Billeje Phuket Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Phuket Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Phuket Lufthavn.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Phuket Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Thailand
  3. Biludlejning Phuket
  4. Phuket Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Phuket Lufthavn

Phuket Lufthavn i en nøddeskal 

Phuket Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Thailand (efter Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn). Det er fordi øen Phuket er et populært turistmål. 

Lufthavnen ligger i nærheden af resortene på vestkysten og 32 kilometer nord for Phuket City. Der er ingen tog på Phuket, men umiddelbart efter flyankomster, en pendulbus kører via adskillige populære hoteller til øens hovedstad. Lufthavnen er let tilgængelig med bil, da øens hovedvej løber langs lufthavnen.

Lufthavnen tilbyder et rimeligt antal restauranter, caféer og (snack) barer, og der er også omkring ti butikker, herunder fire toldfri butikker. Bortset fra grundlæggende business service i VIP-loungen, er der ingen business faciliteter i Phuket Lufthavn. For møde- og konferencelokaler, skal du henvende dig til de større resorts på øen. Lufthavnen tilbyder trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Phuket Lufthavn omfatter vekselkontorer, pengeautomater og et postkontor.

I luftfartsindustrien er Phuket Lufthavn betegnet med forkortelserne HKT (IATA lufthavnskode) og VTSP (ICAO lufthavnskode)

Link til officiel hjemmeside for Phuket Lufthavn.