Billeje Chiang Mai Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber pĂĄ Chiang Mai Lufthavn for dig.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, sĂĄ giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Chiang Mai Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Thailand
 3. Biludlejning Chiang Mai
 4. Chiang Mai Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Chiang Mai Lufthavn

Chiang Mai Lufthavn i en nøddeskal

Chiang Mai Lufthavn i den nordlige del af Thailand er en temmelig travl lufthavn. Byen er en populær destination for både thailandske og udenlandske turister. 

Lufthavnen ligger 4 kilometer sydvest for Chiang Mais bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. Offentlig transport består af busser og såkaldte songthaews (en slags pickup med en lille bænk på ladet). Lufthavnen er let tilgængelig med bil via den såkaldte Super Motorvej, en betalingsvej.

Lufthavnen har kun få spise- og drikkefaciliteter og butikker. Der er dog et stort indkøbscenter i nærheden af lufthavnen, Lufthavn Plaza. Der er en VIP-lounge, men der er ingen businessfaciliteter. For at udleje møde- eller konferencelokaler, skal du henvende dig til business hotellerne i Chiang Mais centrum. Bortset fra en lille internetcafé, er trådløst internet (Wi-Fi) tilgængeligt for kunder på cafe Black Canyon. Andre faciliteter i Chiang Mai Lufthavn omfatter banker, pengeautomater, vekselkontorer og adskillige rejsebureauers filialer.

I luftfartsindustrien er Chiang Mai Lufthavn betegnet med forkortelserne CNX (IATA lufthavnskode) og VTTC (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Chiang Mai Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thai Rent A Car