Billeje Bari

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bari.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bari

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Bari
EasyTerra Biludlejning Bari er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 8
A.j.a. Trommelen Europcar Bari Lufthavn
“Leje en bil hurtigt og effektivt”

“Vi har benyttet os godt af EasyTerra's service i årevis. Vi har kun haft en ubehagelig oplevelse med en udbyder én gang. Bortset fra dette alt gik glat og alt er gennemskueligt.”

10-03-2015 15:47

Information om Bari

Biludlejning Bari
Biludlejning Bari

Introduktion

Bari er hovedstaden i provinsen med samme navn, og det er den vigtigste by i Apulien (Puglia). Den ældste del af byen er beliggende i den nordlige del på en halvø mellem den gamle og den nye havn. Der er blandt andet den pragtfulde Sankt Nicolaus basilika i den typiske romerske Apulia-stil. I det 11. århundrede resterne af Sankt Nicolaus blev transporteret i hemmelighed fra Myra i Tyrkiet til Bari. Svevo slottet er nu centrum for byens natteliv. Mod syd af den gamle by er der en mere moderne del med shopping gader (for eksempel den luksuriøse Via Sparano) og en smuk boulevard (Lungomare) langs havet, hvor mange kulturelle arrangementer er organiseret. 

Befolkning

Befolkningen i Bari i sig selv er faldende. Flere og flere mennesker flytter til forstæderne. Byen har 320,000 indbyggere, men i byområdet er der mere end en million mennesker. Befolkningen i Bari anses for progressive eller i det mindste mindre katolsk-konservative end mange andre regioner i det sydlige Italien.

Beliggenhed

Bari er beliggende i Syditalien på Adriaterhavet. Hvis vi ser Italien som en støvle, er Bari placeret i hælen for denne støvle. På den anden side af havet ligger Albanien. Mange albanere har sejlet over Adriaterhavet for at bosætte sig i Italien (ofte ulovligt). Foggia er beliggende i nordvest for Bari og is Brindisi i sydvest.

Økonomi

Byen er et vigtigt økonomisk center i Syditalien. Den moderne havn spiller en vigtig rolle med sine olieraffinaderier og maskinindustri, for at nævne to aktiviteter. Produkter fra området (oliven, druer, korn, mandler, figner og tobak) er sendt gennem havnen. Desuden er der en stor del fiskeri. Der er et stort fødevareforarbejdeindustri, som forarbejder grøntsager, frugt og fisk. Det er også en vigtig region for vin.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Bari ligger 11 kilometer mod nordvest for byen, nær Palese. Det blev opkaldt efter Pope Johannes Paul II: Karol Wojtyla Lufthavn. Der er to busforbindelser til lufthavnen: En regelmæssig bus (Amtab linje 16), hvilke gør masser af stoppesteder, for eksempel på Via Capitaneo, Via Ranieri og Via Diaz, og en pendulbus (Tempesta), som kører lige til byens centrum (Piazza Aldo Moro).
Lufthavnen kan nås fra vejen der omgiver Bari: Fra nord vil du se Foggia, fra syd følger du SP 271.

Offentlig transport

Den centrale busstation er placeret på Piazza Aldo Moro, som blev opkaldt efter en kristelig-demokratiske premierminister, der blev myrdet af de Røde Brigader i 1978. Her kan du ikke kun finde de gule bybusser, men også tvær- lokale busser. 

Togstationen er ved siden af busstationen. Der er glimrende forbindelser til resten af landet, herunder højhastighedstog til Napoli og Rom.

Trafik og parkering

Bari er forbundet til resten af Italien ved udmærkede motorveje, for eksempel til Bologna i nord. Meget af denne vej følger den adriatiske kyst. Der er også en glimrende vej til Napoli (og derefter til Rom). På disse veje er du nødt til at betale vejafgift.

Rundt om det middelalderlige centrum af Bari er der en vej langs byens to havne. Den nyere del er en klar vejstruktur, hvilket betyder, at det ikke er svært at finde rund der. Men da Bari er en økonomisk center for Syditalien kan vejene være meget travle.

I blå zoner (Zona Disco), du kan kun parkere ved hjælp af en parkeringsskive, og kun for en begrænset periode, normalt en time, højst. Denne begrænsning gælder fra mandag til lørdag mellem 9:00 og 14:30 og mellem 16:00 og 18:00. Parkeringsskive kan købes på tankstationer. I grønne zoner (Zona Verde) parkering er ikke tilladt på hverdage fra 8:00 til 9.30 og fra 14:30 til 16:00. De parkeringspladser i nærheden af havnen er berygtede for biltyve. Det er bedre ikke at forlade din bil der. Dette gælder også for havnen i Brindisi.

Hoteller

De fleste hoteller er beliggende i den nyere del af byen, nær det gamle centrum. Der er også flere hoteller nær ringvejen. Bari er et økonomisk centrum såvel som - i stigende grad - et turist centrum. Vi anbefaler kraftigt, at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Bari, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bari

EasyTerra Biludlejning Bari sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Bari, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.