Billeje Antwerpen Lufthavn-Deurne

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Antwerpen Lufthavn-Deurne for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Antwerpen Lufthavn-Deurne

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Antwerpen Lufthavn-Deurne

Antwerpen lufthavn i en nøddeskal

Antwerpen har en lille lufthavn, som er beliggende ved Deurnes forstad. Folk sædvanligvis kalder det for "Deurne lufthavn". Det er hjemmebase for den Flamske Luftfartsselskab (VLM), som har direkte forbindelser til Manchester og London (London City Lufthavn). De fleste passagerer, der benytter denne lufthavn er forretningsrejsende. Om vinteren, Welcome Air organiserer chartrede fly til Innsbruck i Østrig.

Der er en busservice i lufthavnen til den centrale station af Antwerpen. Lufthavnen er beliggende seks kilometer mod sydøst for byens centrum, og det er nemt at nå med bil. Der er ingen hoteller i lufthavnen. Antwerpen har selv en bred vifte af hoteller. 

Det er en meget lille lufthavn. Der er en restaurant og en lille forretning med aviser, tidsskrift og tobak. Idet lufthavnen er hovedsageligt udnyttet af forretningsrejsende, er der tre afgangshaller, som er forbundet med et stort afgangshal fra mødelokalet. Catering er til rådighed og der er også en 50 sæder foredragssal. Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Der er en WIFI-spot til trådløst Internet. Desuden er der et museum med gamle fly.

I luftfartsindustrien er Antwerpen Lufthavn vist med forkortelserne ANR (IATA lufthavnskode) og EBAW (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside Antwerpen Lufthavn