Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Udon Thani

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Udon Thani.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Udon Thani

  1. Hjem
  2. Biludlejning Thailand
  3. Biludlejning Udon Thani
EasyTerra Biludlejning Udon Thani er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Udon Thani

Biludlejning Udon Thani
Biludlejning Udon Thani

Indledning 

Den thailandske by Udon Thani har ikke meget at tilbyde, som andre steder af interesse har. Der er imidlertid mange smukke steder og attraktioner, hvilket gør byen til et glimrende udgangspunkt til dagsture. Og om natten? Ja, der er mange caféer, barer og restauranter, så du behøver ikke at kede dig. OBS: Du skal ikke forveksle denne by med Ubon Ratchathani, der ligger meget længere mod sydvest.

Befolkning 

Byen har omkring 230.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Udon Thani er beliggende i den nordlige del af Isaan, Thailands nordøstlige region. Byen ligger lige syd for grænsen til Laos og omkring 560 kilometer nord for den thailandske hovedstad Bangkok. Øst for Udon Thani, i nærheden af Ban Chiang, er arkæologiske udgravninger blevet udført, hvor genstande fra bronzealderen er blevet fundet.

Økonomi

Byen ligger midt i et frugtbart landbrugsområde, og derfor udgør handel og forarbejdning af landbrugsprodukter rygraden i den lokale økonomi. Indtil 1976 var der en amerikansk militærbase (for at støtte Vietnamkrigen). Turismen til Udon blev stimuleret, da militærbasen forsvandt. Mange vesterlændinge har også bosat sig her. I nærheden af byen er der pataske miner; potasken er den vigtigste indholdsstof for gødning.

Lufthavne 

Udon Thani International Lufthavn ligger i byens sydlige forstæder. Tilføjelsen af 'international' henviser kun til fly til Luang Prabang i Laos. Bortset fra at der kun er indenlandske flyvninger til Bangkok, Chiang Mai og Phuket. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil ad byens ringvej.

Offentlig transport

Ligesom i de fleste andre thailandske byer, er de såkaldte songthaew det mest populære offentligt transportmiddel. Det er pickups der er forsynet med bænke på begge sider. De kører på fastestrækninger, de har faste priser, og hvis du ønsker at stige af, ringer du på en klokke. Der er også tuk-tuks (motorcykler med en slags sidevogn); du skal forhandle prisen. Der er også busforbindelser til Bangkok, Khon Kaen og Nong Khai (på grænsen til Laos).

Trafik og parkering

Den gamle hovedvej (vej nr. 2) er blevet omdirigeret til rundt i byen, og er nu en del af ringvejen omkring Udon Thani. Den gamle vej 2 er dog stadig byens hovedgade og et let referencepunkt. Det er ikke svært at finde rundt eller at finde en parkeringsplads på gaden. Du skal ofte betale et lille beløb til en dreng eller en mand for at se efter din bil. I forlængelse med det, og uden undtagelse, er de fattige mennesker, der forsøger at tjene små penge (eller rettere sagt: et par Baht).

Hoteller

Udon Thani har et godt udvalg af indkvarteringsmuligheder. Der er almindelige gæstehuse, men også luksuriøse værelser. For længere ophold kan du leje lejligheder. Også luksus: lej en privat villa med swimmingpool. Billige hoteller er primært koncentreret i nærheden af bus- og togstationer og omkring Central Plaza.

Eksterne kilder 

For mere information om Udon Thani, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • National Car Rental
  • SIXT Rent a Car
  • Thai Rent A Car

Biludlejningssteder i Udon Thani

EasyTerra Biludlejning Udon Thani sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Thailand, men i en anden by end Udon Thani, klik venligst igennem til Biludlejning Thailand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Thailand du ønsker at leje en bil.