Billeje Korfu by

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Korfu by.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Korfu by

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Korfu
  4. Korfu by
EasyTerra Biludlejning Korfu by er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 7
Ted Van De Ven Enterprise Korfu Lufthavn
“Hurtigt organiseret; ingen problemer ved afhentning og aflevering.”

“"Jeg var lidt kritisk efter nogle negative anmeldelser om ekstra forsikringer, osv.. Positiv oplevelse med kundevenlig hjemmeside, effektiv afhentning og aflevering og pris (EasyTerra, som er en mellemmand, har naturligvis ingen direkte indflydelse på servicen, der leveres lokalt). "”

25-08-2015 09:36
Heer Kaldenbach Enterprise Korfu Lufthavn
“Hurtig og enkel.”

“Det er nemt at tage et godt valg til en god pris.”

15-08-2015 20:21

Information om Korfu by

Biludlejning Korfu by
Biludlejning Korfu by

Indledning

Korfu, i det Ioniske Hav, er hovedstaden i den græske ø af samme navn. Det er en turistattraktion, ikke mindst for den vidunderligt bevarede historiske centrum, der har stået på UNESCOs verdensarvsliste siden 2007.

Befolkning 

Korfu by har over 100.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Korfu by ligger på den østlige side af øen af samme navn i det fjerneste nordvest for Grækenland. Et lille stræde holder den nordlige del af øen adskilt fra Albanien.

Økonomi

I århundreder er druer og oliven blevet dyrket på øen. Hovedstaden spiller en vigtig rolle for handel og forarbejdning af disse landbrugsprodukter. Turismen er også ekstremt vigtigt, ikke kun for øen, men også for Korfu by. Store krydstogtskibe lægger til i havnen, og der er færgeforbindelser til bl.a. Venedig, Ancona, Bari og BrindisiItalien, og andre græske byer som Igoumenitsa og Patra.

Lufthavne 

Lufthavnen er officielt kaldt Ioannis Kapodistrias International Lufthavn, men normalt omtales som Korfu Lufthavn, eller Kerkyra Lufthavn. Lufthavnen ligger omkring tre kilometer syd for Korfu by. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil, og du kan ikke køre galt, da der kun er én vej fra lufthavnen til Korfu by.

Offentlig transport

Der er en god, men ikke altid regelmæssig, busservice fra den centrale busstation i Korfu by til andre steder på øen.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at køre rundt i en udlejningsbil i Korfu by. Dog findes nogle gader i det gamle centrum, der er meget snævre. Uden for byen er der nogle veje, som er udmærket asfalteret (ligesom den østlige kystvej), men andre veje er uasfalteret. Her skal du køre forsigtigt.

Hoteller

Der er ingen mangel på værelser i Korfu by. Du kan bo på enkle pensionater, men der er også et stort udbud af middelklassehoteller og luksuriøse hoteller. Korfu er et populært turistmål. Derfor anbefaler vi, at du bestiller dit hotelværelse i god tid, især hvis du ønsker at bo i Korfu by i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Korfu, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Korfu by

EasyTerra Biludlejning Korfu by sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Korfu by, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.