• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Chiang Mai

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Chiang Mai.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Chiang Mai

EasyTerra Biludlejning Chiang Mai er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Chiang Mai

Hvis du søger efter en lejebil i Thailand, men i en anden by end Chiang Mai, klik venligst igennem til Biludlejning Thailand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Thailand du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Chiang Mai

EasyTerra Biludlejning Chiang Mai sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Chiang Mai

Indledning

Chiang Mai er den vigtigste by i det nordlige Thailand. Det er en gammel by (grundlagt i 1296) og var hovedstaden i Lanna kongerige på det pågældende tidspunkt. Der er en voldgrav med resterne fra den gamle fæstningsmuren rundt om byen. Chiang Mai ligger på grønne, bakkede omgivelser. Der er også en masse grøn i byen. Det er meget roligere end den thailandske hovedstad Bangkok, men Chiang Mai har alt, hvad du kan forvente fra en stor thailandsk by. Ud over gamle templer, vil du finde barer og restauranter og gode shoppingmuligheder. Desuden er Chiang Mai udgangspunktet for udflugter til det smukke landskab i det nordlige Thailand.

Befolkning

Byen selv har kun 170.000 indbyggere, men byområdet Chiang Mai bor mere end en million mennesker.

Beliggenhed

Chiang Mai ligger i det nordlige del af Thailand ved floden Ping, der slutter sig til Chao Phraya-floden (hvori Bangkok ligger). Byen ligger ved foden af Doi Pui bjerg (1685 meter). Yderligere mod nordvest ligger Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon (2565 meter). Skoven omkring bjerget er en nationalpark. Den thailandske hovedstad Bangkok ligger cirka 700 kilometer syd for Chiang Mai.

Økonomi

Byen er transportcenteret for regionens landbrugsprodukter. Desuden er det et center for thailandsk håndværk. Sølv- og træstatuer og redskaber er lavet, men også jadesmykker. Der er også tekstilindustri. Turisme er meget vigtigt for byen.

Lufthavne

Byens lufthavn, Chiang Mai lufthavn, ligger tre kilometer sydvest for centrummet. Du kan komme til lufthavnen med udlejningsbil i omkring 15 minutter gennem Super-Highway (til Bangkok) eller gennem vejen til Hod.

Offentlig transport

Chiang Mais offentlige transport består af såkaldte tuk-tuks og songthaews. Tuk-tuks er knallerter, integreret med dækket siddepladser (som regel for to personer). Før du kører på en tuk-tuk skal du forhandle prisen. Songthaews er pickupper, hvor to pladser er blevet indrettet. Den pris du betaler afhænger af afstanden. Disse priser er som regel vist frem på et skilt, men de fleste af gangene står det på thai, så vil du sandsynligvis ikke kunne forstå det. Men de plejer ikke at hæve priserne for turister, medmindre du udlejer en songthaew privat.

Trafik og parkering

Chiang Mai er ikke nær så travlt som Bangkok, og derfor kan du nemt køre rundt i en udlejningsbil. Men nogle veje kan være overfyldt om morgenen og aftenen i myldretiden. At finde en parkeringsplads er ikke meget vanskeligt i Chiang Mai. I de fleste tilfælde kan du parkere gratis. Sommetider er der mennesker, der beder dig om penge for at "bevogte" din bil.

Hoteller

Der er en bred vifte af hoteller i Chiang Mai, i alle prisklasser. Fra meget enkle vandrehjem og pensionater til luksus hoteller. Du skal vide, at denne by er en populær destination og det bedste ting at gøre er at bestille din overnatning i god tid, når du rejser i højsæsonen. Højsæsonen er fra midten af oktober til midten af marts.

Eksterne kilder

For mere information om Chiang Mai, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Thai baht
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Thai
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  SIXT Rent a Car

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Thailand
 3. Biludlejning Chiang Mai