Billeje Phuket

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Phuket.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Phuket

 1. Hjem
 2. Biludlejning Thailand
 3. Biludlejning Phuket
EasyTerra Biludlejning Phuket er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Phuket

Biludlejning Phuket
Biludlejning Phuket

Indledning

Phuket er hovedstaden i den thailandske ø med samme navn. Selv om der er nogle attraktive kvarterer (især Chinatown), har byen Phuket ikke meget at tilbyde turister, men øen har. Phuket er Thailands største ø, og især mod vest er der smukke strande og masser af dykkersteder. 

Befolkning

Phuket Town har en befolkning på omkring 80.000, hele øen har en befolkning på 325.000. De fleste er buddhister, men der er et stort mindretal af muslimer (omkring en tredjedel af befolkningen).

Beliggenhed

Phuket ø ligger ud for vestkysten i det sydlige Thailand i Andaman Hav (en del af det Indiske Hav). Der er en bro, der forbinder Phuket med fastlandet over den smalle stræde, der ligger imellem. Phuket ligger mere end 860 kilometer syd for hovedstaden i Thailand: Bangkok. Den relativt tørt og køligt sæson er fra oktober til marts.

Økonomi

Engang var Phuket en vigtig stop for handelsruten mellem Indien og Kina. Øen producerer tin og gummi. Tinminerne er næsten forsvundet, men der stadig er nogle gummiplantager på øen. For resten afhænger Phukets økonomi i høj grad af turisme.

Lufthavne

Phuket lufthavn ligger i den nordlige del af øen, omkring tredive kilometer nord for Phuket Town. Phuket International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger lige ved siden af øens motorvej (Thep Kasatri Road), der fører fra Phuket til broen.

Offentlig transport

Ligesom i resten af Thailand består offentlig transport på Phuket af motosai, tuk-tuks og songthaews. Motosai er til korte afstande. Chauffører af disse motorcykler-taxaer kan genkendes ved deres klare farvede jakker med et nummer på den. Tuk-tuks er motorcykler med overdækket pladser (normalt for to personer). Før du kører med en motosai eller tuk-tuk bør du forhandle en pris. Vær opmærksom på dette: Nogle tuk-tuk chauffører kræver ublu priser! Songthaews er pickups med to ekstra sæder. Den pris, du betaler, afhænger af afstanden du rejser.

Der er busser mellem Phuket Town og Patong Beach.

Trafik og parkering

Hvis du ikke bare ønsker at bo på dit hotel, men også gerne vil opleve resten af øen, så skal du leje en bil. Kør forsigtigt og defensivt på Phuket. Thailændere er ikke kendt for overholdelse af færdselsregler, og nogle veje er snoede og komplicerede. Kørsel om natten anbefales absolut ikke.

Hoteller

Phuket er en turistø, og der er et stort udvalg af overnatningssteder i alle prisklasser. Fra luksus feriesteder til simple gæstehuse. De billigste muligheder findes i Phuket Town. Hvis du besøger Phuket i højsæsonen (oktober-marts) anbefaler vi, at du booker dit hotel i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Phuket, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thai Rent A Car

Biludlejningssteder i Phuket

EasyTerra Biludlejning Phuket sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Thailand, men i en anden by end Phuket, klik venligst igennem til Biludlejning Thailand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Thailand du ønsker at leje en bil.