Billeje Phuket Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Phuket Lufthavn for dig.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Phuket Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Thailand
 3. Biludlejning Phuket
 4. Phuket Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Phuket Lufthavn

Phuket Lufthavn i en nøddeskal 

Phuket Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Thailand (efter Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn). Det er fordi øen Phuket er et populært turistmål. 

Lufthavnen ligger i nærheden af resortene på vestkysten og 32 kilometer nord for Phuket City. Der er ingen tog på Phuket, men umiddelbart efter flyankomster, en pendulbus kører via adskillige populære hoteller til øens hovedstad. Lufthavnen er let tilgængelig med bil, da øens hovedvej løber langs lufthavnen.

Lufthavnen tilbyder et rimeligt antal restauranter, caféer og (snack) barer, og der er også omkring ti butikker, herunder fire toldfri butikker. Bortset fra grundlæggende business service i VIP-loungen, er der ingen business faciliteter i Phuket Lufthavn. For møde- og konferencelokaler, skal du henvende dig til de større resorts på øen. Lufthavnen tilbyder trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Phuket Lufthavn omfatter vekselkontorer, pengeautomater og et postkontor.

I luftfartsindustrien er Phuket Lufthavn betegnet med forkortelserne HKT (IATA lufthavnskode) og VTSP (ICAO lufthavnskode)

Link til officiel hjemmeside for Phuket Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thai Rent A Car