Billeje Chiang Mai Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber pĂĄ Chiang Mai Lufthavn for dig.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, sĂĄ giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Chiang Mai Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Thailand
  3. Biludlejning Chiang Mai
  4. Chiang Mai Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Chiang Mai Lufthavn

Chiang Mai Lufthavn i en nøddeskal

Chiang Mai Lufthavn i den nordlige del af Thailand er en temmelig travl lufthavn. Byen er en populær destination for både thailandske og udenlandske turister. 

Lufthavnen ligger 4 kilometer sydvest for Chiang Mais bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. Offentlig transport består af busser og såkaldte songthaews (en slags pickup med en lille bænk på ladet). Lufthavnen er let tilgængelig med bil via den såkaldte Super Motorvej, en betalingsvej.

Lufthavnen har kun få spise- og drikkefaciliteter og butikker. Der er dog et stort indkøbscenter i nærheden af lufthavnen, Lufthavn Plaza. Der er en VIP-lounge, men der er ingen businessfaciliteter. For at udleje møde- eller konferencelokaler, skal du henvende dig til business hotellerne i Chiang Mais centrum. Bortset fra en lille internetcafé, er trådløst internet (Wi-Fi) tilgængeligt for kunder på cafe Black Canyon. Andre faciliteter i Chiang Mai Lufthavn omfatter banker, pengeautomater, vekselkontorer og adskillige rejsebureauers filialer.

I luftfartsindustrien er Chiang Mai Lufthavn betegnet med forkortelserne CNX (IATA lufthavnskode) og VTTC (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Chiang Mai Lufthavn.