Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Chiang Rai

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Chiang Rai.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Chiang Rai

  1. Hjem
  2. Biludlejning Thailand
  3. Biludlejning Chiang Rai
EasyTerra Biludlejning Chiang Rai er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Chiang Rai

Biludlejning Chiang Rai
Biludlejning Chiang Rai

Indledning 

I århundreder var den thailandske by Chiang Rai en del af Burma (nu: Myanmar) inden 1933, hvor byen og provinsen af samme navn blev indlemmet i Thailand. Byen er et glimrende udgangspunkt for ture gennem de imponerende grønne og bjergrige omgivelser.

Befolkning

Officielt bor der omkring 65.000 indbyggere i byen, men byområdet i Chiang Rai og omegn er meget større og huser mere end 200.000 indbyggere. Mere end 10 % af indbyggere hører til de såkaldte bjergstammer, en samlebetegnelse for adskillige etniske grupper i det nordlige Thailand.

Beliggenhed

Chiang Rai ligger i den nordligste del af Thailand, 200 kilometer nordøst for den større by Chiang Mai og mere end 60 kilometer syd for grænsen til Myanmar. Grænsen til Laos ligger heller ikke langt væk: Omkring 60 kilometer nordøst for Chiang Rai. Nord for byens centrum løber Mae Kok floden. 

Økonomi

Turismen er en af de vigtigste indtægtskilder for Chiang Rai. Byen udvikler sig mere og mere som regionens kommercielle centrum, stimuleret af de såkaldte Economic Quadrangular Zone, der består af Kina, Myanmar, Laos og Thailand. Provinsen Chiang Rai producerer landbrugsprodukter, som ris, majs, longan frugter og litchi.

Lufthavne 

Byens lufthavn hedder Mae Fah Luang-Chiang Rai International Lufthavn, som det hedder fuldt ud, ligger 10 kilometer nord for byens centrum. Selvom navnet antyder noget andet, (indtil nu) er der kun indenrigsfly til og fra lufthavnen. Chiang Rai Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil fra byens centrum ad motorvej Phahonyothin Road. Alternativt kan du tage den mindre trafikeret Vhiangburapha Road.

Offentlig transport

Med hensyn til transportmuligheder i byen, består offentlig transport i Chiang Rai hovedsageligt af såkaldte tuk-tuks (en slags vognskur fastgjort til en motorcykel), songthaews (en dækket pick-up, der har fået boltet et par bænke fast på ladet) og taxaer. Busserne kører til andre destinationer i og uden for provinsen.

Trafik og parkering

At finde rundt i Chiang Rai er ikke svært, heller ikke at finde en parkeringsplads det meste af tiden. Lad være med at blive intimideret af 'vagterne', som fløjter vildt: det meste af tiden ønsker de at guide dig til en gratis plads, selv om det synes de forbyder dig noget. Naturligvis forventer disse vagter drikkepenge, når du vender tilbage til din udlejningsbil.

Hoteller

Chiang Rai har et stort udvalg af overnatningsmuligheder lige fra almindelige pensionater til luksuriøse hoteller og alt derimellem. Byen tiltrækker thailandske og udenlandske besøgende hele året rundt på grund af byens høje beliggenhed (i vintermånederne kan det dog være koldt om natten). Derfor anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i forvejen. 

Eksterne kilder 

For mere information om Chiang Rai, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • National Car Rental
  • SIXT Rent a Car
  • Thai Rent A Car

Biludlejningssteder i Chiang Rai

EasyTerra Biludlejning Chiang Rai sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Thailand, men i en anden by end Chiang Rai, klik venligst igennem til Biludlejning Thailand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Thailand du ønsker at leje en bil.