er omgivet af bjerge, mod nord har du Chartreuse og mod syd Vercorsand, øst for byen ligger Belledonne bjergkæden. 

Økonomi

Grenoble plejede at være et mine -og tungindustri center, selv om det næsten er helt forsvundet, er der fortsat nogle maskin -og metalindustrien. Fra tidligere tider er der stadig en papirindustri i Grenoble.

Byen koncentrerer sig mere og mere på IT -og kommunikationsteknologi samt forskning og udvikling. Grenoble spiller en fremtrædende rolle i udvikling af nano -og bioteknologi.

Turisme har stor økonomisk betydning. Byen præsenterer sig selv som "fødselstedet for alpint skiløb", omkring Grenoble er der flere skiområder.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Lyon kan være et alternativ og ligger 100 kilometer nordvest for Grenoble.

Offentlig transport

Grenobles offentlige transport består af 4 sporvogne og et udvidet buslinjenet. Billetter er gyldige til både sporvogne og busser. En enkelt billet er gyldig i 1 time, men der er også dagsbilletter og ugebilletter til rådighed.

En tovbane løber fra Quai Stéphane Jay til toppen af Bastille Bakke (260 meter over byen).

Der er en togstation i byens centrum, hvorfra busser afgår til forskellige byer i området og også til kendte skiområder. Desuden har Grenoble en højhastighedstogforbindelse (TGV) med Paris.

Trafik og parkering

Bilkørsel omkring Grenoble er ikke noget problem, bortset i myldretiden om morgenen og om aftenen. Omkring centrum er der gennemveje for at gøre det nemt at køre rundt. Men parkering i centrum er et problem. Der er et par gratis parkeringspladser nord for Boulevarder Vallier, Foch og Joffre.

Lidt længere væk fra byens centrum er der 13 Park og Ride-anlæg, hvor du kan parkere din bil og fortsætte din rejse med offentlige transportmidler.

Hoteller

Grenoble har gode hoteller at tilbyde, selv om den øverste kategori er ikke godt repræsenteret i byen. De findes uden for byen, såsom i sundheds-ressorten Uriage-les-Bains. Om vinteren anbefales det at booke dit værelse i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Grenoble, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Rent a car
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Grenoble